kızlar ben wcye çıktım sonunda ve sizinle paylaşmak istedim çok mutlu oldum yaaa. sanırım gece aç karnına içtiğim yarım çay bardağı zeytinyağı bu sefer işe yaradı.
haticeye,
cnm çok sağol darısı başına artık bir hamile görsem hemen onun için duaya başlıyorum. allah bu yolda kimseyi oyalandırmasın....
normal ya da sezeryan hiç farketmezz önemli olan bebek ve annenin sağlığı
hlycna ve mutlukıza
sağolun kızlar darısı başınıza inş dualaım sizlerle
maviye
cnm benm zeytinyağ aç karnına içtim sabah tüm taktikleri yaptım ama hala tık yok.. kanaman nasıl senin, benim az ya ilk 2günden sonra az gelmeye başladı.
cnm benim hiç kanamam gelmiyor 2gündür doktor normal dedi getirmeye çalışıyom bende. yürüyüş, bitki çayı falan nafilee...
şimdi ben 34 haftalık hamileyim.astım ve kalp ritim bozukluğum var bu durumda gene normal doğum sakıncalı mıdır?birde epidural sezeryan olursa en az 3,4 yıl doğum yapmam yasak mı olur?yani riskli midir?önceki sayfalarda bi arkadaş sezeryan olunca 2. çocuk için beklemek lazım demişte ondan sordum napim sizce?
şimdi ben 34 haftalık hamileyim.astım ve kalp ritim bozukluğum var bu durumda gene normal doğum sakıncalı mıdır?birde epidural sezeryan olursa en az 3,4 yıl doğum yapmam yasak mı olur?yani riskli midir?önceki sayfalarda bi arkadaş sezeryan olunca 2. çocuk için beklemek lazım demişte ondan sordum napim sizce?
ben hamile kalmadan önce doğumdan hiç korkumuyordum nevar normal yaparım diyodum ama ta ki bu son haftalar gelene kadar stresimi atmanın yollarına bakıyorum inşallah normal doğum yapabilirm ben yaparsam herkes yapar çünkü aşırı korkuyorum sanada tez zamanda hamilelik diliyorum ozaman
ilk hamileliğim. çok korkuyorum. daha 20 haftalardayım ama nası olur nası yaparım diye. eşim bile diyor sen hayatta normal doğum yapamazsın. bende kendimde o gücü görmüyorum. ama ailemde çevremde herkes normal diyor. epidural var diyolar o da tehlikeliymiş. off hamile kalmak sıkıntısı ayrı yaşadığın zorluklar apayrı. bide doğum zorluğu var. nası olcak şimdiden kara kara düşünüyorum. sancıları nası anlıyosunuz. kızlar lütfen deneyimlerinizi bilgileriniz paylaşın...
okadar saat nası dayandın. ben dayanamam herhalde. biran önce biri çıkarsın derdindeyim. sezeryan olmak istemiyorum ama normal doğumda da böle açılmayı beklemek ve ağrısı flan normal doğum yapamam diyorum. oofff çok zor. şimdiden stresi sardı.korkulacak bişi yok canım biraz dişini sıkıcak sabredeceksin sancılarında o kadar...ben her iki doğum şeklinden de korkuyordum vakti zamanı geldiğinde sancılarım başladı geceden sanki adet olucakmışım gibi ertesi gün biraz daha arttı öğleden sonra sırtıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı ama böyle 15 dkda bir doktoruma gittim açılmam 4cm olmuş bu arada kanlı akıntımda geliyodu hastanede 5 cm 2saat sonra 7 cm bir saat sonra 10cm oldu ve doğuma alındım sancıların son bir saati gerçekten çok zordu ama kesinlikle dayanılamacak gibi değil gece 12de başladı ertesi gün akşam 17.50 de doğumum gerçekleşti...doğum anı ise en kolayıidi sancıların yanında... büyük tuvalet gelir gibi arkadan baskı yapıyor bebek bütün gücünüzle bağırmadan ıkınırsanız oda kolay atlatılacak bir süreç benim üç ıkınmada doğumum gerçekleşti...kesiğe gelince doğum sancılarından sonra bebeğinizi dünyaya getirmenin mutluğu ile dikişleri hiç ama hiç hissetmiyorsunuz...
okadar saat nası dayandın. ben dayanamam herhalde. biran önce biri çıkarsın derdindeyim. sezeryan olmak istemiyorum ama normal doğumda da böle açılmayı beklemek ve ağrısı flan normal doğum yapamam diyorum. oofff çok zor. şimdiden stresi sardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?