Kişiye göre değişir.Bu güzel çarşamba akşamından hepinize selamlar güzel kizcelerim..
Öncelikle bu akşam ki konumuz biriyle görüşüyorum bana keko dedi, sevgilisi varmış, adam yalancı galiba temalı bir konu değil. Bu sefer görüşmeden önce konuyu açıyorum. Ve burada şerefsiz olan karşı taraf değil ben olabilirim sanırım. Linclerken güzel fikirlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Gene konumuz bir erkek. Azmettim bulucam birini. Gerçi bu sefer ben bulmadım o beni buldu.
Lafı dolandırmadan şak diye söylüyorum. Kızlar arkadaşınızın eski sevgilisi ile görüşür müsünüz? Tamam ben de görüşmem ama bu arkadaş öyle bir arkadaş değil. İsmen bildiğim biri sadece. Aynı ortamda iki kere bulunduk onda da sadece merhaba merhaba. Ama ikimizinde çok yakın ortak arkadaşları var o yüzden biraz tehlikeli. Vicdanen ve ahlaken de rahatsız oldum aslında ama bazı arkadaşlarım da yakının değil sonuçta görüş diyorlar. Kız aldatmış ayrılmışlar.
Karisik oldu baştan anlatıyorum. Şimdi adam yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Bu akşam arkadaş ortamına geldi baya ilgilendi benimle. Başta kim olduğunu bilmediğim için ben de konuştum beyle ama bir ara biri söyledi ortamdan o saniyeden sonra ben put. Ustune cuma günü için de bir yere davet etti. Cevap vermedim. Eski sevgilisi ile çok yakın üç tane ortak arkadaşımız var. Daha önce bir tanidigimin bile hoşlandığı çocuğa bakmadım. Bu bir de eski sevgili. Dahası kız hala aşk acısı çekiyormuş. Aynı evde yaşamışlar bir süre ve ayrılmışlar. Sormadan cevaplayayim ayrılalı dört ay olmuş. Adam otuzlu yaşların sonunda. Ve beraber oldukları süre beş ay bunun son bir ayı Aynı evde. Duyduklarıma göre de düzgün biri. Yani umarım. Kestirip atacaktım ama ortamda olan diğer bir arkadaş neden şans vermiyorsun dedi. Sonra konuyu başka arkadaşlara açtı onlar da samimi değilsin diğer kızla dediler. Ama ortak yakın arkadaşlar var, kız daha yeni ayrılmış ve üstüne aşk acısı çekiyor hala. Ayrılık sebepleri onları ilgilendirir.
Şimdi adam hoşuma gitti Allah affetsin. Ortak konumuz çok, yaşlar uygun, evler yakın, medeni durumlar eşit. Tipim de üstelik.
Hadi hem lincleyin hem de fikir verin
Kızla arkadaş ortamındaki üç kişi ortak en yakın arkadas ya ondan çekindim. Kalan Ben altı da ortak normal arkadaş var. Genelde bugün buna yapan yarın senin benim kocama da bakar kızlar kaçın temalı yorumlar gelmeden önlem alayım dedimO kadar istekle bahsetmişsin ki linçlenmekten; bir kaç eleştiren cümle yazayım gönlü olsun dedim ama linçleyecek birşey bulamadım :)
İki kez merhaba dediğin kişi arkadaşın değil, uzak bir tanıdıktır bence düşünecek çok fazla birşey yok. Yara bandı olmamaya dikkat et diğer konu senin taktığın kadar önemli değil..
Kişiye göre değişir.
"Bence" aşk acısı çekmesi kadının sorunu. Sizlik bir şey yok.
Arkadaş bile değilsiniz,aynı ortamda denk gelmişsiniz ve arkadaşlarınız ortak sanırım eski sevgilisi olan kadın ile.
Bilemiyorum. Ben sorun görmedim ya.
