bende 48le başladım şimdi 57kiloyum sana göre çok bile almışım:)) ya annem diyorki bana sen doğuramazsın eşimde diyo okadar acı çekme. tek normal doğum isteyen ben ve doktorum. çatı kontrolum var 2hafta sonra ona gircem ama ondan da korkuyorumçok korkuyorum ben ya her şeyden niye acaba doğum depresyonuna mı girdim:) ha birde çok sağol bilgilerini paylaştığın için
evet canım katılıyorum ve sadece şunu söylüyorumbenimkide hop diye gelmedi canım o 6 cm ulaşana kadar neler çektim ay bide gelip gidip ebe açılmış mı diye el atıyorya ona deli oldum yaaa ama düşünüyorumda o sancı bile tatlıydı bea :)
evet canım katılıyorum ve sadece şunu söylüyorum
sancını adı normal doğumun tadı
canım bende anneyim çok şükür ve normal doğum yaptım yine hamile kalsam allahın izniyle 2 değil 5 gün sancı çekeceğimi bilsem yine normal isterim...........anne olmak gerçekten çok güzel doğar doğmaz ilk onu görmek bişeye değişilmez inan şu an onun bilincinde olmayabilirsiniz bende doğumdan önce bu kadarını düşünmezdim ama onu ilk sizin görmeniz doğar doğmaz ona bakmak hissetmek öyle farklı öyle duygulu öyle güzel bişey ki canımın beş kat daha fazla yanacağını bilsem bugün gene normal doğum yaparım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. anneliği
canım bende anneyim çok şükür ve normal doğum yaptım yine hamile kalsam allahın izniyle 2 değil 5 gün sancı çekeceğimi bilsem yine normal isterim...........
konu sahibesi hanım normal bence en güzel bebek için de en sağlıklı yöntemdir haberin ola......
bi kere sezeryande hemen emziremiyosun bebeğini ve bebek doğduktan sonra vereceğin ilk anız sütü onlariçin çok önenli
canım 2.5 yıl oldu yani 2.5 yaşında yaramaz bir oğlum var peki sen ne kadar oldu ...kaç doğumun varanne olduğunu ve normal doğum yaptığını biliyorum ama sana ithafen yazdım genede malum konuda senle ben kaldık sadece baksana:) normal doğum yandaşları :) bu arada ne kadar oldu doğum yapalı
canım 2.5 yıl oldu yani 2.5 yaşında yaramaz bir oğlum var peki sen ne kadar oldu ...kaç doğumun var
ya ne korkucan bacım bak benim kaynanam benden hiç umutlu değildi canım çok narin diye ama ben doğumu yaptım ayağa kalktım elimi belime koydumda diğer doğum yapacak anne adaylarına teselli verdim moral verdim ....walla sağolunn ya iyi morel oldu hatta kaç gündür stresten iştahım kesikti şimdi açıldı gidip bir şeyler yedim:) her şey olacağına varıyor aslında biz ne desek boş.. ama hala şu çatıdan korkmuyor değilim:)))
allah bağışlasın çok ayrı bi mutluluk değilmi nerde yaptın doğumu ist damı.....sen de 5 ben diyim 10 doğum:) şaka şaka sadece 3.5 ay önce ilk doğumumu yaptım çok şükür sağlıklı ve bi okadarda cadı bi kızım var:)
sen hiç korkma rabbim dağına göre karını veriyo yani sana o anda öyle farklı duygular yüklüyoki sen doğum yapmanın acısını untup anne olacağının heyecanıuına kaptırıyorsun kendinibende normal dogum istiyorum ama cokta korkuyorum fakat banada annem sen normal doguramazsın hastaneyi yıkarsın diyo ben şunu hep dusunup avunuyorum milyonlarca kadın normal doguruyor hemde 3 tane 5 tane 7 tane bu kadar dayanılmaz olsa neden bukadar cocuk yapsınlar nebileyim bunlar geliyo aklıma avunuyorum:44:
ya ne korkucan bacım bak benim kaynanam benden hiç umutlu değildi canım çok narin diye ama ben doğumu yaptım ayağa kalktım elimi belime koydumda diğer doğum yapacak anne adaylarına teselli verdim moral verdim ....
allah bağışlasın çok ayrı bi mutluluk değilmi nerde yaptın doğumu ist damı.....
boş versene zayıf gebeler bebeği çok besliyor ve sütleri de çok yarıyor ben normal kilo aldım 3,100 gr doğdu bebeğim ve bir ayda güzel kilolar aldı şükür rabbime ki sütüm oldu ve bebeğime yaradı 2 yaşınakadar emzirdim istesem hala da emzirirdim yani......yok ben erzurumda yaptım aslen eskişehirliyiz ama eşimin doğu görevi nedeniyle buradayız bu mutluluk hiçç bişeye değişilmez inan çok mutluyuz 2 kişi çıktığımız bu yolda 3 kişi dewam ediyoruz bu rabbimin bize lutfettiği bi mucize. kaynanam bendende ümitli değildi sen çok zayıfsın zayıf olur diye 3.600 doğdu şimdide diyo senin sütün yetmez o çocuğa ama bebişim 3 ayda 7.400 oldu bakalım bundan sonra ne diyecek :)
bende normal dogum istiyorum ama cokta korkuyorum fakat banada annem sen normal doguramazsın hastaneyi yıkarsın diyo ben şunu hep dusunup avunuyorum milyonlarca kadın normal doguruyor hemde 3 tane 5 tane 7 tane bu kadar dayanılmaz olsa neden bukadar cocuk yapsınlar nebileyim bunlar geliyo aklıma avunuyorum:44:
sen hiç korkma rabbim dağına göre karını veriyo yani sana o anda öyle farklı duygular yüklüyoki sen doğum yapmanın acısını untup anne olacağının heyecanıuına kaptırıyorsun kendini
sevgi seni gayet iyi anlıyorum. kaç haftalıksın??? ama ben doğum acısından okadar korkmuyorum ya alttan muayene falan off geriyo beni.
boş versene zayıf gebeler bebeği çok besliyor ve sütleri de çok yarıyor ben normal kilo aldım 3,100 gr doğdu bebeğim ve bir ayda güzel kilolar aldı şükür rabbime ki sütüm oldu ve bebeğime yaradı 2 yaşınakadar emzirdim istesem hala da emzirirdim yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?