hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

@__ATALANTE rica etti, ben de onu tahmin edeyim hemen :-)
uzun boylu, klasik giyimli, kumral, renkli gözlü, zarif bir hatun :KK23: bildim mi :KK23:

ben de öyle düşünüyorum @__ATALANTE yi :)
üzgünüm ama hayallerinizdeki gibi değilimm :110:
160 boyunda 64 kg tontiş yanaklı bir bayanım :KK17: Buğday tenli , ela gözlüyüm o_O İşimden dolayı genelde klasik giyiniyorum ama duruşma , görüşme vs olmadığında ofiste bile kazak ve kot takılırım :KK51:

üzgünüm ama hayallerinizdeki gibi değilimm :110:
160 boyunda 64 kg tontiş yanaklı bir bayanım :KK17: Buğday tenli , ela gözlüyüm o_O İşimden dolayı genelde klasik giyiniyorum ama duruşma , görüşme vs olmadığında ofiste bile kazak ve kot takılırım :KK51:

ben zaten duruşmalarda klasik giyiniyor diye düşünmüştüm, mesleğini bildiğim için ordan kopya çektim :-)
renkli gözlüyü de tutturmuşuz işte, benimkiler gibi kahverengi değil sonuçta :KK53:
ayrıca tontiş de değilsin, tam ideal türk kadınısın :KK8:

Ay ne gizemli bi topik bu
Ben yüzünü bilmediğim kişilere bu roman olsun , sanal dünya olsun mutlaka bi yüz veririm ... Bu tanıdığım biri olabilir ama genelde bi filme lerde falan oynayan cok da ünlü olmayan kimseler olabilir :)

Kime hangi yüzü verdiğimi solim ben:)

Ama en şanssız kim tabiki benim ortim @_asmunikal_ çünkü asmucugumu başka bir topikde görmüştüm:) hemde ilk atandığı zaman:) çok tatlı bi genç kız:)

loliss loliss seni lostta esas hatuna evangaline lilly olarak canlandiriyorum ama kapalı olduğunu düşünüyorum sakin yapılı , kendi kendine zaman geçirmekten hoşlanan , sesi pek gür olmayan bi insan canlanıyo gözümde

@__ATALANTE seni pelin akile benzetmistim yani o yüzü vermiştim bakışların aynı ... Delici bakışlara sahip olduğunu , baktığında yalanla doğruyu hemen ayırt edebilecek bi insan olduğunu dusunuyorum:) biraz asabi....:)

P PembePaltolu lavini profil resmindeki audrey hepburn yüzünü vermiştim:) elleri hep sıcak ve yumuşak , ve şefkatli niyeyse bence yumuşak bi his uyandiriyo lavin:)

soslusarma soslusarma çok güçlü net .... Kesinlik.... Melisa sözen.... Ki çok çok cok da beğenirim bu hatunu... Hep ne yapacağını bilen biri...

xyzt-5544 xyzt-5544 alessandra ambrosio .... Biraz daha toplu hali boy pos kaşlar aynı olduğunu dusunuyorum ve çok eğlenceli:)

_meLinDa_ _meLinDa_ doutzen kroes :)
Avrupai bi karakter saçları genelde açık toplu diil... Ve saçları hafif sarı bakır arası ... Güzel yemek yapan:)

B BaslarsanBitirirsin :) katilciğim minyon çıtı pıtı bi kız immm selena gomez gibi evet evet tam olarak bu:) sürekli gülümseyen pozitif bi insan:)

minerva1988 minerva1988 aslı enver ... Dıştan biraz soğuk sert yapıda biri , gözlüklü olabilir .... Kafamda minervayla ilgili bu canlandı niyeyse:)

Skosnob Skosnob şu an en gizemli kişi benim kafamda .... Canlandirmakta o kadar zorlaniyorumki hatta bi yüz bile veremiyorum desem yeridir ama sessiz , hayvana sevgisi güçlü hatta kedisi bile olabilir

P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatun :KK70: Imm gözleri açık kahve olabilir. :KK200:

soslusarma soslusarma : Esmer , dalgalı saçlı , boy ve kilo orantısı olan biris canlanıyor gözümde :nazar:

xyzt-5544 xyzt-5544 : Beyaz tenli , kumral düz saçlı zayıf hafif çılgın hareketli bir bayan olarak tahmin ediyorum :KK49:

_meLinDa_ _meLinDa_ : Görmeden önce ; Uzun boylu zayıf kahve gözlü , kahve saçlı ciddi ve resmi bir bayan bekliyordum. Ama tam zıttıymış :KK70: Görünce şaşırmıştım :KK57:

loliss loliss : Nedense lolisi tesettürlü çıtı pıtı bir bayan olarak hayal ediyorum :KK15:

@_asmunikal_ : Asmuyu kara kaşlı kara gözlü esmer bir hatun olarak düşünüyorum.

