- Emoji Skoru
- 769
- Puanlar
- 413
Ne desem boş sabah topladım her tarafı oysa...Benim suçum değil kızımın suçu :)
bizde de var o suçludan merak etme . oynasın çocuk. şimdi oynamayacakda ne zamna oynayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desem boş sabah topladım her tarafı oysa...Benim suçum değil kızımın suçu :)
yok ben eğitim kampında gibiyim, bardakları öyle dizme böyle diz, bulaşıkları öyle yıkama şöyle yıka, bu liste uzar gider...
süpersin süper :)) evdeki net neden kesildiki benımde evdekı laptp bozuldu net parasını bosuna oduyoruz 3 aydır![]()
Evdeki net şimdi geldi hhahaha hiç kesintiye uğratmadım vallaha internetiBu ara böyle bir geliyor bir gidiyor
![]()
bende tek benim kocam öle sanıyordum. değilmiş. yok eğitimi denedimde bildiğini okuyor. böle daha güzel oldu diyor
. benim kaynanam o zaten... kabloları olan herşeyi lastikle bağladı. hatta kulaklağımıda bağlamış, öle sıkı bağlamış ki içindeki kabloları koptu...
Millet buraya toplaşmış bende bi bakim kusur kalmim dedim
Ben 10 aylık evliyim , ikimizde çalışıyoruz.. Hafta sonları beraber temizlik yapıyoruz..
Ama hafta sonu kına + düğün varsa bi sonraki hafta ayvayı yiyoruz![]()
ben tek basıma mucadele edıyorum
:2:
Ben h.sonu k.validenin evini temizlemeye gideceğim, görümcenin raporuna göre boyacı çok pis iş yapmış her yer batmış, esas bana rabbim güç versin.![]()
Ben h.sonu k.validenin evini temizlemeye gideceğim, görümcenin raporuna göre boyacı çok pis iş yapmış her yer batmış, esas bana rabbim güç versin.![]()