Eşiniz konuşsun siz muhatab olmayın. Yüzgöz olmayın ilerde olgunlaşınca ailecek görüşecek yüzünüz olsunMerhaba hanimlar
Bu bir dert degil ama canımı sıkan bir durum.
Oncelikle genel hatlariyla bahsedeyim bir kac aydır kv ile yasiyoruz,gecici bir surec bu kp yok ve birde liseye giden kaynim var.
Gelelim konuya normalde kaynim huysuz biri bide ergenlikte, genelde annesine kotu davranir ağır konusur hic birşeyi begenmez suyunu bile annesinden ister vs vs hayatından da memnun degil,neyse gecen gun okuldan geldi her zamanki gibi yemekleri beğenmedi eleştirmeye başladı.normalde annesine hep soyledigi sözler fakat bu sefer banada saydırdı.elestiriden oteye hakaret etti resmen.beceriksizsiniz hiç düzgün yemek yapamazmısınız ne işe yariyorsunuz ki zaten üşendiginiz icin yapmiyorsunuz filan dedi.bende benimle boyle konusamazsin kendine gel haddini bil dedim.begenmiyorsan beğenmiyorum dersin o kadar ben sana ses çıkarmadikca sen iyice fazla oldun dedim.bide odadan cikarken abine (eşime)soylemiyorum diye rahat davranıyorsun sabrımı zorlama dedim,abisinden korkar ve çekinir.kv de yalandan kızdı ogluna çok samimi gelmedi bana.eşime anlatmadim vereceği tepkiyi biliyorum çünkü hic uğraşmak istemedim.
Sonuc olarak bir kac gündür konuşmuyorum kaynımla konuşmayı da düşünmüyorum.eskiden okuldan gelince hemen sofra kuruyordum artık hiç yokmuş gibi davraniyorum.sizce haksızmıyım.
Esime soylersem durum buyur ve daha cok yuzgoz oluruz.esim sinirli ve kaynimda ergen diye anlatmadim ama birdaha olursa anlatacagim imasını yaptim.Eşiniz konuşsun siz muhatab olmayın. Yüzgöz olmayın ilerde olgunlaşınca ailecek görüşecek yüzünüz olsun
Takmaktan ziyade sinekde kucuk ama mide bulandirir durumu.kaynima karsi fazla toleransliyim babasi yok diye normalde iyi anlasirdik ablasina anlatmadigi seyleri anlatirdi deger verdigim icin taktim.Boyle bir veledi takip haksız mıyım diye sormanız?
Gayette haklısınız.
Haksız oldugunuz tek konu, abisine söylememek.
Söyleyin gıtsın.
Annesıne ya da buyuklerıne duzgun davranmayan veletleri ergen dıyıp gecıstıremıyorum ben. Hepimiz ergen olduk, annemi uzecegım diye odum kopardı. Koca kadın oldum hala da öyleyim.
HADSIZ simarik bir velet.
Bende dedim sen yapda gorelim marifetlerini bide yuzsuzce yapsam sizinkinden guzel olur diyor.Bir hafta evin yemeklerini ona yaptırın bir daha nankörlük edemesin.
Kv genelde disarida olur bide haftada iki gun oruc tutuyor.kaynimda yenge yemek koyarmisin diyince geri cevirmiyordum ama artik kesinlikle netim kac gundur ac duruyor okuldan gelince yinede istemeye yuzu yok bende dedigim gibi yokmus gibi davraniyorum.Kaynınıza sofra kurmak size mi kalmış.
Kesinlikle sofra kurmayın annesi kuruyorsa kursun.
Padişahında çocuğu olmuş amma terbiyesi ile!!!
Terbiyesini takınmadığı sürece konuşmayın.
Baktınız çizmeyi aşıyor eşinize de söyleyin.
Kaynınızın ergenlik tribini çekmek sizi hiç alakadar etmez.
Sehir disinda kendi evim ve duzenim var bi kac ay daha bu sekilde devam edecegiz olabilidigince yuzgoz olmamaya ugrasiyorum.Kendi evin kendi düzenin yok daha çok sorun yaşarsın o evde çok politik ol bence herkes ederi kadar
Tehdit olarak degil uyari olarak soyledim.cunku cizmeyi asti ben soylemedik cede dozunu arttirdi o an gercekten soylemeyi dusunuyordum.haklisiniz bence de,
ancak ben abiye soylemekle tehdit etmeyi dogru bulmadim.Hani baya guzel baslamissiniz aslinda, net bir sekilde de benimle boyle konusamazsin demissiniz. O kisimlar cok basarili. Sondaki abi ile tehdit etmeye gerek yokmus diyorum sadece.
Yerinizde olsam adam gibi davranana kadar muhatap olmam.
Bence de. Arada abisi olmadan da yengesini ciddiye almmayı öğrenmeli. Abi ile tehdit etmek, öğrencinin üzerinde otorite kuramayıp müdüre götürmeye benzemişhaklisiniz bence de,
ancak ben abiye soylemekle tehdit etmeyi dogru bulmadim.Hani baya guzel baslamissiniz aslinda, net bir sekilde de benimle boyle konusamazsin demissiniz. O kisimlar cok basarili. Sondaki abi ile tehdit etmeye gerek yokmus diyorum sadece.
Yerinizde olsam adam gibi davranana kadar muhatap olmam.
Ağzınıza sağlık valla. Devam ederse eşinize söyleyin. Gereksiz ya.Merhaba hanimlar
Bu bir dert degil ama canımı sıkan bir durum.
Oncelikle genel hatlariyla bahsedeyim bir kac aydır kv ile yasiyoruz,gecici bir surec bu kp yok ve birde liseye giden kaynim var.
Gelelim konuya normalde kaynim huysuz biri bide ergenlikte, genelde annesine kotu davranir ağır konusur hic birşeyi begenmez suyunu bile annesinden ister vs vs hayatından da memnun degil,neyse gecen gun okuldan geldi her zamanki gibi yemekleri beğenmedi eleştirmeye başladı.normalde annesine hep soyledigi sözler fakat bu sefer banada saydırdı.elestiriden oteye hakaret etti resmen.beceriksizsiniz hiç düzgün yemek yapamazmısınız ne işe yariyorsunuz ki zaten üşendiginiz icin yapmiyorsunuz filan dedi.bende benimle boyle konusamazsin kendine gel haddini bil dedim.begenmiyorsan beğenmiyorum dersin o kadar ben sana ses çıkarmadikca sen iyice fazla oldun dedim.bide odadan cikarken abine (eşime)soylemiyorum diye rahat davranıyorsun sabrımı zorlama dedim,abisinden korkar ve çekinir.kv de yalandan kızdı ogluna çok samimi gelmedi bana.eşime anlatmadim vereceği tepkiyi biliyorum çünkü hic uğraşmak istemedim.
Sonuc olarak bir kac gündür konuşmuyorum kaynımla konuşmayı da düşünmüyorum.eskiden okuldan gelince hemen sofra kuruyordum artık hiç yokmuş gibi davraniyorum.sizce haksızmıyım.
Tehdit olarak degil uyari olarak soyledim.cunku cizmeyi asti ben soylemedik cede dozunu arttirdi o an gercekten soylemeyi dusunuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?