cok teşekkür ederim cevabınız için.. ciddi ciddi sıkıntı hissetmeye basladım bu konuyla ilgili... işimde de bir sürü bebek görüyorum zorla sevmeye felan ugrasıyorum ama yok hiç içimden gelmiyor sevemiyorumBebeginizi gordukten ve onunla vakit gecirmeye basladiktan sonra fikriniz degisecektir sevginiz artacaktir bence.hamilelikte hormonlar sasiyor ne de olsa kendinizi bi boslukta hissetmeniz normaldir.
Kendinizi sevmeye zorlayarak sevemezsiniz ki bu icgudusel bi durum.zamana birakin bence.hamileliginiz tadini cikarin her zaman hamile olunmuyor :) bence kendinizi sorgulamayin bu kadar da.hayirli dogumlar simdidencok teşekkür ederim cevabınız için.. ciddi ciddi sıkıntı hissetmeye basladım bu konuyla ilgili... işimde de bir sürü bebek görüyorum zorla sevmeye felan ugrasıyorum ama yok hiç içimden gelmiyor sevemiyorum
İşte o içgüdüsel olay olmazsa diye korkuyorum... Hamileliğim de biran önce bitsin diye Gözüne bakıyorum desem yalan olmaz vücudum bana ait değil gibi istediğini yiyemez içemezsin bir sürü kilo alırsınKendinizi sevmeye zorlayarak sevemezsiniz ki bu icgudusel bi durum.zamana birakin bence.hamileliginiz tadini cikarin her zaman hamile olunmuyor :) bence kendinizi sorgulamayin bu kadar da.hayirli dogumlar simdiden
Kendini böle şartlama zorla seviyorum falan diye bebeğinin doğduğu ilk gece kucağına almamazlık yapma btanem al göğsünde uyut biraz hem ona hemde sana iyi gelicek zaten karnına baktığında olmadığını görecek ve kucağında olduğu için Mutlu olacaksıncok teşekkür ederim cevabınız için.. ciddi ciddi sıkıntı hissetmeye basladım bu konuyla ilgili... işimde de bir sürü bebek görüyorum zorla sevmeye felan ugrasıyorum ama yok hiç içimden gelmiyor sevemiyorum
İşte böyle cevaplar duymak istiyorum böyle değnek değmiş gibi olmak istiyorum.. Benim ki de erkekBende hamileyken nerdeyse hiç sevemedim ama doğduğunda hastanede hiç uyumadan ona baktm şimdi 2 yaşında feci yakışıklı bir oğlum var inan kucağına almak yüzünü görmek hele ki konuşmaya başlaması ANNEMM dediğinde erirsin
Tamam buna dikkat edeceğim .. Çok teşekkürler :)Kendini böle şartlama zorla seviyorum falan diye bebeğinin doğduğu ilk gece kucağına almamazlık yapma btanem al göğsünde uyut biraz hem ona hemde sana iyi gelicek zaten karnına baktığında olmadığını görecek ve kucağında olduğu için Mutlu olacaksın
Çok güzel bir cevap verdiniz teşekkürler :) ben belkide vicdani olarak bu kocaman şeyi farkında olduğum için korkuyorum ve soğuyorum yapamazsam herşeyi yerli yerinde diye... Çünkü Allahın İzniyle biz istedik eşimle ve herşeyi 4 4 lük yapmak zorundayız ve şimdi bile işte ben diğer insanlar gibi düşünmüyorum diye vicdan azabı çekiyorum bilmiyorumNasil bir dogum düşünüyorsun bilmiyorum ama ben 21 yasimda anne oldum. Bazi duygularimda daha kendim cocuktum belki. Dogum esnasinda aci cekiyordum ve hic bir eey düşünemiyordum acıdan. Sadece bir ses geldi ve bebegin dogdu sol tarafa bak dediler bütün acilarim bir anda geçti sanki baska bir aleme dalis yaptim. İşte onu ilk gördüm ve ben artık asla eski ben olmadım. Kendiliginden degisen bir sorumluluk duygusu ve sevgi diyebilirim sanırım buna. Hic korkmana gerek yok evet her kadin doğurabilir ama buradaki eksik kelime sadece VICDANI olan kadın anne olabilir. Kendine sor bakalım vicdanin var mi?
Maşallah Allâh bağışlasın sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlat olsun inşaallah :)
Sen onu bi doğurda bak annesii , nasıl seviceksin yavruumm ben seni görmeden sewememişim diyceksin , gözünün Önüne geldiğinde kendinden bile daha çok seviceksinkimse benim gibi bir sürec gecirmemiş anlaşılan bayanlar
Onu varyaaa yiyerimm yiyerim.. Maşallah Barekallah..Buna dayanılır mı teyzeleri :)
Hayatının en büyük mucizesi olacak doğduğu anda Allahım bu Nasıl bir mucizedir dieceksin hareketlerini hissediyomusun bebeğinin ne düşünüyorsun peki Can'ım böle olunca :)Tamam buna dikkat edeceğim .. Çok teşekkürler :)
Hissediyorum havalara ucmuyorum böyle benim vücudumda bir yabancı :/Hayatının en büyük mucizesi olacak doğduğu anda Allahım bu Nasıl bir mucizedir dieceksin hareketlerini hissediyomusun bebeğinin ne düşünüyorsun peki Can'ım böle olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?