Hadi bizi mutlu edin

Hukumdarin kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
380
613
53
39
Seneler önce hamile kalamayıp burada konu açan ve şimdi çocukları olanlar. Hadi bizi mutlu edin. Sabrımızı artırın. Umtlarımızı yeşertin. Hikayelerinizi paylaşım. Beklemek ve her ay adet olmak çok zor

Seneler önce hamile kalamayıp burada konu açan ve şimdi çocukları olanlar. Hadi bizi mutlu edin. Sabrımızı artırın. Umtlarımızı yeşertin. Hikayelerinizi paylaşım. Beklemek ve her ay adet olmak çok zor
Ne güzel demissin.
Hadi anneler deneyimlerinizi konusturun:anneadayı:

Merhaba Kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim. İlk 2,5 sene bilinçli olarak çocuk istemedik. Evliliğin tadına varalım, gezelim tozalım falan diye. Sonra niyetlendik ve çok şükür Allah korunmasız geçen 2. ayımızda bize nasip etti ve şuan neredeyse 20 haftalık hamileyim :)
Sizler de onun bunu ağzına bakmayın Allah nasip ederse ilk ayda bile olabiliyor. Yeter ki denk gelsin.
Çok korununca, işte ne bileyim çok ara verince olmaz diyenlerin ağzına bakıp canınızı sıkmayın. Bana da çok diyen oldu he deyip geçtim kafama bile takmadım ve sonuç ortada, niyetine girdikten sonra tez zamanda Allah'ım bana nasip etti. İnşallah sizin de olur kızlar, diyeceğim tek şey sizlere sakın canınızı sıkmayın ve kimsenin ağzına bakmayın. Sağlık problemleriniz yoksa olmaması için hiçbir neden yok. Bol şanslar kızlar :)

merhaba hanimlar. bende 1.5sene bekledim bebegim olmasi icin doktora git gel ugrasirken bide milletin cenesiyle ugrasiyordum.ama hep dua ettim Rabbime sen iyisini bilirsin zamani gelince hayirli evlat ver diye sukur 1.5 sene sonra Rabbim verdi oglumu. oglum suan 1.5 yasinda ve ben hic ugrasmadan ikinci hamileyim yeni. kimsenin bos lafina takmayin. gunu gelir cocgunuz olur baska bisey bulurlar konusucak. moral bozmak yok Rabbim zamani gelince veriyor her zaman hayirlisini isteyin. inss Rabbim isteyen her kuluna hayirlisiyla versin. bebislerinizi kucaginiza almayi tez zamanda nasip etsin.

Yorumlar bu kadarmı bi zamanlar bu bölümlerde ki yorumları okuyup şimdi ilgi alanları farklı konulara kayan arkadaşları anlıyorum ama yinede destek bekliyoruz. Yazan arkadaşlara teşekkürler bu arada Allah evlatlarınıza ızun sağlıklı hayırlı iman dolu hayatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar ben evlendiğim andan itibaren bebek düşündüm hep korumadık hic 4 ay olmadı bir sene deneriz öyle giderim doktora dedim hic aklımda yoktu iltihap nedeniyle urolojiye gittim oda bide kadın fogumcuya görün belki rahim ağzı iltihabıdır dedi. Doktor iltihaba bakmak yerine direk niye çocuk olmuyor fila demeye başladı aklımda filan yok aslında o neyse kan değerlerine bi bakalım regliyken gel dedi gittim sonuçları aldım hormonlarım çok yüksek çıktı doktor bi moralimi bozdu senin normal yolla asla çocuğun olmaz direk tüp bebek yapalım yasin 26 ama hormonların 36 dedi odadan çıktım nasıl ağladım naf oldum hic çocuğum olmayacak çok zor süreçler geçirecem sandım burda forumda bu tarz hikayeleri okudum güçlendim eşimin annemin sayesinde güçlendim ve 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım:anneadayı: :) asla umudumuzu yitirmeyin ve herdoktora itimat etmeyin gözünü para bürümüş çoğunun doktor çok önemli bu islerde

Merhaba kızlar ben evlendiğim andan itibaren bebek düşündüm hep korumadık hic 4 ay olmadı bir sene deneriz öyle giderim doktora dedim hic aklımda yoktu iltihap nedeniyle urolojiye gittim oda bide kadın fogumcuya görün belki rahim ağzı iltihabıdır dedi. Doktor iltihaba bakmak yerine direk niye çocuk olmuyor fila demeye başladı aklımda filan yok aslında o neyse kan değerlerine bi bakalım regliyken gel dedi gittim sonuçları aldım hormonlarım çok yüksek çıktı doktor bi moralimi bozdu senin normal yolla asla çocuğun olmaz direk tüp bebek yapalım yasin 26 ama hormonların 36 dedi odadan çıktım nasıl ağladım naf oldum hic çocuğum olmayacak çok zor süreçler geçirecem sandım burda forumda bu tarz hikayeleri okudum güçlendim eşimin annemin sayesinde güçlendim ve 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım:anneadayı: :) asla umudumuzu yitirmeyin ve herdoktora itimat etmeyin gözünü para bürümüş çoğunun doktor çok önemli bu islerde

çok güzel moral oldu gerçektem..teşekkürler. tez zamanda evlatlarınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Nerdeyse bir yildir ben ugrasiyorum sonunda hamileyim tabi ne olur bilemem sonrasi her gun dua ediyorum Allah bana bagislasin diye.caninizi sikmayin her seyin zamani var

Back
X