- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
yavas yavas düzene girer. arkadasin dedigi gibi planli yapsak o cizgiden cikamayiz ne yesem olayina girince dengesizlik oluyoBende yürüyüş bide egzersiz yaptım canım ama tam dengeli beslenmedim bende
Aslinda salatada olsa oyle fena degilmis
Yaparsin ya, sen planini yap mutlaka
Ben simdiden yarin ne yiyecegim biliyorum :)
yavas yavas düzene girer. arkadasin dedigi gibi planli yapsak o cizgiden cikamayiz ne yesem olayina girince dengesizlik oluyo
dün bayaği abarttım ama bugün iyi gittim.
sabah 1 avuç badem ve kahve ictim baska bisey canim istemedi
arada 1 bardak kayısı cayı ictim
akşam bir kücük porsiyon türlu ve kereviz salatasıyla kapattim. su hic icmedim desem yeridir onu yatana kadar telafi edeyim inşallah.
egzersizde 10 suquat 12 yan mekiklerden 30 sn. duvarda şınav birde ev işiyarin leslie yapmayi planliyorum
seninkide güzel olmus.Valla maşallah canım güzel gitmişsinbeslenme süper olmuş suyu da içersen tam olur. Ölçülerini alabildn mi
Bende bugün kahvaltı da peynir zeytin tam buğday ekmeği falan yedim biraz patates kızartması tirtikladim
Öğlen üç gibi fırında içli köfte yedim patlıcan salatasiyla ondan sonra bişey yemedim yeşil çay içerim. Yürüyüş artı egzersiz yapcam akşam da inşallah
seninkide güzel olmus.ya umarim boyle gider akşam zorlaniyorum aclik evde yürüyüs yapman cok iyi yaa bende yürüyüş yerine dans ediyorum ölçulerimi almadim daha ya unuttum
Dans etmende çok iyi canım. Yani sana şöyle soyleyim Allah'ın izniyle verdiğim 21 kilonun 18ini yürüyüş bandı falan yokken verdimşimdi sıkılaşma için yapıyorum açıkçası. Yani çok takılma inanki gidiyo dikkat edince
simdi ölçulerimi aldim ama yazamiyorum
Merhabalar, ben de katılayım aranıza. Sabahları uyanabilirsem ip atlamayı düşünüyorum ben de. Sabah da ölçülerimi aldıktan sonra buraya yazarım. Haziranda mezuniyet çekimi var, biraz vermek lazım artık fazlalıkları
hosgeldin :) ip atlamak muthis biseyMerhabalar, ben de katılayım aranıza. Sabahları uyanabilirsem ip atlamayı düşünüyorum ben de. Sabah da ölçülerimi aldıktan sonra buraya yazarım. Haziranda mezuniyet çekimi var, biraz vermek lazım artık fazlalıkları
Kesinlikle! Bakalım umarım üşenmeden yapabilirim. Sabah güncellerim burayı da :)hosgeldin :) ip atlamak muthis bisey
sadem sen bi yaz ölçulerini ona göre yazim
oldu görüşürüzYazıyorum loram
Bel 72
Karın 78
Kalça 95
bana iyi gelecek gibi yaz gitsinİlk ölçülerimi yazmamı istermisin
bana iyi gelecek gibi yaz gitsin
Bel 97
Karın 115
Kalça 119
Kol 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?