Hadi Arkadaşlar 90 kilonun üstünde olanlar beraber zayıflayıp inceliyoruz :-)

EdaOzgann

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
47
2
6
35
Bursa
90 kilonun üstünde olan arkadaslar yaza kadar beraber incecik olalim deneyimlerimizi paylasalim sabah oglen aksam yedigmiz besinleri be miktarlarini paylasalim bize kiliolusun diyenlerinde agzini kapatilm benimle varmisinizzz ?? :))

ben esra 1,65 boyundayım 83,6 son tartıldıgım kilom. 90 la başladım hedefim 50 kilo yani daha çok uzun yolum. ama acelem yok yaza kadar ne kadarı giderse o kar ama nisan 27 benim için önemli 66 olmam lazım. geri kalan 16 kilo için temmuz 27 hedefim. acelem yok mu demiştim sende kendinden bahsetsene biraz

Benim boy 1.70 kilo 95 yaza kadar zayflamam gerek ekmegi
tamamen ckartaym hayatmdan ddm 3 gundur ekmek yemedgm
icin mide bulantsi we agrisi hat safada ama durmak yok zayflaylp
incecik gircez bu yaz yaza dimi :))

şimdilik süper komşucum ilk ayı bitirmenin mutluluğunu yasıyorum aslında tam 1 ay değil 27 gün :) yarın tartılcam ya kaçamaklarımın pişmanlığını yaşıyorum

ne pişmanlığı ya yok pişmanlık filan hep kötü duygular yüzünden yüklendik ya bu kadar kiloyu o kaçamaklar olmasaydı büyük ihtmalle diyette bir ayı bulamazdı diyelim .iyi geceler benim ufaklık uyumadı hala uyutmaya çalışayım yarın görüşürüz

haklısın :) iyi geceler görüşürüz ufaklıgı öp benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…