Hadi bana bir el atın

Şimdi konu iyice karışmasın diye açarken yazmadım ama o arkadaş ortamında benim samimi olmadığım kızın çok samimi olduğu çocuklardan biri de benimle ilgilendi bir kaç aydır ben dusunmuyorum dedim çocuk görüşmelere gelmeyi bıraktı. Ama bu o üç kişiden biri değil. Kızla baya samimi yine de

Sadece bir iki kez denk gelmişsiniz kızla, beyefendi arkadaşın eski sevgilisi pozisyonunda değil bana göre.
Diğer kızla ortak olan yakın arkadaşlarımın bana tavır almasından çekiniyorum diyorsanız o ayrı.

2 kez ayni ortamda bulunduğun biri arkadasin değildir anlık arkadaslilktir hatta anlık tanışıklıktır.Bence bir şans verin adama kimseye de aciklama yapmak zorunda değilsiniz kimsenin de tepkisinden korkmayın.

Linçlenecek bir durum yok.

Öyle olsaydı hiçbir tanıdık, birbirinin ESKİ arkadaşıyla görüşmezdi. Mimlenmiş gibi ortalıkta mı kalsın :))

Ne ısrar ediyon be linçlemiyorum işte sen böyle isteyince çok keyifli gelmedi
Neyse arkadaşın değilse sadece arkadaşının arkadaşı ise bence sakıncası yok. Ama samimi olmasa da ne bileyim birbirinizde numaralarınız ekliyse sosyal medyadan takipleşiyorsanız falan bi şekilde arkadaş sayılırsınız. O zaman yakışı kalmaz. Ben olsam tercih etmezdim.

Kankanın ex değilse bence sorun değil. Sonuçta aynı ortamda bulunduğunuz kişiler ile muhabbete.girip anlaşırsanız sevgili oluyorsunuz

Adilik değil ki bu adilik üzerine konuşsak.
Bence değil yani.İllaki hoş karşılanmaz.Göze alırım derseniz gidin görüşün.Alamam derseniz kahveyi kendiniz için :)

Hala birlikte olsalardı
Adam sizi bulunca o'nu terk etmiş olsaydı vicdan yapın derdim.
Çok seviyor idiyse ona uygun davranması icap ederdi. Tek tarafın sevmesiyle de ilişki olmaz zaten. Bir üye uyarmış benim de aklıma geldi. Sakın yara bandı olmayın.

Evet buna da dikkat etmek lazim

Adilik değil ki bu adilik üzerine konuşsak.
Bence değil yani.İllaki hoş karşılanmaz.Göze alırım derseniz gidin görüşün.Alamam derseniz kahveyi kendiniz için :)
Biraz daha bekleyeyim o zaman şimdilik arkadaşça denk geldikçe konusayim

Telefonu yok da instadan eklemisti öyle kalmıştı. Kendimi eysan gibi hissettim. Kızın storylerine de bakmıştım geçen ay hep aşk acısı çeken seyler

Kızdan duymadım aslında belki başka biseydir ortak arkadaşlar soylemisti daha onceden
Bundan emin ol. Bazı patalojik kıskanç erkekler sürekli aldatma ile suclarlar biliyorsun. Kızı yok yere aldatma ile suçlayıp ayrıldıysa bu senin için sorun olur aynı durumu sana da yaşatabilir. Aldatan bir kadın aşık değildir neden aşk acısı çeksin? Aşıksa neden aldatsin? Ha böyle dengesiz kadınlar yok mu var tabii.

Bu konuyu netliğe kavuşturduktan sonra dert edeceğin bir şey kalmaz. Eski sevgili arkadaşın değil.Linçlik bir şey yok ortada.

Nasıl bu kadar iyi kalpli olabiliyorsunuz :)

Günümüz yalnızlar dünyası, bir iki can arkadaşım hariç bırakın iki kez gördüğüm birini, muhabbetim olan arkadaşımı bile umursamam. Yani mevcut ilişkisine göz koymam ama ayrılmış gitmiş, ben yoluma bakarım.

Yaniiii tehlikeli bir durum ama uzaktan selamlaştığın biri bence çok sorun olmaz ama yine de sen Bir süre gizli tut derim karşı taraf tam unutana kadar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…