üzüldüm canım..evet ayrı şehirde olupta aşkı ilgiyi taze tutmak cok zor..hangi konularda koptunuz pekii
anladım canım birbirinizle ilgilenın msjla bile olsa ona olan sevgini her zaman hissettir zaten buluşma zamanında emınım heyecanlanıyosundurraydediğin o tazelikten koptuk sanırım çözemiyorumda heyecan kalmadı önceden hep birlikteydik bir anda başka şehirlere düştük çok şey değişti bi toparlanıyoruz oda buluştuğumuz özlem gderebldiğimz zaman sonra tekrar aynı benide çok sıkıyor onuda artıkama ikimizde çok seviyoruz işte herkesdeki aşk ta bizdeki sadce sevgiden ibaretmi diye merak etdim aşkı düşünüyorum önceden de bulamazdım şimdide bulamıyorum size ssormak istedim
eminim sevgilinde aynı şekilde heyecanlanıyodur ama erkekler bu tip duygularını pek belli etmek istemezler sana da sanki heyecanlanmıyo seninle ilgilenmiyo sevmiyo vs vs gibi gelir bu yüzden aklında soru işaretleri oluşurr :107:eweeet cnm heycanlanıyorum hatta bazen bi terslik çıkıcakta buluşamıcaz diye sabaha kadar uyuyamadığım oluyoor
önemli olan yanında nasıl davrandıgı cnm bizimde öyle oluyo yanyanayken süperiz gerçi normaldede iyiyiz ama insan gerektiği kadar ilgilenemiyo telefonlayok cnm o benden daha çok heycanlanıyor bir ilgi bi alaka yan yanayken hiç dayanamıyor bana ama uzaktayken oluyor bişeyler anlayamadım kırcam kafasını aklı başına gelcek sinirlendiriyor beni iyce
benzer şeyleri yaşadıgım ve çok paranoyak bi insan oldugum ıcın anlıyorum seniiewet cnm bide ben hayatında bitek ben varmışım gibi davranım bencillik ediyorum sanırımbak şimdi senle konuşurken düşününce geliyor aklıma
benımki sayesınde yakında kitap bile çıkarabilirimmhakkten anlıyosun beni ve erkek arkadaşımın düşüncelerinide okuyor gibisiiin
bu çok saditstçe olmadımı cnm yaw
benımki sayesınde yakında kitap bile çıkarabilirimmonu anlamaya çalışmakla geçti 2 senem nerdeyse son zamanlarda anlamaya başladım ve burdaki topiklerdende anladıgım kadarıyla bütün erkeklerin çoğu huyu birbirine benziyo
ooffff neymiş bu erkekler de hakktenbende 3.yıldyım dha çözmeye çalışyrm
bu özlem hiç bir zaman azalmıcakmı?
zor bırıyse belkı daha bır 3 sene daha gecırebılırsın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?