hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?

Kız orkide duktur bakıyorum cinsiyet belirleme dukturu marıfetliğinde varmış ,benimki ne olucak :122::122:ne. Olucak de bakim:122:
lowelyy Allah kızçeni sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak versin inşallah:16:

Kız Allah iyiliğini versin :1::1: nedense önüme çıkan herkez ikiz diyor :1:benim sülalemde ikiz yok ki :1: teyy allahım bari birini oğlan etseydin kızzz :60::60: ayy rümüşşş:16:çookk tatlısınnn:16:

Illa ikiz olmasi icin ailede olmasi sart mi blkim asilama olcan cok yumurtan olcakkkk hoppp ikizlerin olcak ne hayal ettim be bugun formumdayim

Illa ikiz olmasi icin ailede olmasi sart mi blkim asilama olcan cok yumurtan olcakkkk hoppp ikizlerin olcak ne hayal ettim be bugun formumdayim

:60::60: formunu yerim kız senin,ne güzel moral oldun :60: hadi inşallah ,iki kız bir de evde eder 3 kız :44: :1:kikiki
aşılama öyle hop tutacakmı bakalım ,yüzde 20şans pehhh hiç cazip gelmiyy şöyle yüzde 90 felan olsaydı :60::60: eyi olurdu kızz:1:kikiki

:60::60: formunu yerim kız senin,ne güzel moral oldun :60: hadi inşallah ,iki kız bir de evde eder 3 kız :44: :1:kikiki
aşılama öyle hop tutacakmı bakalım ,yüzde 20şans pehhh hiç cazip gelmiyy şöyle yüzde 90 felan olsaydı :60::60: eyi olurdu kızz:1:kikiki

Yav icine etme hayalimizin benim oglusuma surda gelin ariyom gerci senin kiz bnim oglusu dover

Orkidem yarın ikinci kez (4gün aralıkla) progrsteron hormonu için tekrar kan vermeye gidiyorum doktora ,geriye bir sperm testimiz kalıyor 23 Nisan'da ,sonra kinekoloğumuz randevu verecek hayırlısıylan,.
benim sana sorum şu canım,yarına 5günüm kalıyor bat ta ,bu progesyorona kan da bakılırken varsa hamişlik beli olurmu oda :26:??
belli olmaz tabii ki ama şüphelendirir

Kahverenegi leke gelmis gene dunden beri yoktu ne guzel..bi an stres oldumm

korkma balım bir şey yoktur Allah'ın izni ile

Back
X