- Emoji Skoru
- 376
- Puanlar
- 398
çalışıyorum. ama bu son bir daha hafta içi yapmam ben gün falan geberdim yahu. ayyy dün akşam kıytırıktan iki tatlı yaptım. salata malzemelerini hazırladım. börek yapacaktım ki sırtım bir tutuldu dedim börek mörek yalan. hazırda sarmam vardı buzluktan çıkardım onu pişirdim o kadar. masa örtümde lekeler gördüm onu makineye attım. tabaklarımı çatal kaşıklarımı hazırladım. duşakabini yıkadım falan derken ıvır zıvır bir sürü iş daha vardı tabi. duş aldım yattım saat 2 :))
geçen günüm haftasonuydu gayet rahat hazırlandım. bi daha hafta içi gün yok bana.anaamm bir de çocuğum olsa noolcak kimbilir. düşünmek dahi istemiyorum. KALPAZANIM KALPAAZZZAAAANNN
tatlı olarak renkli bisküvili toplardan yaptım yapmaz olaydım. uff çikolataya bulamak gerekiyo yapıyorum olmuyo çıldırdım. en sonunda çikolataya bandırmadan yaptım.
İnşallah en yakın zamanda bi iş bulursun.
Artık ben bayağ öğrendim bu işleri...Evleenmeden önce asla yemek yapmamıştım...Sonra evlenince o kadar çok misafirim geldiki napcamı sapıtıyordum..
Annem filan yardım ederken öğrendim gitti...Şimdi artık gelen oldu mu genelede hazır tatlı ıslıyorum etimek , şekerpare....gibi...Yanına da yine milföy , hazır yufka böreği , kolayından poğoça ,salata filan derken 5 çeşit filan oluyo...Öyle çıkıyorum işin içinden....Bir de evimi toplu tutmaya çalışıyorum...