Arkadaş ortamında kesin yerim linç. Üstelik kız da arkamdan ya simeyra çok iyi niyetli tatlı kadın demiş. Kız sağda solda bu kişilere hala seviyorum diye ağlıyormuş. Şimdi bak bak simeyra bula bula bunu buldu olur mu? Kızın gözünün önünde görüşmek gibi olacak. Artı etik mi değil mi en önemlisi bu. Öyle boş boş atıp dururum ama kişisel hayatimda hiç kimseye adilik yapmadım. Vicdanım el vermeli mi?Kişiye göre değişir.
"Bence" aşk acısı çekmesi kadının sorunu. Sizlik bir şey yok.
Arkadaş bile değilsiniz,aynı ortamda denk gelmişsiniz ve arkadaşlarınız ortak sanırım eski sevgilisi olan kadın ile.
Bilemiyorum. Ben sorun görmedim ya.
Cherry söyle düşün on iki kişilik grup. Bu kızın en yakın üç arkadaşı benim en yakın eski çocukluk arkadaşlarım. Geri kalan beş altı kişi ile de arası baya iyi. Aynı evde yaşamışlar falan. Ben samimi degilim kızla ama kız hala barışmaya çalışıyormuş++++
++++
Ben de ahlaka aykiri bir durum goremedim, kadin konu sahibesinin arkadasi degil ki.
Ortamlar aynı olacak. Aldatma dediğim kadın içkili iken eski sevgilisi ile yazismis adam yakalamış evden kovmusAldatan kadın, aşk acısı çekende kadın öyle mi? Bu kısmı pek inandırıcı gelmedi.
2 kere görüp merhabalaştığınız biri için acabaya düşmeye gerek yok bence ama ortak yakın arkadaşlar kısmında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ortamlarda aynıymış olacaksa yine sıkıntı.
Ortamlar ayni olacaksa can sıkıcı durumlar yasayabilirsiniz, onlari yaşamaya değer mi siz karar vereceksinizOrtamlar aynı olacak. Aldatma dediğim kadın içkili iken eski sevgilisi ile yazismis adam yakalamış evden kovmus
İşin o tarafı da var tabi ya. Ben ahlaken düşündüm ama karşı taraftaki kız çirkef biraz. Baya tepki verecek.Ortamlar ayni olacaksa can sıkıcı durumlar yasayabilirsiniz, onlari yaşamaya değer mi siz karar vereceksiniz
Kıza bundan bahsetmeli miyim? Başkasından öğrenirse sorun olur belki. Adam bilmiyor sanırım kızı tanıdığımı. Ona da söylemem gerek sanirimÖncelikle arkadaş sayılmazsınız bile. Ortak arkadaslarınızın olduğu merhabalaştığınız bir tanıdık. Aşk acısı çekmeside sizlik bir şey değil. Onun kendi sorunu. Eğer çocuğun düzgün olduğuna inanıyorsan bence şans verebilirsin bence durum gayette müsait. Tek tavsiyem diğer bir üyenin dediği gibi yara bandı olmaman
Bence olabilir, kız hem aldatıp hem aşk acısı mı çekiyormuş?Bu güzel çarşamba akşamından hepinize selamlar güzel kizcelerim..
Öncelikle bu akşam ki konumuz biriyle görüşüyorum bana keko dedi, sevgilisi varmış, adam yalancı galiba temalı bir konu değil. Bu sefer görüşmeden önce konuyu açıyorum. Ve burada şerefsiz olan karşı taraf değil ben olabilirim sanırım. Linclerken güzel fikirlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Gene konumuz bir erkek. Azmettim bulucam birini. Gerçi bu sefer ben bulmadım o beni buldu.
Lafı dolandırmadan şak diye söylüyorum. Kızlar arkadaşınızın eski sevgilisi ile görüşür müsünüz? Tamam ben de görüşmem ama bu arkadaş öyle bir arkadaş değil. İsmen bildiğim biri sadece. Aynı ortamda iki kere bulunduk onda da sadece merhaba merhaba. Ama ikimizinde çok yakın ortak arkadaşları var o yüzden biraz tehlikeli. Vicdanen ve ahlaken de rahatsız oldum aslında ama bazı arkadaşlarım da yakının değil sonuçta görüş diyorlar. Kız aldatmış ayrılmışlar.
