Hadi bakalm evden kovulduk

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
daha önce kayınpederimle ilgili konu açmıştım.bel fıtığından dolayı yalnız kalmasın diye yanımıza çağırmıştık ufak ufak sinyaller vardı ama ben bu devirde birlik olmak iyidir diye ses çıkarmıyor iyiye yoruyordum.sonunda bizi evden kovdu.her istediğini yaptık rahat etsin diye uğraştık ama sonunda bizi kovdu.suçumuz :evini işgal etmek(ev eşimle ikisinin üstüne)kayınpedere cevap verip kavga etmemem ve camı kapıyı aynı anda açıp cereyan yaptırmak.ona da bize de hayırlı olsun ne diyeyim insan yaşlanınca ota buta sorun çıkartıyor demekki.

Sizin kayınpederiniz şu börek yapan amca değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum bilmem ama siz kayınperinizin iyi bir insan olduğundan bahsetmiştiniz. Ne oldu da amca böyle bir tavır aldıki.

teke oldu bacım hani şu karnı doyunca erkeklere olanlardan kaydirigubbakcemile3 vallaha bizi kovdu boşadığı hanımı getirdi sanırım erkekler yaşlanınca şaşırıyor kendini. önce konuşmamaya başladı ne oldu baba dedik yatak batıyor dedi peki dedik yatak aldık sonra bana yer yetmiyor dedi bolca yer boşalttık sonra evi işgal ediyorsunuz dedi kovdu:roflol:

Son düzenleme:
en çok neye şaşırdım biliyor musunuz düne kadar elinden tutup hastaneye gidiyordum ayağa kalkınca ilk darbeyi bana vurdu.ama arada eşime yazık hadi ben el kızıyım eşime yapmasaydı bari .yarın öbürgün ihtiyacı olunca gene eşim koşacak

Şimdi anlaşıldı canım kayınpederiniz kendine zemin hazırlamış. Madem öyle ne hali varsa görsün boşverin.

yok .tam işlerin kötü gittiği bir zamandı.10 gün annemlerde kaldık ama ayaklarımız yara olana kadar kadar arayıp bir ev bulduk sonunda ve taşındık.yani kısmen

cok ilginc wallahi. Allah akli basinda yaslilik nasip etsin. bunca yil sonra ne hallere dusuyor insan. yazik gercekten...lmaz:

yeni eviniz hayirli ugurlu olsun... kotu komsu adami mal sahibi edermis. bakarsiniz bu gazla kendi evinizi de alirsiniz insallaha.s.

Son düzenleme:
amin amin sırada o var inşallah.ben yaşlılıktan korkmaya başladım .aman arkadaşlar yaşlılığı garantiye alsın herkes.kayınpederi görünce bende yaşlanınca kendimi şaşırıp çocuğumu üzermiyim diye düşünmeye başladım ve ona göre tedbirimi almaya başladım.gün olur yük olurum diye kendi masrafımı garanti ettim.size de tavsiye ederim

Ben seni bu olayi yinede böyle olgunlukla ve espri ile karsiladigin icin taktir ettim canim..:hulya:..

Baskasi olsaydi sayar söverdi arkasindan...

Yaslil insanlar bazen cocuk gibi oluyor iste....ne yapacaklarini kestiremiyorsun...

Kaynanam Kayinpederini ölene kadar bakti....yatalak oldugu halde ona muhtac oldugu halde ne laflar ne küfürler azarlar isitim kizim dedi bana....
Yinede sesimi cikarmadim...yasliligna verdim hastaligina verdim dedi...

Sen esinle huzurlu bir lokma ekmek yiyorsun iki göz odada mutlu olursun güzelim..a.s..

Yeni evinizde hayirli ugurlu olsun.:1hug:

eşin yanında ya vız gelir tırıs gider diyeyim,eşin de onun tarafını tutmamış ya sen ona bak canım
boşver yaşlılar bir zaman sonra çocuk gibi oluyorlarzemuszemus

Bayılıyorum bu yaşlılarakaydirigubbakcemile3
Nasıl dünyayı dar ediyorlar insanakaydirigubbakcemile3
Ama inanın sizin olgunca davranışınız takdire şayankaydirigubbakcemile5
Onun bir yaşlı olduğunu,bunları şuursuzca yaptığını görebiliyorsunuz.
Helal olsun valla sizeŞeniz
Ama bu işler parayla değil,sırayla tatlım
Sende bu olgunluğunun mükafatını evladından görürüsün.
Tekrar tebrik ediyorum seni

eşin babasının haksız olduğunu görüyor ve senin yanında oluyorsa hiç üzülme bence

teşekkür ederim gülsüm sultan demek ki yaşlıların çoğu aynı.sadece ilk kez bu çapta kazık yedim iyilik yaptığım birinden ona şok oldum .ama bundan da bir güzellik çıktı önce güzel bir evim oldu sonra da işe başladımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…