Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patientcim selam arkadaşım benimde var aynısından hatta 71.sayfaya koymuştum resimlerini sende güle güle giy...

Son düzenleyen: Moderatör:
patientcim canım ayakkabıların çok güzel kaça ve nerden aldığını yazabilirmisin

niltol ayakkabıların çok güzel daha önce başka bir arkadaştada görmüştüm acaba nerden ne kadara aldınız?

canım ben bu babetlere bayıldım çarşıda görünce..acaip şıklar bencekaydirigubbakcemile2
harika bence güle güle giy canım..

bende aynen görünce bayıldm :))
annem almş saolsun :asigim:

patient.t ayakkabıdaşım aynısından aldım bende güle güle giyin ayağında parala emi.
çok saol tatlım sende güle güle giyin evet bi çok kişi de de var ohh ne güzel aynı giyinip gezelim valla :lepi:

patientcim selam arkadaşım benimde var aynısından hatta 71.sayfaya koymuştum resimlerini sende güle güle giy...

güle güle giyinelim tatlım sende bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
sennkileri de görmüştüm yerimseniben

patientcim canım ayakkabıların çok güzel kaça ve nerden aldığını yazabilirmisin

tatlım annem aldı bana bunları.her yerde var ama gördüm yani.cevahirde bulabilirsin sanırım 69 tl idi
osmanbey tarafndaki magazalarda daha uygundu galiba yerimseniben

bunlarda benim pabuçalarımın bazılarıhihoyyyt

Son düzenleme:
kışlıkları kaldırdım ama bu kış favorimdi koymadan edemedim:asigim:

YETERLıııııııı!!!:))))))))

Son düzenleme:
saglık nedeniyle 20 gün gelemedim ama yıkılmış burasııııııııııııııı hepsi çok güzel kıslarr bayıldım en son ekleyen Eyylül oldugundannnnn onun ayakkişlerine daha bi bayıldım:)

eylül hepsi güzel de şu ugg ler olmasa, bi türlü sevemedim onlarıı -tatlicadiarzu-

ponus cummmmmmmm sgl cnm benim:)allah herkese saglık versin ,elden giderken kıymetini anlıyoruz:)

eyylül canım ayakkabılarını bana yolluyorsun adresi özeline atacaım :)))

süperr süperrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldengüle güle eskit cnm bnma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
eylülcüm öncelikle ayakkabılarının hepsi çok güzel ama o inciden aldığın mavi ayakkabıyı ne zaman aldın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…