• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

dün yapmazsan bugün yaparsın hadi bayanlarrrrrrr temizliğeeeeeeee

bende şimdi evi toplayıp düzenleyip.ben ve kızıma küçük bi çanta hazırlayıp ufak bi tatile çıkacaz.eşim 1 haftalığına şehir dışında olcak.bizde kızmla izmit yollarına düşücez:))

benim güzel topiciğim yine çok sessiz nerdesiniz hatunlar herkes temizlikte bi ben tembel pasaklı pc de anlaşılan:27::27::27:

benim güzel topiciğim yine çok sessiz nerdesiniz hatunlar herkes temizlikte bi ben tembel pasaklı pc de anlaşılan:27::27::27:

hadi sen de yapppp
ben evi topladım süpürdüm sildim toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım çamaşır sermiştim onları topladım balkonu yıkayıp yeni çamaşır serdim sıra öğle yemeğinde makarna yapacağım
akşama bamya mı yapsam ne yapsam kiii listeme bakayım biii

hadi sen de yapppp
ben evi topladım süpürdüm sildim toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım çamaşır sermiştim onları topladım balkonu yıkayıp yeni çamaşır serdim sıra öğle yemeğinde makarna yapacağım
akşama bamya mı yapsam ne yapsam kiii listeme bakayım biii

yaptım birazcık iş :1::1::1: bamya güzel fikir bende bamya yapayım:56::56:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben pek bi iş yapamadım sadece camları sildim ve yemek yaptım tembellik yapıp durdum yarın umarım bu isteksizliğim biter. Bu arada kikirikli nerde acaba

Günaydın bayanlar...Kimse yok pazar pazar sanırım..Ben erkenden kalktım mecburen çook işim var çook...Ama ben boş boş oturmak istiyorum:24: :24: o zaman da evin hali berbat oluyor...Yok ben inat edip tüm evimi temizlicem sonra da bir güzel gezeriz dışarda...

Evdeki bunalımladrımdan dolayı topiğede girmeye hevesim yoktu.Ama geldim yine kızlar.Ortalığı şöyle bir topladım şimdi birikmiş çamaşırları topladım,makina açtım,çamaşır astım:) Bugünlerde kızımı babasına bir kaç saat verip güzel bir temizlik yapasım var...

Bu arada kızlar çok sevindiğim bir şey oldu.Belki hatırlarsınız...Çok merak salmıştım dikiş makinasına...Zaten bir kaç aydır iyi değidlim.Artık evde oturmaktan sıkılmıştım.Dikişe başlayacaktım....Neyse ama bu ara alamıyorduk makina.Yakın arkadaşım bu isteiğimi biliyordu.Ve o bana almış makina.Çok şaşırdım,sevindim.Ama bir yandan da büyük bir hediye bana kalırsa.İzah ettim alma falan diye ama çok ısrarcı ve kararlıdır.Genelde karşısında kararım değişmez:) En azından kargosunu ben vereyim bak itiraz yok dedm.Hayır onada hayır dior.Kızlar büyük bir hediye bu ya.Bana kendi elinle bir şeyler yap bana yeter diyo.Yaşadığım yeri bilen biri sen bugüne kadar iyi dayandın diyor.Bu hayaline katkım olsun istedim diyor kısacası.Ödemelerinin bir kısmını biz yapalım dedik eşimle onada kesinlikle hayır diyor.Çok mahcup oldum...Yeni tığ işi patik örmeye başladım komşumla.Ve makinam gelir gelmez mutfak önlüğü dikicem ona özel.Başka ne yapsam yaa...

Evdeki bunalımladrımdan dolayı topiğede girmeye hevesim yoktu.Ama geldim yine kızlar.Ortalığı şöyle bir topladım şimdi birikmiş çamaşırları topladım,makina açtım,çamaşır astım:) Bugünlerde kızımı babasına bir kaç saat verip güzel bir temizlik yapasım var...

Bu arada kızlar çok sevindiğim bir şey oldu.Belki hatırlarsınız...Çok merak salmıştım dikiş makinasına...Zaten bir kaç aydır iyi değidlim.Artık evde oturmaktan sıkılmıştım.Dikişe başlayacaktım....Neyse ama bu ara alamıyorduk makina.Yakın arkadaşım bu isteiğimi biliyordu.Ve o bana almış makina.Çok şaşırdım,sevindim.Ama bir yandan da büyük bir hediye bana kalırsa.İzah ettim alma falan diye ama çok ısrarcı ve kararlıdır.Genelde karşısında kararım değişmez:) En azından kargosunu ben vereyim bak itiraz yok dedm.Hayır onada hayır dior.Kızlar büyük bir hediye bu ya.Bana kendi elinle bir şeyler yap bana yeter diyo.Yaşadığım yeri bilen biri sen bugüne kadar iyi dayandın diyor.Bu hayaline katkım olsun istedim diyor kısacası.Ödemelerinin bir kısmını biz yapalım dedik eşimle onada kesinlikle hayır diyor.Çok mahcup oldum...Yeni tığ işi patik örmeye başladım komşumla.Ve makinam gelir gelmez mutfak önlüğü dikicem ona özel.Başka ne yapsam yaa...