B BaslarsanBitirirsin : Kısa boylu zayıf sarışın bir kız olarak hayal ediyorum, Renkli gözlü ve kıvırcık saçlı olabilir :KK51:

@__giz__ : Hafif kilolu , beyaz tenli , kumral saçlı ,ela gözlü bir hatun gibi düşünüyorum. :21:

Skosnob Skosnob : ince , zarif kızıl saçlı, yeşil gözlü bir hatun hayal ediyorum :KK50:

kalinkaselin kalinkaselin : Hareketli ve renkli bir kişilik diye canlanıyor gözümde . Renkli ojeler süren , cıvıl cıvıl bir bayan sankii :p

minerva1988 minerva1988 : Disiplinli , sert mir mizaca sahip bir öğretmen canlanıyor gözümde. Siyah saçlı , buğday tenli, kahve gözlü hayal ediyorum :KK54:

ayy sizde beni nasıl düşündüğünüzü yazsanızaa merak ediyorum. :KK200:
:KK200:
Canım ya oje konusunda çok haklısın acayip severim hatta 100 den fazla rengarenk ojem vardı ama kısa zaman önce kapandim:) bu yüzden çoğunu dagittim:) aslında benimle ilgili söylediklerine tuttu diyebiliriz:)

P PembePaltolu : Kuzumu zaten tanıyorum. en kısa sürede görüşeceğimi ümit ediyorum. beyaz tenli orta boylu şipşirin biri.

soslusarma soslusarma : ciddi biri :KK53::KK53: kumral siyah ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum.

xyzt-5544 xyzt-5544 : hala kısa saçlımısın :KK70::KK70:

_meLinDa_ _meLinDa_ : kızıl ve yeşil gözlü hatun :KK53:

loliss loliss : ılımlı yumuşak başlıi herortamaı ayak uydurabilen sakin karakterli biri diye düşünüyorum. beyaz tenli

@__ATALANTE : tesettürlü uzun boylu, boyu kilosu orantılı kahvrengi gözlü bir hatun .

@__giz__ : orta boylu, kısa saçlı beyaz tenli:)

kalinkaselin kalinkaselin : daha önce danıtığım için belki sen çok güçlü bir karaktersiz bana göre.. uzun boylu. kahverengi gibi dalgaları saçları olan birisi olabilirmisin acaba :)

minerva1988 minerva1988 : güler güzlü, kısa saçlı esmer bir hatun olabilirmisin
:KK53:
Asmucugum resmimi gormustun gibi geldi bana sanki:) ama uzun boylu diilim 1.60 boyun kısa boyluyum hatta birazda tombişim ama artık çok diil bi kısmını şükür verdim:)

Saçlarından dalgalı ve koyu kahve :)

minerva1988 minerva1988 aslı enver ... Dıştan biraz soğuk sert yapıda biri , gözlüklü olabilir .... Kafamda minervayla ilgili bu canlandı niyeyse:)

Skosnob Skosnob şu an en gizemli kişi benim kafamda .... Canlandirmakta o kadar zorlaniyorumki hatta bi yüz bile veremiyorum desem yeridir ama sessiz , hayvana sevgisi güçlü hatta kedisi bile olabilir
eskiden kullanıyodum çizdirdim :)) ekstra neşeli biiriymdir. ah ah keşke aslıya benzesem :)

P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatun :KK70: Imm gözleri açık kahve olabilir. :KK200:

soslusarma soslusarma : Esmer , dalgalı saçlı , boy ve kilo orantısı olan biris canlanıyor gözümde :nazar:

xyzt-5544 xyzt-5544 : Beyaz tenli , kumral düz saçlı zayıf hafif çılgın hareketli bir bayan olarak tahmin ediyorum :KK49:

_meLinDa_ _meLinDa_ : Görmeden önce ; Uzun boylu zayıf kahve gözlü , kahve saçlı ciddi ve resmi bir bayan bekliyordum. Ama tam zıttıymış :KK70: Görünce şaşırmıştım :KK57:

loliss loliss : Nedense lolisi tesettürlü çıtı pıtı bir bayan olarak hayal ediyorum :KK15:

@_asmunikal_ : Asmuyu kara kaşlı kara gözlü esmer bir hatun olarak düşünüyorum.

