Haddini bilmeyen kayın

Iyi yapiyorsunuz. Madem yapinca da yaranilmiyor, yapmayin bari yorulmayin.

Altını çizdiğim kısmı okuyunca 9 yaşındaki kızım geldi aklıma. İnanır mısınız bazen sevmediği bir yemek olunca yahut yemek güzel olmayınca yavrum ben üzülmeyin diye beğenmeye beğenmeye yiyormuş. Bunu da bana sonradan söyledi. Terbiyesizlik ve şükürsüzlüğün adı ergenlik olmuş.

Eşine de anlat bence.. kaynananda yüz vermesin o kadar koca liseye giden çocugun annesinden su istemesi nedir çakıvercen agzına agzınada olmuyor işte

Dogru soyluyorsunuz elle tutulur yani olmadigi icin ergenlige bagliyorum durumu.

Elin veletine sofra kurmam.kendine kursun yani kaç yaşında çocuk.eşine söyle aynısı olursa.o evdende çık bence huzur olmayan yerde yaşamak istemezdim.yağmurlu günde su bile verme artık ona.

Elin veletine sofra kurmam.kendine kursun yani kaç yaşında çocuk.eşine söyle aynısı olursa.o evdende çık bence huzur olmayan yerde yaşamak istemezdim.yağmurlu günde su bile verme artık ona.
Ya sirf yetim diye bu toleransim kiyamiyordum ama bundan sonra netim.zaten cikicaz evden en fazla bir iki aya.

Ya sirf yetim diye bu toleransim kiyamiyordum ama bundan sonra netim.zaten cikicaz evden en fazla bir iki aya.
Acıma yetime diye başlayan bir söz var işte belli ki annesi de kıyamamış aşırı şımarık yetişmiş.bir iki aya çıkacaksanız aynen böyle görmezden gelerek devam.

Acıma yetime diye başlayan bir söz var işte belli ki annesi de kıyamamış aşırı şımarık yetişmiş.bir iki aya çıkacaksanız aynen böyle görmezden gelerek devam.
Annesi simartmiyor aslinda degisik bi kafa yapisi var kv nin.hem cocuklara cok ters dvranir hic yuz vermez hemde cocuklarin eli ayagi yokmus gibi herseylerini yapar hatta gecen gun konusu gecti oldugum gune kadar herseylerini yaparim diyor ben oluncede naparlarsa yapsinlar diyor.

Aramizda cok da bi yas farki yok guzellikle anlatayim diyorum ama anlamiyor.otorite kurma gibi derdim yok karsilikli saygi yeter.
Saygısı yok işte o yuzden dedim. Mesafe iyidir herzaman aynı evin içinde de olsanız nerede duracağını bilmeli annesi öyle alıştırdı diye sizle öyle konusamamalı

Büyük konuşmayayım ama oğlum kalkıp yemek için bana saydırsa ( bu arada oğlum yok, iki kızım var elhamdülillah) kepçeyi kafasına geçirip zıkkımın kökünü ye derdim.
Ne demek anne binbir zahmetle yemek pişirecek de paşazade beğenmeyecek. Suç çocuğun değil annesinin. Kıymetli ogluslarini bu şekilde yetiştirip başımıza bela ediyorlar sonra

Saygısı yok işte o yuzden dedim. Mesafe iyidir herzaman aynı evin içinde de olsanız nerede duracağını bilmeli annesi öyle alıştırdı diye sizle öyle konusamamalı
Cok dogru ama bunu ailesinden baskalarida soylese belki biraz daha etkili olur.davranislari normalmis gibi davraniyor herkes.

Benimde bi kizim bi oglum var simdiden onlari alistrmaya calisiyorum.bi insan kiz erkek farketmez temel ihtiyaclarini karsilayabilmeli gecen bi misafirin yaninda konu buraya geldi kv diyorki öldügum gune kadar yaparm napiyim diyor misafirde o zaman cocuga ne ogretebilirizki herseyi biz yaparsak dedi kv bozuldu normalde ben diyince hemen aliniyor ben kac cocuk buyuttume geliyor konuda buyuttuklerinde malum ortada diycem olmuyor iste.

verin eline sogani patatesi yemekleri 1 hafta o yapsin öğretsin sizede nasil işe yaranilir insan olunduğunu
Bi bardak suyunu bile annesinden istiyor kaldiki yemek yapacak ben zaten calisiyorum genelde kv yapar yemekleri elide lezzetlidir ama pasamizi bi turlu memnun edemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…