Merhaba arkadaslar, bugun 3. Gunum yani yogurt gunu.. Dun aksam yemeginde kacamak yaptigim halde 500gr vermisim..
Sabah 1 sekersiz sutsuz kahve ictim ve aciktikca yogurt yedim.. Ama acikcasi cok acikmadim... Bakalim sabah kac kilo olucam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba tam benlik bir konu olmuş perim misin...iksir bu diyet acaba....
nette dolanıyordum hangi ünlü hangi diyeti yapmış diye senin kini görünce......
canım bende 65im....yardım et bana bu ayın sonuna kadar 5 günde 3 kilo versem şükür derim.....
yarın başlasam bütün gün elmamı yiycem nasıl olcak........
canım bide zararı olmaz dimi.....ben kahve manyağıyım arada kaçamak yapabilirmiyim.....
Canim acikcasi bana bir zarari olmadi.. Bunye zayifsa yapmayin ne olur ne olmaz yani...
Butun gun elma yiyeceksin.. Eksi ve yesil elma yemeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde lezzetli..
Kahve icmende sorun yok ama sade iceceksin... Sekersiz sutsuz :))😃😃
Hadi sende katil bana.. Kurtulalim su kilolardan👍👍
Merhaba arkadaslar, bugun 3. Gunum yani yogurt gunu.. Dun aksam yemeginde kacamak yaptigim halde 500gr vermisim..
Sabah 1 sekersiz sutsuz kahve ictim ve aciktikca yogurt yedim.. Ama acikcasi cok acikmadim... Bakalim sabah kac kilo olucam :)
bende yapıorum bu diyeti.. ikinci günüm bugün ama ben havuç bulamadım o yüzden bugünde elma yiyorum... dün sabah 61.900 çıkmıştı kilom.. bu sabah 61.300...... ben biraz yavaş veriorum sanırım...
Bazen bende acikiorum.. o zaman da bol bol su iciorum yada yesil cay iciorum.. zamanla gecio o ezilme duygusucanım bişey sorcam elma içimi ezdi.......yedikçe acıkıyorum sanki....
sende de oldumu böyle giderse bişeyler yemek zorunda kalıcam......
bende yapıorum bu diyeti.. ikinci günüm bugün ama ben havuç bulamadım o yüzden bugünde elma yiyorum... dün sabah 61.900 çıkmıştı kilom.. bu sabah 61.300...... ben biraz yavaş veriorum sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?