Hadi biraz keyfimiz yerine gelsin :)

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
124
323
Diğer
Damat kv-e:
-Kayinvalidecim,hadi kos,bana bir tane piyve al gel...
KV:
-Daha neler,ben senin usaginmiyim,hayatta gitmem...
Damat:
-Ama bak 40 lira vericem,kucucuk bir sise piyve al,paranin ustu sende kalsin,istemem.Sunun surasinda ucuncu kattat birinci kata iniceksin...
KV kendisine para kalicagini dusunup fikrini degistiriyor ve gidip piyveyi alip geliyor.Damat icer icmez:
-Simdide bana git kosarak bir raki al gel...
-Aa... ben senin usaginimiyim ,git kendin al,hayatta almam...
Damat:
-Ama bak,50 lira vericem,rakiyi aldiktan sonra,paranin ustu sende kalsin,istemiycem...
KV kendisine para kalicagini dusunup kosarak gidip rakiyi da alip geliyor.Damat rakiyi da iciyor.Bu arada adamin esi ariyor,adam telefonu aciyor,esi:
-Hayatim,annemin emekliyini verdinmi kendisine?
Esi:
-Azar-azar veriyorum.... :1::1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Kiz erkek arkadasina:
-Hayatim, bilgisayarim yaziciyi gormuyor diye yaziyor,bende monitoru yaziciya taraf cevirdim,ama yine gormuyor diye yaziyor.Ne yapmam gerek?
-Parmaginla goster... :90::90::90::90:

Son düzenleme:
Torun :
-Buyukbaba sen buyukanneyle kirk yilini gecirmissin,ama bir kerede olsun sizin kavga ettiginizi ne duydum,ne gordum.Bu isin sirri ne?
Buyukbaba:
-Bak yavrum,büyükannenle evlendigimiz zaman uc bes esyasiyla onu bir atla bizim koye getirdim.Yolda at topallamaya basladi,bu biiir....dedim,ikinci kes topalladi,bu ikiii.... dedim,ucuncu kez tufengle atip oldurdum.Büyükannen deyinmeye basladi, "neden ati oldurdun,simdi bu yukle nasil yolumuza devam edicez......" falan diye, bende dedimki "bu biiir...." .Odur-budur guzelce gecinip gidiyoruz büyükannenle... :9::9::9:

Back
X