• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacker buldum..

iyi de ya izleyeceği kişinin banka şifrelerini, kredi kartı bilgilerini de hacklerse? gerçekten güvenilir biri mi?
sonra çok büyük olaylar olur
ya sizin bilgisayarınızdan birilerini tehdit ederse? suçlu direkt siz olursunuz vb. vb. vb.
İnsanlar tanımadığı bilgisayardan bile banka hesaplarına girmez, konu sahibi elleriyle bütün banka bilgilerini, mail şifrelerini hatta belki sosyal güvenlik bilgilerini bile hiç tanımadığı birine veriyor.
Valla bravo.

Yıllar yıllar önceydi, kocamın bilgisayarına casus yazılım bulup yüklemiştim : ) Lisansını falan da bulmuştum. Baya uğraşmıştım da elime bi nane gecmemişti, o zaman gencmişiz : )

bu konuyla ilgilenen birine özelden hackerın kim oldugunu yazayım bana güvenilirmi degilmi söyleyebilir google dan aratıp

nasıl yapmışki benim onu bilmem lazım yaptıgım şey suça girmeden bişeyler yapmam lazım

Ya erkek arkadaşı gidip şikayet etmedi ki etse eline ne geçecek bilmiyorum nasıl yaptı şu an görüşmüyorum kendisiyle. Netten araştırsan bulabilirsin bence. Bence yapma ama ne gere var ki...

bu konuyla ilgilenen birine özelden hackerın kim oldugunu yazayım bana güvenilirmi degilmi söyleyebilir google dan aratıp

Googledan aratıp hackerin iyi olup olmadığını mı söyleyecek?
Homeostas boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Hem bilgin yok, hem bir fikrin yok hem söylenilenleri dinlemiyorsun.
Git temiz bir uyku çek, mantıklı düşünmene yardımcı olur.

Yok canım gerilecek bir sey yok ki ben stajımı bir dedektiflik bürosunda yapmıştım (ciddiyim) bir sekilde onlar da bu isleri yapıyorlardı hem hacker olacak kisinin yaptıgı is yasal olmasa böyle İnternet'e çarşaf çarşaf ilan vermez ve banka hesap bilgisi vs suc işlemek falan cok kolay isler degil. Bilgisayarı uzaktan izleme isini benım bır arkadasım da yapıyor sınırlı işlem kabılıyetı var sıkıntı olmaz yanı gerılme canım benım :)

Googledan aratıp hackerin iyi olup olmadığını mı söyleyecek?
Homeostas boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Hem bilgin yok, hem bir fikrin yok hem söylenilenleri dinlemiyorsun.
Git temiz bir uyku çek, mantıklı düşünmene yardımcı olur.
offf uykusuzluktan saçmalıyorum galiba oda bugün işte çok yorulmuş uyudu yada gerçekten uyudumu

Yok canım gerilecek bir sey yok ki ben stajımı bir dedektiflik bürosunda yapmıştım (ciddiyim) bir sekilde onlar da bu isleri yapıyorlardı hem hacker olacak kisinin yaptıgı is yasal olmasa böyle İnternet'e çarşaf çarşaf ilan vermez ve banka hesap bilgisi vs suc işlemek falan cok kolay isler degil. Bilgisayarı uzaktan izleme isini benım bır arkadasım da yapıyor sınırlı işlem kabılıyetı var sıkıntı olmaz yanı gerılme canım benım :)
En sevdiğim meslek grubu : ) Keşke ben de olabilsem :) Aldatan kocaların korkulu rüyası elmayra diye kart bastırırdım :KK48:

Ama bu büyük bi suç. Illa merak ediyosan facebook vs kullaniyosa hiç değilse kendi başına oralara ulaş hacker falan değil. face te hangi mail adresini kullanıyor insanlar mail adresi sifrelerine çok önem vermez genelde dandik bi şifre yapar doğum tarihi , önemli bi tarih , isim1234 vs internette vardı en çok kullanılan şifreler. Mailine gir kontrol et hersey orda duruyor zaten heryerde maille kayıt yapılıyor ya. Bu sadece fikir yani öyle hacker falan ne gerek var daha basit gitsen. Bide ne biliyim ben olsam guvenmiyosam ayrilirim bana guvenmeyen biriyle birlikte de olmak istemem ugrasmayin bence bunlarla hakliysaniz bile haksız olursunuz

Dikkatli ol tatlim
Evet ogrenmek.istiyorsun bazi seyleri ama basina iş açma
çok sagol canım görüyosun dimi düştügümüz halleri

belli bisüre izlemek istiyorum sadece ama bunun için bigün kendimden utanırmıyım bilmiyorum yorumun biraz cesaretlendirdi beni sagol canım :)

Ama bu büyük bi suç. Illa merak ediyosan facebook vs kullaniyosa hiç değilse kendi başına oralara ulaş hacker falan değil. face te hangi mail adresini kullanıyor insanlar mail adresi sifrelerine çok önem vermez genelde dandik bi şifre yapar doğum tarihi , önemli bi tarih , isim1234 vs internette vardı en çok kullanılan şifreler. Mailine gir kontrol et hersey orda duruyor zaten heryerde maille kayıt yapılıyor ya. Bu sadece fikir yani öyle hacker falan ne gerek var daha basit gitsen. Bide ne biliyim ben olsam guvenmiyosam ayrilirim bana guvenmeyen biriyle birlikte de olmak istemem ugrasmayin bence bunlarla hakliysaniz bile haksız olursunuz
face kullanmıyoruz ama yakında açıcaz orda neler yaptıgını görmek istiyorum mail adresi ve şifresini biliyorum orası temiz ama bilmedigim şeyler varmı bunu bilmek istiyorum ama herkes kızdı haklısınız sanırım

Bilgisayari izleme isini bizde yaptirdik gecen gun bilgisayarimizda virus vardi ve duzelten adam belli bi sure bizim bgisayara girdi izledi yani

çok sagol canım görüyosun dimi düştügümüz halleri

belli bisüre izlemek istiyorum sadece ama bunun için bigün kendimden utanırmıyım bilmiyorum yorumun biraz cesaretlendirdi beni sagol canım :)

Utanılacak bir sey yok o sana güven verseydi böyle olmazdı :(

Back
X