Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayakkabın çok hoş canım

misa,papatya88,B&Mayakkabıların hepsi çok güzelmiş:lepi:

teş. ederim kızlarr. gri ayakkabı takıntım vardı uzun zamandır,muradıma erdim şükür:lepi:
dün gece inceleme fırsatım olmamıştı ama papatya,seninkileri de çok beğendim cnmyerimseniben
leyla01,çizmelerinin çok benzeri,siyahı var bende de,severek giyiyorum
zarifecik,babet onlar di mi, topuk yok? çok güzelmiş neden giymiyosunopuyorumnanaktan
ayrıca nasıl görmemişim bu topiği ben anlamadım,artık takipçinizim:lepi:

yeni gördüm topiği.. buda benim yeni cicim xD hediye geldi..

Son düzenleyen: Moderatör:
misacımbabet değil topuğu vaar ama dolgu topuk.alışmak için böyle aldım.kıyafetlerim hep spor alsam uygun bişeyler giycem

pessimistçok tatlı babetlerin

ilk defa buraya yaziyorum :)

bunlar da benim ayakkabilarim:) umarim begenirsiniz a.s.

pessimisst çok şirinmiş babetlerin.kimin hediyesi kız:jeyyar:
yesacım siyahları çok beğendim,tam bnm tarzım şakkıdı

Son düzenleme:
teşekkürler canım ya düşündügün gibi değil müstakbel yengemin hediyesi a.s

ayy arkadaşlar benimde hiç giymedigim o kadar çok ayakkabım varki çogunu giymedim bile hiç evde oldugum için ama tam bi ayakkabı tutkum var alıp kenara koyuyorum nedense yakın zamanda bende hepsini ekiliycem

pessimisst çok şirinmiş babetlerin.kimin hediyesi kız:jeyyar:
yesacım siyahları çok beğendim,tam bnm tarzım şakkıdı

tesekkurler canim ben de cok begenerek aldim ama sanki sadece ozel zamanlarda giyebilirmisim gibi geliyor yani calisirken giymeyi dusunuyorum ben bilmem olur mu?a.s.

tesekkurler canim ben de cok begenerek aldim ama sanki sadece ozel zamanlarda giyebilirmisim gibi geliyor yani calisirken giymeyi dusunuyorum ben bilmem olur mu?a.s.

bence giyebilirsin şekerim.öyle açık fantazi bi ayakkabı değil,kapalı.hem de siyah ve çok abartı bi süsü falan da yok..
ben çok seviyorum topukluları günlük kullanmayı.kotun altına özellikle:lepi:

ayy arkadaşlar benimde hiç giymedigim o kadar çok ayakkabım varki çogunu giymedim bile hiç evde oldugum için ama tam bi ayakkabı tutkum var alıp kenara koyuyorum nedense yakın zamanda bende hepsini ekiliycem

çok merak ettim cnm,bekliyorum seninkileri deopuyorumnanaktan

cok tesekkurler canim cevap icin ben de seviyorum topukluyu ") biraz parlak isiltili bi ayakkabi ondan sormustum ama giyecegim artik sırnaşık şeya.s.

yesacımsiyah parlak olanlara bayıldım çok kokoşopuyorumnanaktan

bugun aldigim kahverengi cizmelerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…