Hadi burdan yak!!

Eltinizin eşi yok mu?
Ondan rica etsin iyilik etmekse derdi,sizin eşiniz ne alaka?
Kıskançlık anlamında söylemiyorum ama niye dış kapının mandalının çocuğunu gidip alsın ki okuldan?
Kadın hasta olur,tabiki alınır ama annesi orda boş boş otururken eşinize düşmez yani çocuklarını okuldan almak.
Gece eşini göndersin yada kendi gitsin yardıma yada o saate kadar oturmasın,çocuğunun uyku saatinde gitsin evine.
Eski konularınızı bilemem ama bu konuda haklısınız.
Hiç taviz vermeyin.

Eltinizin eşi yok mu?
Ondan rica etsin iyilik etmekse derdi,sizin eşiniz ne alaka?
Kıskançlık anlamında söylemiyorum ama niye dış kapının mandalının çocuğunu gidip alsın ki okuldan?
Kadın hasta olur,tabiki alınır ama annesi orda boş boş otururken eşinize düşmez yani çocuklarını okuldan almak.
Gece eşini göndersin yada kendi gitsin yardıma yada o saate kadar oturmasın,çocuğunun uyku saatinde gitsin evine.
Eski konularınızı bilemem ama bu konuda haklısınız.
Hiç taviz vermeyin.
Ve ayrıca gidip çocukları almak da sürekli hale gelmiş. Ben olsam istemezdim. İster fesatlık desinler ister kıskançlık, bunu herkesin yanında da dile getirir, onun işi var , eltime de senin kocan alsın derdim. Burda neler okuyoruz, hiçbir şeye olmaz dememek lazım.

Ve ayrıca gidip çocukları almak da sürekli hale gelmiş. Ben olsam istemezdim. İster fesatlık desinler ister kıskançlık, bunu herkesin yanında da dile getirir, onun işi var , eltime de senin kocan alsın derdim. Burda neler okuyoruz, hiçbir şeye olmaz dememek lazım.
Ya niyet ne olursa olsun geçtim ben. Benim çocuklarımı niye elin adamı alsın ki okuldan? Yada ben /eşim neden gidip merhaba merhabadan öteye geçmediğimiz birinin çocuklarını alalım okuldan? Ne alaka yani. Yolda birşey olsa çocuklara ne yapacağız? Zaruri bir durum olur hastalık,işten gec çıkma vs yardımcı olunur ama annesi kös kös otururken ne alaka?
Kadında tuhaf yani. Kendi ağzıyla istiyor birde cocukları okuldan alırmısın diye? Belki sapığım,belki katilim,belki pisliğin tekiyim. Hiç mi düşünmez insan yani çocuğunu. Ben böyle pişkinlik görmedim.
Benimde kızım var,en yakın arkadaşımla aynı okula gidiyor kızlarımız,bazen okul çıkışına yetişemeyecek oluyorum,ki arkadaşım evine girdiğim huyunu suyunu bildiğim insan,yinede demek istemiyorum kızımı sen alırmısın?diye. Müsait olmaz vs diye. Koştur koştur işimi halledip yetişmeye bakıyorum. Sonuçta can bu ya.
Nasıl işim gücüm yokken başkasına emanet ederim.

O kadının da eltinin de aklına tüküreyim eşine bir şey söyleme ama çaktırmadan uzal tut.eltin kendi kocasını yollasın ya da ondan rica etsin.tam senin eşinden birşey isteyeceği sırada aaa hayatım ben musluk bozulmuş tu falan gibi bahanelerle englle sende .gitmesi ne fırsat verme

canim sen cocuklarinla ilgilensene boyle olmaz...tesekkurler geldigin icin ama cocuklariniz perisan olmasin boyle deyin ... hadi gule gule deyin gelmenize gerek yok artik bizim konusacaklarimiz var diyin...nasil hergun geliyor arsizlik bu ..ben olsam utanirim baskasinin kocasina boyle konusmaya ..

Direk mesafeyi koyun ve Görüşmeyin. Evi, dul, bekar fark etmez cok samimi olunmadigi surece kimse eşime ismiyle hitap edemez. Abi desin, bey desin, kardes desin.

sen hep sessiz misin. hayır benim kocamın işi var diyemiyor musun
ayrıca senin eşin eltinin özel uşağı mı emir veriyor x alsın falan. karı koca ikinizde ezdiriyorsunuz kendinizi.
kapatın kapınızı girmeyin şöyle ortamlara ya. en temizi.

Eltinize esiniz yanınızdayken .Sen niye x'e(kocanıza) emredip duruyosun ,senin emir erin mi o derim .Kocayı gıcık ederseniz bu durumla ilgili onun hic bir dedigini yapmaz .
Kıskandığınızı belli etmeyin..

Yani olmaz ben istemem ve sevmem böyle şeyleri. Eşime düşmez mesela o kadının çocuğu, senin eşine de düşmez. Eltinin arkadaşıysa o yardım etsin. Hiç hoşlanmıyorum ya böyle şeylerden arada samimiyet yok, aile dostluğu yok öte git orda dur yani. Fazla samimi olmayın uzak durun eltin ve arkadaşından.

