- Konu Sahibi kaderim_48
-
zamanında bizi mutlulıktan havalarda gezdiren bazı anılar bugün nefesimizi daraltabiliyor.. gene de tebessümle anıyorum, biraz buruk, biraz gözlerim dola dola, biraz acıyarak, kanayarak, ama iyi ki yaşamışım diyerek... en sevdiğim sanatçı nurettin rençber adanaya gelmişti... kış gecesiydi.. kahverengi kadife ceketini giymişti, altına en sevdiğim kahverengi beyaz çizgili gömleğini... bembeyaz teninin üzerinde simsiyah bıyıkları, simsiyah top sakalı, o derin kuyu gibi gözleri... yay gibi kaşları.. saatlerce el ele göz göze aynı tende iki kişilik bi ömür... masamızda kırmızı şarap, karşımızda nurettin rençber bizim şarkımızı söylüyor... ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz... ne yeminler bozdum yıllar geçerken sitemsiz.. ne yeminler bozdum tarifi bile imkansız senin için ey karagül....!!!! ruh eşim, en iyi arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım, emekdaşım, çocuğum, babam, yaşama sebebim... bugün ayrılığımızın yıl dönümü.. gece ben uyurken "bugün ayrılık günümüz unuttun mu =(" yazmış.. ben ne seni unutabilirim, ne de senli geçen o dopdolu o en güzel 3 yılımı..
okul yıllarımdı.can dostum arkadaşım,kardeşim ve ben.o kadar güzel yıllardı ki keşke geri dönebilsem.yapmadığımız çılgıllık kalmamıştı.bir keresinde okuldan kaçıyoz tam oklun kapısına geldik müdür yardımcımız arkadan çağırıyo ama biz nasıl kaçıyoz korkudan çıkınca ne gülmüştük tabi birgün sonra okula gidememiştik korkudan
sessizce süslenip, gizlice sana kaçtiğim o deli geceleri nasıl unuturum sevgilim.. hiç yapmam dediğim bütün her şeyi sende yaptım.. yasaklarımı, günahlarımı sende unuttum.. suç ortağım çook özledim eski günlerimizi.. ilişkimizin ilk ayları o kadar heyecanlı o kadar renkliydi ki.. sevgilim düğün salonunda çalişiyodu gece 2 gibi işten çıkıyor köşede beni bekliyordu ben de gizli gizli evden çıkıp ona gidiyordum.. ne cesaretmiş yaa.. asla yapmam dediğim şeyler bunlar.. gözüm hiç bişeyi görmüyodu.. gecenin sessizliğinde el ele göz göze yürür, içkimizi alır eve geçerdik.. aşk yuvamıza.. sadece ikimiz.. hemen müziği açip şarkımızda dans ederdik... herşey rüya gibiydi.. ben onda hiç yapmam dediğim ve bi genç kızın yapmaması gerektiğine inandiğim her şeyi yaşadm.. onu tanımadan etmeden gecelerce evine kaçtım..huyunu suyunu bilmeden her saniye yanında oldum.. hemen güvendim.. serserinin teki de çıkabilirdi sapiğin biri de.. hatta katil psikopat biri bile olabilirdi.. ama hiç düşünmeden tamamen hislerimle hareket ediyordum ben... aşk mıydı gözümü kör eden yoksa düğünüme aylar kala ayrıldığım için hayata olan bütün değerlerimi inançlarımı yok mu saymıştım şimdi kestiremiyorum.. biz sadece ikimizdik.. sadece birbirimizi keşfediyorduk.. ilk defa böyle bir aşk yaşadım ben.. tanımadan bilmeden ama çok yoğun duygularla.. onun hakkında hiç bişey bilmiyodum.. söyledikleri yalan bile olabilirdi.. ne ailesini ne arkadaşlarını tanıyordum.. ama gene de uzaklaşamiyordum ondan... bu günleri o kadar özlüyorum ki.. şimdi nişan aşamasındayız.. böyle bir aşk dallandı budaklandı.. artık gizli gizli değil göğsümüzü gere gere görüşüyoruz.. kimse bizi ayrı ayrı düşünmüyor.. burcu varsa şafaği yanındadır.. şafak varsa burcusu yanındadır =)) gene de benim yaptıklarımı hiç bi kızımız yapmasın.. ben çok şanslıydım allahın şanslı kuluydum sevgilim adam gibi bi adam çıktı.. farklı amaçları da olabilirdi..
canım ben mi yanlış anladım bi önceki sayfada artık başka biri var 10 aydır hayatımda demişsinm.bu mesajda da nişan aşamasındayız demişsin.anlayamadım:kedi:sessizce süslenip, gizlice sana kaçtiğim o deli geceleri nasıl unuturum sevgilim.. hiç yapmam dediğim bütün her şeyi sende yaptım.. yasaklarımı, günahlarımı sende unuttum.. suç ortağım çook özledim eski günlerimizi.. ilişkimizin ilk ayları o kadar heyecanlı o kadar renkliydi ki.. sevgilim düğün salonunda çalişiyodu gece 2 gibi işten çıkıyor köşede beni bekliyordu ben de gizli gizli evden çıkıp ona gidiyordum.. ne cesaretmiş yaa.. asla yapmam dediğim şeyler bunlar.. gözüm hiç bişeyi görmüyodu.. gecenin sessizliğinde el ele göz göze yürür, içkimizi alır eve geçerdik.. aşk yuvamıza.. sadece ikimiz.. hemen müziği açip şarkımızda dans ederdik... herşey rüya gibiydi.. ben onda hiç yapmam dediğim ve bi genç kızın yapmaması gerektiğine inandiğim her şeyi yaşadm.. onu tanımadan etmeden gecelerce evine kaçtım..huyunu suyunu bilmeden her saniye yanında oldum.. hemen güvendim.. serserinin teki de çıkabilirdi sapiğin biri de.. hatta katil psikopat biri bile olabilirdi.. ama hiç düşünmeden tamamen hislerimle hareket ediyordum ben... aşk mıydı gözümü kör eden yoksa düğünüme aylar kala ayrıldığım için hayata olan bütün değerlerimi inançlarımı yok mu saymıştım şimdi kestiremiyorum.. biz sadece ikimizdik.. sadece birbirimizi keşfediyorduk.. ilk defa böyle bir aşk yaşadım ben.. tanımadan bilmeden ama çok yoğun duygularla.. onun hakkında hiç bişey bilmiyodum.. söyledikleri yalan bile olabilirdi.. ne ailesini ne arkadaşlarını tanıyordum.. ama gene de uzaklaşamiyordum ondan... bu günleri o kadar özlüyorum ki.. şimdi nişan aşamasındayız.. böyle bir aşk dallandı budaklandı.. artık gizli gizli değil göğsümüzü gere gere görüşüyoruz.. kimse bizi ayrı ayrı düşünmüyor.. burcu varsa şafaği yanındadır.. şafak varsa burcusu yanındadır =)) gene de benim yaptıklarımı hiç bi kızımız yapmasın.. ben çok şanslıydım allahın şanslı kuluydum sevgilim adam gibi bi adam çıktı.. farklı amaçları da olabilirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?