Hadi bana AŞK'ı tanımlayın...=))

üzüldüm canım..evet ayrı şehirde olupta aşkı ilgiyi taze tutmak cok zor..hangi konularda koptunuz pekii

aydediğin o tazelikten koptuk sanırım çözemiyorumda heyecan kalmadı önceden hep birlikteydik bir anda başka şehirlere düştük çok şey değişti bi toparlanıyoruz oda buluştuğumuz özlem gderebldiğimz zaman sonra tekrar aynı benide çok sıkıyor onuda artık ama ikimizde çok seviyoruz işte herkesdeki aşk ta bizdeki sadce sevgiden ibaretmi diye merak etdim aşkı düşünüyorum önceden de bulamazdım şimdide bulamıyorum size ssormak istedim

Biz Nişanlımla birbirimize AŞK deriz
Yani AŞK'ın tanımı bence biz'is

anladım canım birbirinizle ilgilenın msjla bile olsa ona olan sevgini her zaman hissettir zaten buluşma zamanında emınım heyecanlanıyosundurr

eweeet cnm heycanlanıyorum hatta bazen bi terslik çıkıcakta buluşamıcaz diye sabaha kadar uyuyamadığım oluyoor

Son düzenleme:
eweeet cnm heycanlanıyorum hatta bazen bi terslik çıkıcakta buluşamıcaz diye sabaha kadar uyuyamadığım oluyoor
eminim sevgilinde aynı şekilde heyecanlanıyodur ama erkekler bu tip duygularını pek belli etmek istemezler sana da sanki heyecanlanmıyo seninle ilgilenmiyo sevmiyo vs vs gibi gelir bu yüzden aklında soru işaretleri oluşurr :107:

yok cnm o benden daha çok heycanlanıyor bir ilgi bi alaka yan yanayken hiç dayanamıyor bana ama uzaktayken oluyor bişeyler anlayamadım kırcam kafasını aklı başına gelcek sinirlendiriyor beni iyce

yok cnm o benden daha çok heycanlanıyor bir ilgi bi alaka yan yanayken hiç dayanamıyor bana ama uzaktayken oluyor bişeyler anlayamadım kırcam kafasını aklı başına gelcek sinirlendiriyor beni iyce
önemli olan yanında nasıl davrandıgı cnm bizimde öyle oluyo yanyanayken süperiz gerçi normaldede iyiyiz ama insan gerektiği kadar ilgilenemiyo telefonla

ewet cnm bide ben hayatında bitek ben varmışım gibi davranım bencillik ediyorum sanırım bak şimdi senle konuşurken düşününce geliyor aklıma

ewet cnm bide ben hayatında bitek ben varmışım gibi davranım bencillik ediyorum sanırım bak şimdi senle konuşurken düşününce geliyor aklıma
benzer şeyleri yaşadıgım ve çok paranoyak bi insan oldugum ıcın anlıyorum senii aslında üzerlerine gitmemiz ters tepiyo biz iyi olacak sanıyoruz tartışınca ilgilenmediği için kızınca falan bu erkekleri kendi haline bırakacaksın tabi tamamende bırakma ama tartışma çünkü bi işe yaramıyoo dırdırcı olursun sadece

hakkten anlıyosun beni ve erkek arkadaşımın düşüncelerinide okuyor gibisiiin

hakkten anlıyosun beni ve erkek arkadaşımın düşüncelerinide okuyor gibisiiin
benımki sayesınde yakında kitap bile çıkarabilirimm onu anlamaya çalışmakla geçti 2 senem nerdeyse son zamanlarda anlamaya başladım ve burdaki topiklerdende anladıgım kadarıyla bütün erkeklerin çoğu huyu birbirine benziyo

aşk ; kayıtsız şartsız karşındakini anlamaya çalışmaktır.... ''' açıklama yapayım birde... ben 3 senedir nişanlımı anlamaya çalışıyorum.. daha bu sene biraz rahatladım cunku onu asıl sımdı tanıyormusum.. önceden tanıdıgımı sanıyormusum... yanı başlarda hoşlandığım adamla şu anda aşık oldugum adam aynı degıl :) ve ben yıllardırr bu aşık oldugum adamı arıyordum... bıraz gecte olsa onu anlamaya calısa calısaaa buldum :)

ooffff neymiş bu erkekler de hakkten bende 3.yıldyım dha çözmeye çalışyrm

zor bırıyse belkı daha bır 3 sene daha gecırebılırsın tatlım :)

hemde nasıl daha çok çekicem var benim ama bende kolay biri sayılmam oda çekiyor hala bana çözemedim seni bi huyun diğerinii tutmuyor delirceem diyip duruyor uğraşlar delirmeler sinir krizleri tek taraflı değil yakında 3.dünya savaşı çıkcak bizim sayemizde ama ohh olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…