hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuz:52::52::52: el ayaklarimiz cikmis :16::16::16: 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi :60::60::60: 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim

Hadi gözün Aydın hemşom darısı bizlerin başına olsun inş:16:

yaa tatlım prolaktin bu Türkiye'deki referans aralıkların çok üstünde yüksek çıkmış. ama orada neeye göre nasıl bir ölçüm yapıyorlar bilemedim. ki senin memeden de süt geliyordu. bu o durumu

Ya tatlım burda değişikmiş galiba,normal sınır90<>530 arası diyor.ben bide doktorlarditesine üyeyim uzun zamandır güvenç yerlikaya diye bir doktora sorumu postaladım ,oda yapılan laberatuarların ölçümleri farklı olabılır diye yanıtlamış ,yüksek anlamına gelmez demiş.göğüslerimdeki süt te azalma var çok çok sıkınca bir damla kadar akıyor önemli olan kendiliğinden akıp gelmemesiymiş

canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.:54::54::54::54:kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gözün Aydın nazlımam ,sağlıkla büyüt inş,Allah uzun ömürler versin kızçene yerimize şöyle uzunca kokla meleğini:16:

Ben kaçtım rümüşüm bugün uzun uyku çektim ev hala dağınık toparlayayım biraz ,öpüyorum seni koocamannn:54::54::54:

Agrim vardi giitk serum yedim eve geldim yatisa devam.sen uzun zamansir gelmediginden bilmiyon bebisim yaramazlik yapti kanamamiz oldu 4 gun yattik hastanede duusuk tehdidi varmis

Rümüş şimdi nasılsın peki? Allah korusun sizi..Umarım her şey düzelmiştir..

Bizde de 4 gündür hareket yok..yumurtaları kaçırdım ben sanırım.İlk 2 gün adamın bağsuru azdı..son 2 gündür ben yatıştayım.boğazım şişti.halsizim...:26: bu ayda kaçtı sanırsam bizim :41:

Rümüş şimdi nasılsın peki? Allah korusun sizi..Umarım her şey düzelmiştir..

Bizde de 4 gündür hareket yok..yumurtaları kaçırdım ben sanırım.İlk 2 gün adamın bağsuru azdı..son 2 gündür ben yatıştayım.boğazım şişti.halsizim...:26: bu ayda kaçtı sanırsam bizim :41:

nerden biliyn kacırdığını bakam,ovu mu kullandın,iyyiz şeker yatmaya devam ediyorum,vc yemek haricinde yatıştaym.bi sarımsaklu süt yap kendine iyi gelir icemem dersen limon karabiber gripin bal ı ılık suda karıştır ic bide terle
facedeki mesaj kutuna bakabildinmi

nerden biliyn kacırdığını bakam,ovu mu kullandın,iyyiz şeker yatmaya devam ediyorum,vc yemek haricinde yatıştaym.bi sarımsaklu süt yap kendine iyi gelir icemem dersen limon karabiber gripin bal ı ılık suda karıştır ic bide terle
facedeki mesaj kutuna bakabildinmi

şimdi baktım mesaja cevap verdim..:13:

bu ay ovu kullandım ama hep ikinci silik çıktı testlerde..o dönemde ilişki oldu..ama son 4 gündür yok..kesin olsun diye İrem çarpışın dediydi..çarpışamadık :22:

Back
X