• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

:-) sensin o bre. valla kalklmıyo popom işin ucunu tutsam gerisi gelecek amma yok kardeş yokkk

valla bilmem ben dün yapacam dediğimden fazlasını yaptım kurtuldum o ünvandan:32:
sen o popoya söyle de başlasın bir an önce.:33:

ben mutfaga gectim ama ruh sağlınız açısından öncesi resmini çekmiyorum bitince sonrasını cekerim :)

yatak odamı temizledim yuppiiiiiiiii :1:

dm8jg.jpg
[/url]

Yatak odan süpermiş canım ya çok beğendim :) Ellerine sağlık bu arada :)

tesekkur ederım canım :) topik sayesinde evimi temizlemeye başladım eşyaların üzeindeki dağlar kalktıkça mutlu oluyorum :)

heh ıste super olmus canım benım dagıtmayına rtık :D

gzdm bende sureklı halsızım bılıyormusun bazen oylekı gozlerımdusuyor hemencık yoruluyorum enerjı ıcecegı ıcıyorum arada dr gıtıtm herhangı bı eksıklık vs de yok ustelık :24:

YenidenDogdum, enerji içeceği tüketme lütfen...
Karaciğer ve kalp sağlığın için uzak dur bunlardan. Onun yerine
bizim misler gibi şerbetlerimizden hazırla evde onları tüket. İçeriğindeki
aminoasitler ve şekerler vücudu yoruyor gereğinden fazla. Sen de
doktora git olmadı diğer hanımlar gibi, b12 baktır, gerekirse onu
kullan. Ayrıca kafein de içeriyor, çok zararlı içecekler bunlar aslında.

Pisisik, yatağın kocaman, konforlu bir taht gibi görünüyor şu an bana :27::27:
ofiste sandalye tepesinde iken sanırım insanı dinlendirebilecek en iyi görüntü
bir manzara resmi değil, mis gibi nevresimleri, buzz gibi örtüsü olan tertemiz bir yatakmış :34::34::46:

ben geldim mutfağımı toparladım sildim süpürdüm ama çoooooooooook büyük olduğundan bi kaç foto bi arada bu temizlik sonrası fotolar :):nazar: bu arada tezgahın üstündekilerde temizlik ekibim ....

inan bana öyle canım fena rahat nevresimleride yeni değiştirdim :27:

Vay anasını....Ellerine sağlık...Koltuk ne haşmetli maşallah :) Süper süper...

evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan :37::37::37::37::37::37:
sayenizde bir gayret geldi girdim içine :35::35:
bu şekilde olan dolabımı

yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi :10::10:

İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan :37::37::37::37::37::37:
bu şekilde olan dolabımı

meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim

Ayyyy dur bende yapayım...Ama alışverişe çıkmadığımız için daha 1 kaç gün var alışverişe daha kolay toplamam.Çünkü dolapta pek bişey yok şuan:1::1:Çok güzel olmuş yaa....

bu şekilde olan dolabımı

ohh ohh misss. ellerine sağlık...

Back
X