Hadi burdan yak!!

Ev başkasının evi ve çağırılan kişiden rahatsız olmuyorsa buna bişey demeye hakkınız yok ve fakat yok çocukları okuldan al yok arabaya taşı bunlar olmamış eltinin kocası nerde bunlar olurken
Ya ev kp min.Kimsenin kimseyi de cagirdogi yok .Esim eltimle konusmaz bile .O kadinda eltimle her gün geliyorlar. Bu Eltimle kayinbiraderimleayri yasiyorlsr.O daha baska konu.

Birde böyle türler var işte eşlerinden birşey beklemezler boşanmış olan her kadından birşey beklerler senin için fesat bacım allah ailenin yardımcısı olsun.

rahatsız olan siz olduğunuza göre ?
bile bile ladese gerek yok.
Ya Allahaskina sirf sinir bozmak icinmi yaziyorsunuz.Ben esimin yaninda olmak icin gidiyorum ki öyle olmasi gerekir.Elin kadinin sabah 8 aksam 12 ye kadar gelmesi esime kur yapmasi normal benim rahatsiz olmam degil öylemi.

Eltimin evi degil kp evi.Eltimle kontagim yon zaten gidip gelmeyiz .Mecbur hastamiz oldugu icin gelen giden olunca gitmemiz gerekir.

Olsun Kp kv evi olsun hergün cümbür cemaat saatlerce oturma zorunluluğu yoktur herhalde . Baktınız oradalar biraz oturup kalkın kim ne düşünürse düşün . Her gün gidip bu hanımla eltinizi eglemek zorunda değilsiniz herhalde . Hem her akşam geliyorlarmis ayıp olmaz yani ..

Ya Allahaskina sirf sinir bozmak icinmi yaziyorsunuz.Ben esimin yaninda olmak icin gidiyorum ki öyle olmasi gerekir.Elin kadinin sabah 8 aksam 12 ye kadar gelmesi esime kur yapmasi normal benim rahatsiz olmam degil öylemi.
Kadının gelmesinden kimse rahatsız olmuyor demekki
Eltinşz getiriyor
Kur mu yapıyor ?
Ne yapıyor mesela

sizin eşiniz çalışmıyor mu?
sabah 8 akşam 12 kv de mi oturuyor?

Boşanmış diye etiketlemeyin lütfen...

Eşinizin iplerini sıkı tutun kâfi...
Uyanık olun...
Ne diyelim başka...
Asla belki sinire yazmis olabilirim eger öyle anladildiysam özürde dilerim.Benim belirtmemin sebebi arabam bozuldu beni cocuklarla eve birakabilurmisin demis esime ki esime gelene kadar eltimin arabasi var,benim var bize söylesin eger hani bir oda insan icinde esimi disari cagirip bunu söylemek nedir ?

ayrıca ev sizin değil. kadından sizden başka rahatsız olan yok. kadının niyeti iyi veya değil. ne yapabilirsiniz . her akşam gitmemekten başka?
kocanızı götürmeyin yada siz gidin.

Kadının gelmesinden kimse rahatsız olmuyor demekki
Eltinşz getiriyor
Kur mu yapıyor ?
Ne yapıyor mesela
Yoo gayette herkes rahatsiz oluyor hani mesala akrabalar falan ilk bir kac gün ses etmediler sonra onlarda yaptigi hareketlerden falan rahazsiz oldulsr.Hayir herkesin ortak fikri tamam ok ilk bir kac gpn neysede isi gücü yok gibi bizimle hastwnede bekliyor eve geliyoruz eve.Eltim gelmeswde bu geliyor amcayi merak ediyormus amcayi görmemistir bile .

Yok maalesef kadin her gittigimzde orda oluyor o yüzden.Orda oluyor biz hastaneye gittigimizde orda oluyor güya eltime destek oluyormus

Yani bu kadar eminseniz kocanızin peşinde olduğundan sinir olmak yerine haddini bildirin olsun bitsin . Yada gitmek zorundayız demeyin değilsiniz rahatsız oluyorsanız gitmeyin .

Kimse kimseye beni götür getir diye emrivaki yapamaz verin ağzının payını çok zor değil yani .

Yoo gayette herkes rahatsiz oluyor hani mesala akrabalar falan ilk bir kac gün ses etmediler sonra onlarda yaptigi hareketlerden falan rahazsiz oldulsr.Hayir herkesin ortak fikri tamam ok ilk bir kac gpn neysede isi gücü yok gibi bizimle hastwnede bekliyor eve geliyoruz eve.Eltim gelmeswde bu geliyor amcayi merak ediyormus amcayi görmemistir bile .
Bu bahsettiğiniz kadın kaç yaşında?

valla yapabilecek birşeyiniz yok.
çözümü yok çünkü.
tek çözüm her gün gitmemek.
zaten destek olmaya eltiniz arkadaşı var ille her akşam gitmeyin.
Ya iste hasta olunca esimin ailesi öyle toplaniyorlar gitmesek o da laf oluyor birde ayni binada olunca ne bileyim

Back
X