hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bugun kotu bir gun benim icin.gece uyuyamadim saat ucbucuktan sonra uydum.sabah 8 bucukta uyandim.yemek yedim tkrar uyuyam dedim bi saat sonra su faturasi yazmaya geldiler o gittii iki saat sonra kedim disari cikicam dedi gene uyandim tekrar uyuyam dedim esim aradi.uykusuzluktan geberiyom ama tam dalamiyommmm oyyyyyyy oyyy

bende aynı senn gibiyim sürekli esniyom ama uyuyamıyom... ama ben hamile değilim tabi sen zorla kendini uyu uykunu al bebişi üzmeeeeee:21::21::21::21::21::21:

offff irem ya maden laf atıyon bari düzgün oku:1::1::1::1: Bugün iki kere güldürdün beni allahta seni güldürsün emi:16::16::16::16:... Teneke :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::36::36::36:
kız laf mı soktun küfür mü ettin boşluk ne be benim bildiğim tek teneke tembel teneke :9::9::9::9::9: Bak ben zaten bugün 2 kere ağladım 3. Sen olma :14::14::14:

aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim:50: balım azcık ateşlisin güzel işteeee:17: heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim:17: tavsiyelerin belki işe yarar:1:

sen az git gel bakcam senin ifadene:22::22::22:

:63::63::63::63::63: dinleseydin belki bir yerlere varmistin pehh:63::63::63::63::63:

anladm canm ama doktor yumurtlamada bi problem olmadğnı sölenşti bana umaım öledir.şimdi bu ayıda beklycem eğer bu ayda adet olursan doktor değiştrcem bakim hayırlısı

doktorundan memnun degilsen degistir hic bekleme derim,,senin 1 sene dolmustu yanlis hatirlamiyorsam :44: sene dolduktan sonra normalde senin tek tek soylemen gerekmezki ,,doktor kendisi siralamaya gore basliyarak butun kontrolleri yapmali zaten.

kızlar bu arada bişi okudum siznle paGebelik elde etmek isteyen çiftler bu nedenle ilişki esnasında bazı etkinliklerden kaçınmalıdırlar >>>>

gebelik elde etmek isteyen çiftler bu nedenle ilişki esnasında bazı etkinliklerden kaçınmalıdırlar. bunların başında oral seks gelir. tükürük içinde bulunan birtakım enzimler ve bakteriler spermlerin dölleme kabiliyetini azaltır, hatta spermlerin ölümüne neden olabilir. benzer şekilde anal seks de sperm aktivitesi üzerinde olumsuz etki yaratabileceğinden bu tür ilişkilerden kaçınılmalıdır. Yine benzer mekanizma ile ilişki esnasında kullanılabilen kayganlaştırıcılar da sakıncalıdır. Özellikle petrol bazlı olan vazelin, masaj yağları gibi maddeler kesinlikle kullanılmamalı, mutlaka kayganlaştırıcı kullanılması gerekiyor ise su bazlı olanlar tercih edilmelidir. Gebelik arzulayan çiftlerin su altında veya içinde ilişkide bulunmaları vajen pH'ı bozulacağından sakıncalıdır. Sıcak su da sperm sayısı ve hareketliliğini bozacağından önerilmez. Pek çok uzman, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonun bebek sahibi olabilmek açısından en etkili pozisyon olduğunu düşünebilir. Ancak bu konuda gerçek tıbbi ve güvenilir veriler bulunmaz. Misyoner pozisyonu erkek cinsel organının en derine inebildiği ve spermleri rahime en yakın yere bırakabildiği pozisyon olarak düşnülür. Hatta boşalma anından sonra kadın kalçasını bir yastıkla yükselterek spermlerin rahime daha kolay ulaşabilmelerini sağlayabilir.

yaşym bilen bilmeyen olur belki diye ben bilmyordumda.

:53::53::53::53::53::53::53: igrenc fantazi icerikliymis .120::120::120::120::120::120::120:

Violeeeeeeeeeee naptin nerlewrdesin meraktan catliyom

viloleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee violeeeeeeeeeeeeeee kizzzzzzzzzzz nerdesin senun ucun geldukkkk :52::52::52:

Back
X