Hadi burdan yak!!

Refakatçi varmış nasılsa...
Siz fazlalıksınız:KK70:

O arkadaş refakatçi olarak kaldın hastanede...

Gönüllüymüş :ıslık:
Delimidir nedir evde kimseyi bulamaxinca hastaneye geliyor hayir topu topu bir hafta oldu kv falan tanismasi .Hatta gecen gün esimin halasi dedi bunu görünce eltimden icin hani arkadasiya o nerde diye.Haberim yok ben merak ettinde geldim diyor hala

Ya iste hasta olunca esimin ailesi öyle toplaniyorlar gitmesek o da laf oluyor birde ayni binada olunca ne bileyim

laf olursa olsun. bir söylerler iki söylerler alışırlar. hepten kesmeyin ayağınızı önce bir akşam gidin bir akşam gitmeyin. sonra ikiye çıkarın.

Delimidir nedir evde kimseyi bulamaxinca hastaneye geliyor hayir topu topu bir hafta oldu kv falan tanismasi .Hatta gecen gün esimin halasi dedi bunu görünce eltimden icin hani arkadasiya o nerde diye.Haberim yok ben merak ettinde geldim diyor hala

Miras falan mı kalacak amcadan nedir?
Çok hayırsever bir arkadaş:confused:

laf olursa olsun. bir söylerler iki söylerler alışırlar. hepten kesmeyin ayağınızı önce bir akşam gidin bir akşam gitmeyin. sonra ikiye çıkarın.
Aynen yok zaten artik bakayim ya hayir gercekten anlamiyorum ya ne isin var yani arkadasimin eski kp nin abisi icin gece gündüz dolasicam cocuklari var ya okula giden git evinde uyut yani onlari da rezil ediyot pesinde

Ayy inan sinir olurum öyle insanlara , burda ki bazı hanımlarıda anlamıyorum.

Kardeşim eskilerini bilemediğim için sadece şu konuna bakınca bile dikkat et eltine , sevmem ayrıca aniden yüz bulan insanları .

Siz eşinizle olan huzurunuza bakın, kadın gelirken eşine sarıl kur yap arada ama sanki elti ve kadın yokmuş gibi birde çaktırma başka kişilere bu durumu .

Arada iğnele

Aynen yok zaten artik bakayim ya hayir gercekten anlamiyorum ya ne isin var yani arkadasimin eski kp nin abisi icin gece gündüz dolasicam cocuklari var ya okula giden git evinde uyut yani onlari da rezil ediyot pesinde

valla bana kalsa eltininde ne işi var.
adam bırakmış gitmiş insanda biraz gurur olur.

Tuhaf doğrusu
Gidecek yer mi Yok acaba ?
Arkadaşı falan da Yok galiba başka
Bir derdi falan mı var ki
Tuhaf tuhaf sorular geliyor aklıma

Ayy inan sinir olurum öyle insanlara , burda ki bazı hanımlarıda anlamıyorum.

Kardeşim eskilerini bilemediğim için sadece şu konuna bakınca bile dikkat et eltine , sevmem ayrıca aniden yüz bulan insanları .

Siz eşinizle olan huzurunuza bakın, kadın gelirken eşine sarıl kur yap arada ama sanki elti ve kadın yokmuş gibi birde çaktırma başka kişilere bu durumu .

Arada iğnele
Ya simdi bunu söyledim diyede art niyetli olucam ama eltimi az cok tanirim.Kadin kardesiyle esim evlenmedi diye 5sene küsmüstü zamaninda.Yaptiklarini saymiyorum bile o zamanlar.Kestim alakayi bende iste.Esime hic caktirmiyorum ama bilmiyorum ya diyorum ya hic böyle olmazdim icime kurt düstü cok huzursuz oldum

Iyi geceler en son actigim konu yüzünden birkac elestiri almistim .Yok iste hep esinin ailesi ile konu aciyorsun falan.Evet aciyorum cünkü benim bunlari paylasacsgim hic kimsem yok.
En son eltimden bahsetmistim,hatta burda birkac kisi benim artniyetli oldugumu ima etmisti.
Simdi de basima eltimin arkadasi cikti.Evet hersey bitti bu var simdi.Eltimin arkadasi esinden ayrilmis yalniz yasiyor.Ne hikmetse 10gündür bu kadin bizim icimizde.Nasil derseniz ben kv ile ayni binadayim bu siralarda da hem mübarek gün hende hastamiz oldugu icin sık gidip geliniyor.Eltim abartmiyorum her gün bu kadini da alip geliyor cocuklari okula birakiyor kadin geri alip tekrar geliyor.Bir kac gün dedim hani gecmis olsuna falan geliyordur ama daha sonra eltimin fesatligini bildigim icin daha dikkatli gözlemledim.
Gecen gün iste kadinin cocuklarinin alinmasi gerekiyormus eltim milletin icinde esimden icin gitsin o alsin diyor.Ne alakaysa bu kadin da olmaz falan demiyor siritiyor.Neyse iste arabasinda bir sorun cikmis kadin o kadar kalabaligin icinde esimi cagiriyor fisir fisir yardim istiyormus.Iste ne biliyim diyorum ya kadin resmen geleni gideni agirliyor eltim oturuyor mutfakta yaninda artik saat olmus 11gecen gün cocuklari okuldan alip geldi hala oturuyor Dedim biz kalkiyoruz siz burdamisin kadin iste cocuklari uyuya kalmis olmadi birisi yardim etswymis cocuklari tasimasina ,eltim de esimi cagiriyor x e yardim ediver diye.
Bakin esime güveniyorum tamam ama neler görüyoruz en basiti burda neler okuduk.
Ben cok sinir oldum hayir kadindaki rahatlik daha sen bir hafta önceye kadar selam selamdik ne oldu da bu kadar icimize girdi yani.
Esim de pek orali olmadi zaten ama milletin icinde iste cok samimi gibi esimi ismiyle falan cagirmasi eltimle kv disinda herkesin tuafina gitti.Yanlis bisey yapip istemiyorum ama gercekten cok sinir oldum bir taraftanda esime caktirmamaya calisiyorum ama icim icimi yiyor .Siz olsaniz ne yapardiniz?
Eltin olacak kadın kaynım bıraksın dediğinde neden tepki vermediniz bu saatte uygun olmaz vs vs deseydiniz birşeyler.
Arkadaşına çok merakliysa kendi kocasını totosunda dolandırsın sinir oldum.
Lütfen sessiz kalmayin tepkinizi koyun.