B BaslarsanBitirirsin : Kısa boylu zayıf sarışın bir kız olarak hayal ediyorum, Renkli gözlü ve kıvırcık saçlı olabilir :KK51:

@__giz__ : Hafif kilolu , beyaz tenli , kumral saçlı ,ela gözlü bir hatun gibi düşünüyorum. :21:

Skosnob Skosnob : ince , zarif kızıl saçlı, yeşil gözlü bir hatun hayal ediyorum :KK50:

kalinkaselin kalinkaselin : Hareketli ve renkli bir kişilik diye canlanıyor gözümde . Renkli ojeler süren , cıvıl cıvıl bir bayan sankii :p

minerva1988 minerva1988 : Disiplinli , sert mir mizaca sahip bir öğretmen canlanıyor gözümde. Siyah saçlı , buğday tenli, kahve gözlü hayal ediyorum :KK54:

:KK200:
Saçlar siyah değil kahve ama ve zayıf biri? Şu anki halimle hiç uyumlu değil canım benim +9 kiloyum artık. Ama yine de iyi canlanmışım gözünde:)

P PembePaltolu lavini profil resmindeki audrey hepburn yüzünü vermiştim:) elleri hep sıcak ve yumuşak , ve şefkatli niyeyse bence yumuşak bi his uyandiriyo lavin:)

soslusarma soslusarma çok güçlü net .... Kesinlik.... Melisa sözen.... Ki çok çok cok da beğenirim bu hatunu... Hep ne yapacağını bilen biri...

xyzt-5544 xyzt-5544 alessandra ambrosio .... Biraz daha toplu hali boy pos kaşlar aynı olduğunu dusunuyorum ve çok eğlenceli:)

anam o hatun ne kaaa güzelmiş öyle :KK45: ben onun yanından bile geçemem utanırım :KK45:
ama toplu hali doğru :KK53: gerçi saç rengi de tuttu da bu kızçe benden daha esmer ve uzun suratlı, ben şişko suratlıyım :KK45:
yalnız ne güzel hayal etmişsin sen beni böyle, en iyisi hayallerini hiç yıkmayım kendimi göstererek :-):-)

@_asmunikal_ @__ATALANTE beni tutturdunuz yavrular :KK48:
güzel topikmiş ama Allah rızası için mümkünse konu başlığını ''herkes'' olarak değiştirsin konu sahibi:KK47:
ben biraz düşüneyim hepinizi detaylı olarak analiz edicem:KK70:

Seni ben de tesetttürlü düşünmüştüm.Tutmuş demek:)

Aa niye ki halbuki normal sıradan biriyim.Hayvanları çok severim ama kendim bakamam.
Bu arada benim de birrr sürü ojem var.Bazen hangisini süreceğime karar veremeyip her parmağa ayrı renk sürüyorum:)))

_meLinDa_ _meLinDa_ doutzen kroes :)
Avrupai bi karakter saçları genelde açık toplu diil... Ve saçları hafif sarı bakır arası ... Güzel yemek yapan:)

B BaslarsanBitirirsin :) katilciğim minyon çıtı pıtı bi kız immm selena gomez gibi evet evet tam olarak bu:) sürekli gülümseyen pozitif bi insan:)
Hayallerinde ki gibi kalayım biraz iri kıyımım ben yaaaa:D

Ay ne gizemli bi topik bu
Ben yüzünü bilmediğim kişilere bu roman olsun , sanal dünya olsun mutlaka bi yüz veririm ... Bu tanıdığım biri olabilir ama genelde bi filme lerde falan oynayan cok da ünlü olmayan kimseler olabilir :)

Kime hangi yüzü verdiğimi solim ben:)

Ama en şanssız kim tabiki benim ortim @_asmunikal_ çünkü asmucugumu başka bir topikde görmüştüm:) hemde ilk atandığı zaman:) çok tatlı bi genç kız:)

loliss loliss seni lostta esas hatuna evangaline lilly olarak canlandiriyorum ama kapalı olduğunu düşünüyorum sakin yapılı , kendi kendine zaman geçirmekten hoşlanan , sesi pek gür olmayan bi insan canlanıyo gözümde

@__ATALANTE seni pelin akile benzetmistim yani o yüzü vermiştim bakışların aynı ... Delici bakışlara sahip olduğunu , baktığında yalanla doğruyu hemen ayırt edebilecek bi insan olduğunu dusunuyorum:) biraz asabi....:)
:KK70::KK70::KK70: benzetildiğim en güzel kadın, ama maalesef ben yanından bile geçmiyorum
sesim gerçekten de gür değil, ince insanın kendisi için bunu söylemesi garip belki ama naif bi sesim olduğunu söyler herkes, çocuklar ve bebekler ben konuşurken ağzımın içine bakar:KK70:
tesettürlü olduğumu hepiniz bildi ama profil fotoğrafım biraz ipucu veriyo galiba:KK51:

ayy yazıyım diyorum ama olmuyo ben beceremiycem bu tahmin etme işini:KK22:

Back
X