• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haddini asan gelin

Hep diyorum yobazlık ne baş kapatmakla olur ne secdeye gitmekle. Yobazlık insanın karşısındakinin inancına saygı duymaması ile olur. Kafanı kapatır san doğru insansın diyen gibi kafanı açarsan doğru insansın, diyen insan aynı anda yobazlık ipini göğusler arada burun farkı bile yok.

Yengeniz kendini objektif sanan saygisiz kompleksli biri. Onu duzeltemezsiniz cunku onun uzerinde soz hakkiniz yok. Abiniz de onu hakli gordugune gore ancak araniza mesafe koyabilirsiniz ki koymalisiniz. Yarin bir gun size de haddi olmayan konularda yorum yapar kirilirsiniz. Kuzeninizin esini de el ustunde tutsaniz yeri. Ugradigi saygisizliga ragmen hic birinizin gonlunu kirmamis. Esas insan olan kalbi olan o. Yengenize insanlik diliyorum. Yoksa ailenizi boler. Boyle insanlar toplumu boluyor ya hani dar gorusleriyle objektifim diye gezerek.

Onu degistiremezsin saygili bir hale getiremezsin bu senin üzerine de düşmez zaten

Gelelim yengene bu kadar kibirli bir insanla yapabilir misiniz annen zaten napicam ben kime bulastik diye dusunuyordur su anda bu saygisizligi yarin annenize de yapar kimse de dur demezse bu tavirlari ilerde basiniza dert acar

Beddua etmek dogru mu? Kimse sizin duanizla dogmadigi gibi bedduanizlada ölmez.
Duanızla doğmamış olabilir fakat bedduanızla ölebilir diye duymuştum. Kişinin başkası için yaptığı beddua da dua da zamanı geldiğinde kabul olur diye okumuştum ki bu cümleyi kurmak yanlış mış. Çok uzun du konuyu okuyamadım kusura bakmayın ben sadece söylediğiniz sözde uyarıcı olsun diye yazdım. Yengeniz içinde yapılan yorumlara bakılırsa dikkate alınacak kadar önemli değil takmayın bence demiri demir döver, dizginlemek istiyorsanız anlayacağı dilden konuşun

Benim anlamadigim, bir insan basortusunu sevmeyince gorgusuz ve geri mi oluyor? Bende bayilmiyorum basörtüsüne, ne var? Sevmek zorunda degilim. Saygi duyuyor muyum? Sonuna kadar! Hic bir zaman türbanli birisine basindaki türbandan dolayi saygisizlik etmedim veya kotu soz etmedim. Beni ilgilendiren kisinin kendisi, giyimi kusami falan degil. Yani basortusunu sevmeyen biri hemen din dusmani, gorgusuz, gerici vs vs olmuyor. Konu sahibinin yengesi geri mi? Evet. Ama uslubundan ve davranislarindan ötürü, basörtüsünü sevmedigi icin degil.
Konu sahibindeki tuhaflik degilmi:KK53:

Back
X