Tuhaf doğrusu
Gidecek yer mi Yok acaba ?
Arkadaşı falan da Yok galiba başka
Bir derdi falan mı var ki
Tuhaf tuhaf sorular geliyor aklıma
Yoo bayagi kendi isyeri falan var durumu falan da iyi kendi anlatti orda. Kücük desem degil hani cahilliginden yapiyor desem.Kadin isleri baskasina birakip geliyor yani

Ya simdi bunu söyledim diyede art niyetli olucam ama eltimi az cok tanirim.Kadin kardesiyle esim evlenmedi diye 5sene küsmüstü zamaninda.Yaptiklarini saymiyorum bile o zamanlar.Kestim alakayi bende iste.Esime hic caktirmiyorum ama bilmiyorum ya diyorum ya hic böyle olmazdim icime kurt düstü cok huzursuz oldum
Ne insanlar var anlamakta bazen güçlük çekiyorum . Her ortamda vardır sorunlu insanlar sizin dengeyi kurup asla kendinizi ezdirmemeniz lazım .
Bir daha böyle durumlar olduğunda lafınızı esirgemeyin lütfen yüz bulan varmış demek ki:KK12:

Eltin olacak kadın kaynım bıraksın dediğinde neden tepki vermediniz bu saatte uygun olmaz vs vs deseydiniz birşeyler.
Arkadaşına çok merakliysa kendi kocasını totosunda dolandırsın sinir oldum.
Lütfen sessiz kalmayin tepkinizi koyun.
Anlattim tekrar anlatayim eltim ayri kaynimdan hatta konusmuyorlar bile .Esimde yillat önce bir olay olmustu eltimi yolda görse kafasini ceviririr.Ama bu ara yemin ederim kendi esiyle küs iste geliyor oraya sanki böyle yeni gelini evin.Gercekten tuaf yani Kv nin evine bir kac senedir gelip gitmez zaten.Ama ne olduysa son 10 gündür iste takmis bu kadini pesine orda sacma sapan hareketler.Dedigim gibi kaynim la konusmuyorlar bile bunlar böyle harekwtler yaptikca uzaktan kaynimi izliyorum hicc görmüyor gibi .Yok dün aksamda zaten bir ufaktan dokundurdum ama artik anlamiyormu öylemi isine geliyoor.Kimsede sallamiyor bunu akrabalar falan hani ne isi var oturup rahst rahat konusamiyoruz diyorlar.Kv ise bilmiyorum o da güya eltim alinirmis bisey derse

Ne insanlar var anlamakta bazen güçlük çekiyorum . Her ortamda vardır sorunlu insanlar sizin dengeyi kurup asla kendinizi ezdirmemeniz lazım .
Bir daha böyle durumlar olduğunda lafınızı esirgemeyin lütfen yüz bulan varmış demek ki:KK12:
Asla ezdirmem hatta eltim falan bilir huyumu .O yüzden beni kiskirtmaya da calisiyor olabilir.Bende iste simdi onlar yüzünden olurda insaniz cebemi tutamam esimle kötü olmayayim diyorum.Esimin en sevmedigi seydir cünkü.Kadinida iki cift lafla gönderir ayagini keserim ama simdi kendini bisey sanmasin diye bekliyorum.

Anlattim tekrar anlatayim eltim ayri kaynimdan hatta konusmuyorlar bile .Esimde yillat önce bir olay olmustu eltimi yolda görse kafasini ceviririr.Ama bu ara yemin ederim kendi esiyle küs iste geliyor oraya sanki böyle yeni gelini evin.Gercekten tuaf yani Kv nin evine bir kac senedir gelip gitmez zaten.Ama ne olduysa son 10 gündür iste takmis bu kadini pesine orda sacma sapan hareketler.Dedigim gibi kaynim la konusmuyorlar bile bunlar böyle harekwtler yaptikca uzaktan kaynimi izliyorum hicc görmüyor gibi .Yok dün aksamda zaten bir ufaktan dokundurdum ama artik anlamiyormu öylemi isine geliyoor.Kimsede sallamiyor bunu akrabalar falan hani ne isi var oturup rahst rahat konusamiyoruz diyorlar.Kv ise bilmiyorum o da güya eltim alinirmis bisey derse
Kadına de ki amcamın gayri meşru çocuğu falan mısın evlatlarından çok sen ilgileniyorsun hayırdır derdin amacın ne de? Merak ediyorum vırt zırt derse de amcayı görmüşlüğün yok insanın başına ne gelirse meraktan gelir dikkat et kendine de alır o mesajı :KK70:

Back
X