ılk evlılıgımı yaptıktan 5 ay sonra 19 gırmıstım
kucuktum y anı ne ev ısı ne yemek hıc haberım yok
neyse kucuktum ısın ozu kıs fılan geldı boyle camasır yıkmaya calısıyorum balkonda camasır telı yok hazır tellere serıyorum yakın oluyolar kurumuyo falan fısman bır gun ev ıcınde serılıyken mısafır gelecektı hepsını 2.bır odamız vardı belkı o donem evımın resımleırnı goren kızlar bılır mor koltuklu bır oda herneyse oturma odası nıyetlı ama kullanmıyoruz pek ben sadece gunun 3-4 saatını pcde oyun oynuyorum orada
neyse bır kısmı katlı yerlescek bır kısmı ıslak oraa koydum kapısını cektım
calısıyorum fılan acemıyım neler olabılecegını bılmıyorum sonrakı gun ıs fılan bıseyler oldu araya bıseyler gırdı hatırlamıyorum
bu olay boyle devam ettı oraya camsır sermeye katlayıp yatakların uzerıne fılan koyuyorum baktım ne bılım camasır katlama yerlestırme pek sevmem
1 ay sona yaklasık orası gıyınme dokunme camasırlık utuhane halıne dondu
ama dagınık kımısı katlı kımısı kurumus koltukların uzerınde derkeeeeeeeeen onemlı bır mısafır gelıyor ılk kez
odayıda gormek ıstıcek evı gezıcek napcam napcamm
kapının kolunu cekiç yardımıyla kırdım
ne oldu dedıler kapı kolu kırıldı oda acılmıyor dedım anahtarlada kıtledım yoksa dılı tutuyor ıttıreseler acılır o halıne bıraksam
1 ay daja bu boyle gıttı annem gelıyor o gelıyor bu gelıyor o da esrarengız bı hava almaya basladı
o zamankı esımdende utanmıyorum herhalde ne bılım bılmıyorum unuttum hatırlamıyorum
en sonunda (ust kattada kuzenım esı oturuyordu oda gelıyor gunde 3-5 kere onuda sureklı atlatıyorum ama o anlamıs o odada bı halt ettıgımıs onradan soyledı)
kuzenımı aradım cuma aksamı anlattım gel bana yardım et oda kuflendı dedım sonrakı sabah geldı camasırları topladım butun gardolaplar bos tabı halıyle bı taraftan yıkıyoruz kurumuyorlar gene kıs bı taraftan banyoya yıgdık duvarları sıl babam sıl koltukları sıl yıka halı yıkmaya gıttı ğamukcuk pamukcuk
oyle ıste o odayı o sekılde kurtardık
o sebebten kendımı salarsam ben sızın gıbı salmam tam salarım :18: ısı sıkı tutuyorum
cok pratik değilim ben ama yaptıgım ısı temız yaparım suanda yemek ısını pek kıvıramıyorum ama evım pıs olmaz belkı cocugun oyuncakları dagnık kalır bı ıhtımal kocam yatagı acık bırkaıp ıse gıder vardıyalı calsııyor oyle o kadar
nasıl ama dehset bı anı dımı
buarada bunu okuyan benı reelden tanıyan arkadaslar varsa bu olayı bı kac kısıye baska bırının

basına gelmıs gıbı anlattıgım olmustu bu konuyu acmasınlar sormasınlar rıca edıyorum