Karisik oldu baştan anlatıyorum. Şimdi adam yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Bu akşam arkadaş ortamına geldi baya ilgilendi benimle. Başta kim olduğunu bilmediğim için ben de konuştum beyle ama bir ara biri söyledi ortamdan o saniyeden sonra ben put. Ustune cuma günü için de bir yere davet etti. Cevap vermedim. Eski sevgilisi ile çok yakın üç tane ortak arkadaşımız var. Daha önce bir tanidigimin bile hoşlandığı çocuğa bakmadım. Bu bir de eski sevgili. Dahası kız hala aşk acısı çekiyormuş. Aynı evde yaşamışlar bir süre ve ayrılmışlar. Sormadan cevaplayayim ayrılalı dört ay olmuş. Adam otuzlu yaşların sonunda. Ve beraber oldukları süre beş ay bunun son bir ayı Aynı evde. Duyduklarıma göre de düzgün biri. Yani umarım. Kestirip atacaktım ama ortamda olan diğer bir arkadaş neden şans vermiyorsun dedi. Sonra konuyu başka arkadaşlara açtı onlar da samimi değilsin diğer kızla dediler. Ama ortak yakın arkadaşlar var, kız daha yeni ayrılmış ve üstüne aşk acısı çekiyor hala. Ayrılık sebepleri onları ilgilendirir.
Şimdi adam hoşuma gitti Allah affetsin. Ortak konumuz çok, yaşlar uygun, evler yakın, medeni durumlar eşit. Tipim de üstelik.
Kızla daha önce merhaba dışında konuşmuşluğunuz yoksa nasıl bahş edeceksiniz? Merhaba ben senin eski sevgilinle beraberim?Kıza bundan bahsetmeli miyim? Başkasından öğrenirse sorun olur belki. Adam bilmiyor sanırım kızı tanıdığımı. Ona da söylemem gerek sanirim
Hayır söylemen gerekmiyor çünkü senin ilişkin onu bağlamıyor tıpkı seni bağlamadığı gibi. Eğer bu kişi yakın arkadaşın olmasa bile düzenli olarak görüştüğün, konuştuğun biri olsaydı evet bu durumu en başında ona açıklaman anlatman gerekiyordu. Fakat şöyle ki siz arkadaş değilsiniz. Siz sadece ortak arkadaşları olan, onlar yüzünden aynı ortamda bulunan ve merhabalaşan iki tanıdıksınız. Kendisine bir şey söylemen bir hesap vermen gerekmiyor. O kendide duyduğunda sana hesap sorma hakkı yok.Kıza bundan bahsetmeli miyim? Başkasından öğrenirse sorun olur belki. Adam bilmiyor sanırım kızı tanıdığımı. Ona da söylemem gerek sanirim
Kızla aynı ortamda bulundum iki defa birkaç saat. Yani merhaba nasılsın nasıl gidiyor dedik sadece. Sonra başkaları ile konuştuk. Bir de kız beni ortak arkadaştan bulup instadan ekledi ikinci görüşme sonrası. Ama yazışma vs olmadı.Kızla daha önce merhaba dışında konuşmuşluğunuz yoksa nasıl bahş edeceksiniz? Merhaba ben senin eski sevgilinle beraberim?
Evet bu konuyu duymuştum ama adamın kim olduğunu bilmiyordum. Oymus megerBence olabilir, kız hem aldatıp hem aşk acısı mı çekiyormuş?
Bence yine de söylememelisiniz, o kadar samimi gelmediniz bana, sorarsa söylersiniz o, ayrı.Kızla aynı ortamda bulundum iki defa birkaç saat. Yani merhaba nasılsın nasıl gidiyor dedik sadece. Sonra başkaları ile konuştuk. Bir de kız beni ortak arkadaştan bulup instadan ekledi ikinci görüşme sonrası. Ama yazışma vs olmadı.
Niye el atıyoruzBu güzel çarşamba akşamından hepinize selamlar güzel kizcelerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?