Hadi burdan yak!!

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi geceler en son actigim konu yüzünden birkac elestiri almistim .Yok iste hep esinin ailesi ile konu aciyorsun falan.Evet aciyorum cünkü benim bunlari paylasacsgim hic kimsem yok.
En son eltimden bahsetmistim,hatta burda birkac kisi benim artniyetli oldugumu ima etmisti.
Simdi de basima eltimin arkadasi cikti.Evet hersey bitti bu var simdi.Eltimin arkadasi esinden ayrilmis yalniz yasiyor.Ne hikmetse 10gündür bu kadin bizim icimizde.Nasil derseniz ben kv ile ayni binadayim bu siralarda da hem mübarek gün hende hastamiz oldugu icin sık gidip geliniyor.Eltim abartmiyorum her gün bu kadini da alip geliyor cocuklari okula birakiyor kadin geri alip tekrar geliyor.Bir kac gün dedim hani gecmis olsuna falan geliyordur ama daha sonra eltimin fesatligini bildigim icin daha dikkatli gözlemledim.
Gecen gün iste kadinin cocuklarinin alinmasi gerekiyormus eltim milletin icinde esimden icin gitsin o alsin diyor.Ne alakaysa bu kadin da olmaz falan demiyor siritiyor.Neyse iste arabasinda bir sorun cikmis kadin o kadar kalabaligin icinde esimi cagiriyor fisir fisir yardim istiyormus.Iste ne biliyim diyorum ya kadin resmen geleni gideni agirliyor eltim oturuyor mutfakta yaninda artik saat olmus 11gecen gün cocuklari okuldan alip geldi hala oturuyor Dedim biz kalkiyoruz siz burdamisin kadin iste cocuklari uyuya kalmis olmadi birisi yardim etswymis cocuklari tasimasina ,eltim de esimi cagiriyor x e yardim ediver diye.
Bakin esime güveniyorum tamam ama neler görüyoruz en basiti burda neler okuduk.
Ben cok sinir oldum hayir kadindaki rahatlik daha sen bir hafta önceye kadar selam selamdik ne oldu da bu kadar icimize girdi yani.
Esim de pek orali olmadi zaten ama milletin icinde iste cok samimi gibi esimi ismiyle falan cagirmasi eltimle kv disinda herkesin tuafina gitti.Yanlis bisey yapip istemiyorum ama gercekten cok sinir oldum bir taraftanda esime caktirmamaya calisiyorum ama icim icimi yiyor .Siz olsaniz ne yapardiniz?

Eşinize mi kendinize mi güvenmiyorsunuz? Kadının boşanmış olmasından size ne?
Kadının gelip gittiği ev de sizin olmadığına göre laf demeye hakkınız yok.Eşinize tek laf etmeyin,aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Esime güveniyorum kendimede güveniyorum ama bakin ilk defa böyle bir kurt düstü icime bu güne kadar asla esimden böyle bir süphem olmadi.Kendimede kiziyorum ama bir kac bakis yakaladim esimin cünkü anlatamam kadinin o her lafa atlamasi sürekli kendini gösterme cabasinda olmasi.Asla dedigim gibi benim esim yillarca gece kulubünde calisti kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi.Ama bilmiyorum bu sefer icim icimi yiyor niyeyse

Noluyo bu millete yahu.
Evli adamlara başka kadınları yaklaştırmaya yakıştırmaya çalışmak ne,yeni moda mı?
Çüşş demek lazım.
Eşinize belli etmeyin.
Geri durun ortamlarından.

*önceki konuları filan bilmem,direkt yazdım.
Yani tuaf degilmi tamam gecmis olsuna gelinir falan ama kv kp yasli insanlar normalde selam sabah bile yoktur kadinin onlarla.Her gün her gün ailecek biz ve bu kadin abartmiyorum sabah geliyor millet gidebe kadar

Esime güveniyorum kendimede güveniyorum ama bakin ilk defa böyle bir kurt düstü icime bu güne kadar asla esimden böyle bir süphem olmadi.Kendimede kiziyorum ama bir kac bakis yakaladim esimin cünkü anlatamam kadinin o her lafa atlamasi sürekli kendini gösterme cabasinda olmasi.Asla dedigim gibi benim esim yillarca gece kulubünde calisti kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi.Ama bilmiyorum bu sefer icim icimi yiyor niyeyse

e gitmeyin sürekli evinizde oturun.

Elinize gitmeyin o halde bir süre . Aynı apartmanda olsanızda her dakika birbirinize gitmek zorunda değilsiniz .

Çok mecbur kalırsanız yarım saat oturup kalkın . İşin ucu sizde biter herzaman .
İnsanlar biz izin verdiğimiz kadar bize yaklasabilir aslında .

Eşiniz için yapsın alsın getirsin götürsün dendiğinde cevabınızı esirgemeyin .

" Emrivaki yapmaya gerek yok çok istiyorsan kendin veya eşin götürsün "de ona ulu orta bizim işimiz var de çık .

Ev başkasının evi ve çağırılan kişiden rahatsız olmuyorsa buna bişey demeye hakkınız yok ve fakat yok çocukları okuldan al yok arabaya taşı bunlar olmamış eltinin kocası nerde bunlar olurken

Elinize gitmeyin o halde bir süre . Aynı apartmanda olsanızda her dakika birbirinize gitmek zorunda değilsiniz .

Çok mecbur kalırsanız yarım saat oturup kalkın . İşin ucu sizde biter herzaman .
İnsanlar biz izin verdiğimiz kadar bize yaklasabilir aslında .

Eşiniz için yapsın alsın getirsin götürsün dendiğinde cevabınızı esirgemeyin .

" Emrivaki yapmaya gerek yok çok istiyorsan kendin veya eşin götürsün "de ona ulu orta bizim işimiz var de çık .
Eltimin evi degil kp evi.Eltimle kontagim yon zaten gidip gelmeyiz .Mecbur hastamiz oldugu icin gelen giden olunca gitmemiz gerekir.

Back
X