- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
Adam paranı carpınca kendine gelirsin : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlar tanımadığı bilgisayardan bile banka hesaplarına girmez, konu sahibi elleriyle bütün banka bilgilerini, mail şifrelerini hatta belki sosyal güvenlik bilgilerini bile hiç tanımadığı birine veriyor.iyi de ya izleyeceği kişinin banka şifrelerini, kredi kartı bilgilerini de hacklerse? gerçekten güvenilir biri mi?
sonra çok büyük olaylar olur
ya sizin bilgisayarınızdan birilerini tehdit ederse? suçlu direkt siz olursunuz vb. vb. vb.
inşallah bende ileride bu günleri hatırlar gülerim çok gerginimYıllar yıllar önceydi, kocamın bilgisayarına casus yazılım bulup yüklemiştim : ) Lisansını falan da bulmuştum. Baya uğraşmıştım da elime bi nane gecmemişti, o zaman gencmişiz : )
nasıl yapmışki benim onu bilmem lazım yaptıgım şey suça girmeden bişeyler yapmam lazım
bu konuyla ilgilenen birine özelden hackerın kim oldugunu yazayım bana güvenilirmi degilmi söyleyebilir google dan aratıp
offf uykusuzluktan saçmalıyorum galiba oda bugün işte çok yorulmuş uyudu yada gerçekten uyudumuGoogledan aratıp hackerin iyi olup olmadığını mı söyleyecek?
Homeostas boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Hem bilgin yok, hem bir fikrin yok hem söylenilenleri dinlemiyorsun.
Git temiz bir uyku çek, mantıklı düşünmene yardımcı olur.
Basın derde girerse de güler misininşallah bende ileride bu günleri hatırlar gülerim çok gerginim![]()
En sevdiğim meslek grubu : ) Keşke ben de olabilsem :) Aldatan kocaların korkulu rüyası elmayra diye kart bastırırdımYok canım gerilecek bir sey yok ki ben stajımı bir dedektiflik bürosunda yapmıştım (ciddiyim) bir sekilde onlar da bu isleri yapıyorlardı hem hacker olacak kisinin yaptıgı is yasal olmasa böyle İnternet'e çarşaf çarşaf ilan vermez ve banka hesap bilgisi vs suc işlemek falan cok kolay isler degil. Bilgisayarı uzaktan izleme isini benım bır arkadasım da yapıyor sınırlı işlem kabılıyetı var sıkıntı olmaz yanı gerılme canım benım :)
çok sagol canım görüyosun dimi düştügümüz halleriDikkatli ol tatlim
Evet ogrenmek.istiyorsun bazi seyleri ama basina iş açma
belli bisüre izlemek istiyorum sadece ama bunun için bigün kendimden utanırmıyım bilmiyorum yorumun biraz cesaretlendirdi beni sagol canım :)Yok canım gerilecek bir sey yok ki ben stajımı bir dedektiflik bürosunda yapmıştım (ciddiyim) bir sekilde onlar da bu isleri yapıyorlardı hem hacker olacak kisinin yaptıgı is yasal olmasa böyle İnternet'e çarşaf çarşaf ilan vermez ve banka hesap bilgisi vs suc işlemek falan cok kolay isler degil. Bilgisayarı uzaktan izleme isini benım bır arkadasım da yapıyor sınırlı işlem kabılıyetı var sıkıntı olmaz yanı gerılme canım benım :)
En sevdiğim meslek grubu : ) Keşke ben de olabilsem :) Aldatan kocaların korkulu rüyası elmayra diye kart bastırırdım![]()
face kullanmıyoruz ama yakında açıcaz orda neler yaptıgını görmek istiyorum mail adresi ve şifresini biliyorum orası temiz ama bilmedigim şeyler varmı bunu bilmek istiyorum ama herkes kızdı haklısınız sanırımAma bu büyük bi suç. Illa merak ediyosan facebook vs kullaniyosa hiç değilse kendi başına oralara ulaş hacker falan değil. face te hangi mail adresini kullanıyor insanlar mail adresi sifrelerine çok önem vermez genelde dandik bi şifre yapar doğum tarihi , önemli bi tarih , isim1234 vs internette vardı en çok kullanılan şifreler. Mailine gir kontrol et hersey orda duruyor zaten heryerde maille kayıt yapılıyor ya. Bu sadece fikir yani öyle hacker falan ne gerek var daha basit gitsen. Bide ne biliyim ben olsam guvenmiyosam ayrilirim bana guvenmeyen biriyle birlikte de olmak istemem ugrasmayin bence bunlarla hakliysaniz bile haksız olursunuz
çok sagol canım görüyosun dimi düştügümüz halleri
belli bisüre izlemek istiyorum sadece ama bunun için bigün kendimden utanırmıyım bilmiyorum yorumun biraz cesaretlendirdi beni sagol canım :)
Ahh ahh harcanıyoruz redvel : ) Ama neyse ki kayıp onların : )FBI in en büyük kaybı henüz beni keşfedememiş olması![]()