hoş geldin canım makinen hayırlı olsun bebeği varmı arkadaşının varsa bebek kıyafetleri dikebilirsin bide patiklerinin resmini koysana merak ettim:6::6::6:

ha buarada mantar olmuştun nasıl iyileştinmi

malum kış geldi polar bir nevresim takımı dikebilirsin

hoş geldin canım makinen hayırlı olsun bebeği varmı arkadaşının varsa bebek kıyafetleri dikebilirsin bide patiklerinin resmini koysana merak ettim:6::6::6:

ha buarada mantar olmuştun nasıl iyileştinmi

Sağol canım makina hafta içi elimde olacak inş.Arkadaşım bekar :) Biraz öğrenince dikmeyi falan ona birşeyler dikmek istiyorum bakalım.

Evet ya iyiym bu ara.kaşıntılarım yok şükür...sizden ne haber.

Patikler daha henüz yapım aşamasında:) Bitince muhakkak koyarım resim.İnş beğenir arkadaşımda.

Sağol canım makina hafta içi elimde olacak inş.Arkadaşım bekar :) Biraz öğrenince dikmeyi falan ona birşeyler dikmek istiyorum bakalım.

Evet ya iyiym bu ara.kaşıntılarım yok şükür...sizden ne haber.

ben sıpamla uğraşıyorum bu aralar dişmi çıkarıyo nedir huysuz dana kaşıntılarının geçmesine sevindim umarım bir daha olmaz:16::16:

Çok iyi fikir.Arkadaşım bekar.Hem ailesininde kullanacağı tarzda nevresim dikebiliri.Çok sağol canım.
evet ya güzel fikir nevresim güle güle kullansın

Son düzenleme:

canım hoşgeldin çok sevindim senin adına en azından kafan dağılır arkadaşın için annem çeyizime işlemeli bi nevresim takımı yaptırmıştı şu hazır delikli kumaşlardan çok şıktı bu hafta sereyimde resmini çekip buraya koyarım hani fikir olur senin için bu arada bi arkadaşımız örgüyü seviyorum demiş benim oğluma o kadar çok geldiki örgü işi istanbul da oturuyorum çok soğuk olmuyor malum pek kullanamdım onların içinden de seçer fotoğraflarım örnek için. Bugün yine bişey yapamadım benim eşimin ve oğlumun dolabını düzelttim banyo tuvalet yıkadım yarın işbaşı var :(:43:

Günaydın bu topiğin hamarat bayanları :1:

Benim ev ne alemde bilmiyorum. haftasonu günüm vardı arkadaşa gittik.sabah bi tek mutfak faslı oldu. ye topla :1: sonra güne gittim. pazar da annemin günü vardı annem çalışıyo diye ona yardıma gittim. c.tesi akşamı paso temizlik. süpür sil toz al, annem merdivenleri sildi, tatlı yaptı yoruldu zaten. pazar sabahı da camların bir kısmını sildim. banyo dolaplarını düzenledim. tuvalet vs derken gün başlamış oldu :) hizmet ettik falan gittiler arkadan halamlar babannemler toplandık çay kahve meyve vs. bittim :37:
bugün de iş var işte geldik ne kadar istemesek de :19: :1::1::1:

ayrıca dikiş makinesi örgü vs'den bahsetmişsiniz. ben de kış zamanlarında ne yapsam ne yapsam diye düşünürken goblene başladım. bakalım bitirebilecekmiyim. :):6::6::6::6:

Günaydın bu topiğin hamarat bayanları :1:

Benim ev ne alemde bilmiyorum. haftasonu günüm vardı arkadaşa gittik.sabah bi tek mutfak faslı oldu. ye topla :1: sonra güne gittim. pazar da annemin günü vardı annem çalışıyo diye ona yardıma gittim. c.tesi akşamı paso temizlik. süpür sil toz al, annem merdivenleri sildi, tatlı yaptı yoruldu zaten. pazar sabahı da camların bir kısmını sildim. banyo dolaplarını düzenledim. tuvalet vs derken gün başlamış oldu :) hizmet ettik falan gittiler arkadan halamlar babannemler toplandık çay kahve meyve vs. bittim :37:
bugün de iş var işte geldik ne kadar istemesek de :19: :1::1::1:

ayrıca dikiş makinesi örgü vs'den bahsetmişsiniz. ben de kış zamanlarında ne yapsam ne yapsam diye düşünürken goblene başladım. bakalım bitirebilecekmiyim. :):6::6::6::6:
Oooooooooo hamaratsın filiz sende bitirince resmini koyda bi bakalım bu ara karşılaşamıyoruz hiç
a dur bende örgülerimi ekleyim model almak isteyen olur belki:6::6::6::6:

:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

Eklentiler

• $Fotoðraf0141.webp
    $Fotoðraf0141.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoðraf0138.webp
    $Fotoðraf0138.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $Fotoðraf0139.webp
    $Fotoðraf0139.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 86