hadi hamişler ilk belirtiniz neydi paylaşin :-)

mlknr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
29
1
3
33
Arkadaşlar biz üç aydir bebek diye ugraşiyoruz ama bi türlü tutturamadik , herhangi bir doktorada başvurmadik ama bu ay akintim var az ama fazla degil , bel agrisi ve genital bölgemde agri var , sbhlarida midem yaniyor psikolojikmi bilmiyorum ama belirti olabilir mi? Buarada adetime 9 gün var yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum

Cnm genelde hamilelik belrtleri adet gectikten snra baslar benm mgde bulantilarim 2.ayda flan baslamisdi adetm 4 gn gectgnde kan ve idrarim negatfdi 9gn gectgnde bel agrim ve kasik batmam oldu test yapdm silik cikti 10.gn kanda 58 cikmisdi gec dollenmeymis smdi 7.ayimza grdik benmde 4.ayimda olmusdu rabbim kisa zamanda sanada nasip eder insallah

Amin inşallah canim allahm senin bebgnide hayrlsyla kucgna almyi nasip etsin insallah

Benimde adetime yakin midemde yanma oluyodu ve gogus uclarim agriyodu. Baskada belirtm pek olmadi. Ama herkreste belirtiler farkli olur. İns hamilesindr.

en büyük belirtilerimden biri adet olmaya yakındı aniden ayağa kalktığım zaman feci bir kramp saplanmıştı kasıklarıma ani butun hareketlerimde bu bıçak saplanması durumunu yasadım iste o gun acaba hamile miyim demiştim

Benim hiç öyle göğüs hassasiyeti bel ağrısı falan olmadı adetime bir gün vardı içime doğdu şüphelendim test altım iki tane ikisi de silik çıktı kan testi yaptırdım 700 civarı çıktı. bir hafta sonra falan adet sancılarım başladı ama bebek tutunmaya çalışıyormuş adet olmadım tabiki

Canm kasik agrilarim vardi ozellikle ani hareketlerde.beyaz akintim başlamıştı camasirima leke birakiyodu boyle kirec beyazi gibi.2 gun surdu sonra sariya dondu.sabahlari agzimda degisik bi tat vardi.ve en onemlisi vajinamda agri vardi hic oyle olmamsti daha once.

Son düzenleme:
benim kasık ağrılarım vardı ve göğüslerim herzamankinden farklı ağrıyor du, bide ağzımda ilaç tadı gibi bi tad vardı...benim belirtilerim bunlardi canim umarim senin belirtilerinde Hamile olduğun için dir inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin

belirtim adetimin 10 gün geçmesiydi. başka da bişi yaşamadım. kasık batmaları mide bulanmaları hep 2. aya doğru başladı o zamana kadar zaten öğrenmiştik.

bnimde vajinamda agri var ve akintimda var ins hamileyimdir ya

A bisey unuttum yumurtlama donemim bittigi gibi gogus ucum hassaslasip agimaya basla basladi ve halen dewam ediyo
bnimde vajinamda agri var ve akintimda var ins hamileyimdir ya
Ins canim ya:) ama dusunmemeye calis 8 gun zor gecer yoksa ama sana tavsiyem sakin adet gununden once tahlil filan yapma stresten baska bise deil bi 5 gun geciksin oyle yap.peki akintin beyazmi ?

Evet cnim beyaz ve ara ara

Evet cnim beyaz ve ara ara gelio ve bel agrm çok , merdvn ckarken falan kalcma vruo agrisi

[QUOTinsmlknr, post: 36852805, member: 624513"]Akintim suan yok ama dedgn gbi 2 gün falan oldu[/QUOTE]
Hadi ins hamissindr:) ama yalancı belirtilerde var psikolojik te olabilir kendini herseye hazirla cunku sonradan üzülursn

[QUOTinsmlknr, post: 36852805, member: 624513"]Akintim suan yok ama dedgn gbi 2 gün falan oldu
Hadi ins hamissindr:) ama yalancı belirtilerde var psikolojik te olabilir kendini herseye hazirla cunku sonradan üzülursn[/QUOTE]

Haklisin 3 aydir bekliyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…