Hadi bana AŞK'ı tanımlayın...=))

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
Aşkı tanımlayabilicekler... AŞK nedir ? bilen düşüncelerini paylaşsıııın

Anlaman Gerek, Yaşayıp Hissetmen Gerek..

dünya bi onun çevresinde döner, bütün dünya yıkılsa umurunda olmaz o olsun yeter ki
gece uyurken aklında onunla uyursun sabah uyanırsın ilk aklına o gelir
kendini bi başkasıyla asla düşünemezsin
en çok aşk acı verir en çok ta aşk mutlu eder

aşk diye bişey varmıdır yoksa herşey sevgiden mi ibarettir ben sevgiye inanıyorum aşkı tanımlayamıyorum cünki

aşk diye bişey varmıdır yoksa herşey sevgiden mi ibarettir ben sevgiye inanıyorum aşkı tanımlayamıyorum cünki

Canım zaten aşkın genel tanımı da aşırı bağlılık ve sevgi demekmiş..inanmak değil aslında olmuşsan bilirsin,sen oldun mu hiç ?

Canım zaten aşkın genel tanımı da aşırı bağlılık ve sevgi demekmiş..inanmak değil aslında olmuşsan bilirsin,sen oldun mu hiç ?

olmadım sanırım yani seviyorum evet onsuz kendimi düşünemiyorum ewet ama aşk? deyince başka farklı bişey oluşmuyor aklımda ben onu seviyorum diyorum aşk? dyorlar aşk ne kitanımla diyorum hiç bişey diyemiyor

Aşk; dokunamasanda, sesini duyamasanda, kokusunu hissedemesende,kavuşacağın günü bilemesende her an ve her dakika ona ait olacağını bilmek ve o günü beklemektir..

hoşlanmayla gelen bir duygu diyebilirim sanırım.beğeniyi arttıran,bizi ona daha çok yaklaştıran,sevginin oluşumunda önemli bir etken..ama bence bir süre sonra iki taraftan birisini mağdur ettiği ortada

Kişiliğini sevmesen de vazgeçememektir. Günün 24 saati birlikteyken, sırf o okula gittiğin zaman diliminde bile özlemektir.

Aşk; dokunamasanda, sesini duyamasanda, kokusunu hissedemesende,kavuşacağın günü bilemesende her an ve her dakika ona ait olacağını bilmek ve o günü beklemektir..

çok güzel bi tanımm :) bukadarını bir arada yapabilmenin başka bi tarifi yoktur sanırım

çok güzel bi tanımm :) bukadarını bir arada yapabilmenin başka bi tarifi yoktur sanırım
tşk ederim cnm sadece yaşadığım ilişkinin özetini anlattım ayrı şehirlerde oldugumuz için bunların hepsini yaşıyoruzz

bizde ayrı şehirlerdeyiz ama koptu sanki bişeyler biz bunları yaşayamıyoruz sanırım

bizde ayrı şehirlerdeyiz ama koptu sanki bişeyler biz bunları yaşayamıyoruz sanırım
üzüldüm canım..evet ayrı şehirde olupta aşkı ilgiyi taze tutmak cok zor..hangi konularda koptunuz pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…