Eski konulariniza baktim
Yine evham yapiyorsunuz
Ayrica elin kadini,ev de sizin degil. Kim gelirse gelir sizi ilgilendirmez
Begenmiyorsaniz ortami siz gitmeyin esinizle evinizde oturun. İsiniz gucunuz yok mu esinizle beraber ? Cocuk yok,calismiyorsunuz da herhalde kari-koca gunde 20 saat ne isiniz var bir baskasinin evinde?

Hasta varsa var,orasi hastane degil, lazim olursaniz cagirirlar,luzumsuz kalabalik etmeye gerek yok. Bir agirliginiz olursa kimse size ters bir sey yapamaz

Siz ve esiniz uzak durun.

Size ne eltinizin arkadasindan yahu?

Esin ceksin eltini kenara..

Yenge benim isim gucum oluyor surekli beni one surme ..desin

Siz de kadinin oldugu ortama girmeyin yahu.

Baktiniz o kadin var kv de gitmeyin.
Size gelmek isterse musait degilim de bir zahmey

Asla belki sinire yazmis olabilirim eger öyle anladildiysam özürde dilerim.Benim belirtmemin sebebi arabam bozuldu beni cocuklarla eve birakabilurmisin demis esime ki esime gelene kadar eltimin arabasi var,benim var bize söylesin eger hani bir oda insan icinde esimi disari cagirip bunu söylemek nedir ?
Ee kadına desene eşimin babasının yanında olması lazım gel seni ben bırakayım diye atmaca gibi olacan ha bu arda eşini de iyi takip et sonuçta iş eşinde bitiyor

Öyle dediği zaman sen götür araban var de veya eşine söyle sevmiyorum o kadini çadırında gitme biyere götürme muhattap olma de sen dedikten sonra eşinin o kadinla aynı ortama gitmemesi lazım ama ben olsam o kadına derim hayırdır sen hergün hergün burdasin rahatsız oluyor herkes illa kovulmayimi bekliyosun derim

Eltiniz kendi yuvası yıkıldığı için herkes benimle yansın diyor sanırım. Eğer bu kadar art niyetliyse temkinli olun. Arkadaşının arsızlığı ise korkutacak cinsten. Kendi komşusu değil yakını değil ama hasta amca için kv’nizin evine her gün sabahtan geceye kadar geliyor. Çocukları okuldan alınacak onu da eşinize buyuruyor. Pes dedim doğrusu... Kadının boşanmış olmasıyla alakası yok çok rahat!..
Siz eşinize birşey söylemeyin erkeklerin aklına düşürmemek lazım böyle şeyleri. Cevabını uygun dille kendiniz verin ama kavga da çıkarırsanız böyle arsız tipler sizi haksız çıkarır dikkatli olun. Bence en mantıklısı yavaş yavaş gitme sıklığını azaltmak.

Eşiniz çalışmıyor mu ben anlamadım nasıl eşinizden yardım istiyor arabası bozulunca nasıl iletişim kuruyorlar ne alaka. Bu kadının ailesi falan yok mu çoluk çocuk hasta olan eve geliyor yok kıkır kıkır gülüyorlarmış falan resmen eltinin kadını eşine yapmak istediğini ima ediyorsunuz ne kadar çirkin şeyler kalabalıkta kadın oturacak orada çocuklarıyla kayınpederin kayınvaliden de ne alaka demez mi çok saçma!

eşinizde tüm gün sanki onlarla beraber mi akşamdan akşama geliyor akşam kadının okula giden çocukları varsa ne işi olur orada ödevi vardır uykusu banyosu vardır abartma da son nokta evet evet boşanmış ya kadın hemen eşinizde gözü vardır valla ne konular kaçıncı bu aralar kadın boşanmış evli erkek avında çünkü

Ya ev kp min.Kimsenin kimseyi de cagirdogi yok .Esim eltimle konusmaz bile .O kadinda eltimle her gün geliyorlar. Bu Eltimle kayinbiraderimleayri yasiyorlsr.O daha baska konu.

Eltin eşiyle ayrıysa kayınvalide kayınpederin evinde ne işi var hala ailesi nerede neden almıyor kızlarını hadi kendisi hasta var diye geliyor eşi bile meydanda yokken ayrılarken bir de arkadaşını nasıl getiriyor eltimi eşim sevmez diyorsunuz hem de kadına yardım et çocuklarını taşı deyince yapıyormuş ben bunu anlayamadım eltinin orada daha ne işi var arkadaş getirecek kadar ne samimiyet kaynınızdan ayrılmışlar

Ben direk eltiyi ve kadını direk bozardım, kalabalıkta olsa, elticim senin kocan yardım etsin artık arkadaşına bizi rahat bırak derdim mesela

Bi daha eltiniz aynı Haltı yerse götürecek başka kişi mi yok sürekli eşimi söylüyorsun deyin
Ve ben bu devirde kimseye kolay kolay güvenemem arkadaş
İhanet art niyet almış başını gidiyor

Back
X