hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlarrrr :3::3::3::3: hayalim ve berceste gacısı face de buluştunuz ben anlamadım mı sanıyorsunuz, gizli gizli mesajlaşıyolar :20::20::20::20: sanki ben anlamıyorummm :60::60::60::60:

kikim hatan olursa ben düzeltirim şimdi onlar bulamaz :9::9::9::9:

kız rümüş bu arada senin karnın yeni mi çıkmaya başladı benim resmen 10. haftadan beri bir çıkıntım var küççük ama benim :60::60::60:

gunaydin kizlar! 32. gun ve hala kirmizilar yok.agri falanda yok.korkmaya basladim.sizce bugun mu gideyim doktora? birgun dahami bekleyeyim?

kizlar faceteki grup kapandimi? yeni farketti:26:m
bilgim yok şeker

anammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmıııııııııııııııııııııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar: yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52: gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü :nazar::nazar:
kız senin doğurma vaktin gelmişş

kız rümüş bu arada senin karnın yeni mi çıkmaya başladı benim resmen 10. haftadan beri bir çıkıntım var küççük ama benim :60::60::60:
benim öncedende göbeğim vardı birazcık ondan ta ayırt edemiyordum ama şimdi bayağı farklı yni hamile göbeği var
gunaydin kizlar! 32. gun ve hala kirmizilar yok.agri falanda yok.korkmaya basladim.sizce bugun mu gideyim doktora? birgun dahami bekleyeyim?
ilk kez bu kadar gecikiyorsa bi baktr derim ama arad olduysa 3 4 gün gecikme biraz daha bekle derim

kız yavruların büyümüş, özgüvenlerinin gelişmesi için artık yatakları ayırma zamanı gelmiş:1::1::1: hatta odaları ayırın:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1:
büyümezler mi analarıyla sığamıyorlar yataklarına sabah baktım anası yatağın yannda yatıyor yavrular yatakta

inşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum
evet hecanlanman normal gelecek yıl bu zamanlar kucağında bi bücürüğün olacağını düşünmek insana bunu yapıyooo:16: çıkmadı mı tahlillerin daha:26:

benim hayalimdeki pastanede ben kendi yaptığım o mis kokulu kurabiyeleri, ev limonatasını, kızılcık şerbetini satmak istiyorum.:16:aaay düşününce bile mutlu oluyorum. kız ben valla günün birinde işimi bırakıp bu işe geçeceğim:52:
gel kız açalım valla, ayy mutfağı çok severim zaten... nasıl zevkli bişidir:16: ben bazen hayal kurup kocişimle paylaşıyorum, çok sıcak bakıyor ve senin atanmaya niyetin yok açalım diyor. ciddi ciddi düşünüyorum.
ogleden sonrayi beklicem. hafif sancilandim.

:34:

canım naaptın, gidecen mi dokrora?

evet hecanlanman normal gelecek yıl bu zamanlar kucağında bi bücürüğün olacağını düşünmek insana bunu yapıyooo:16: çıkmadı mı tahlillerin daha:26:

gel kız açalım valla, ayy mutfağı çok severim zaten... nasıl zevkli bişidir:16: ben bazen hayal kurup kocişimle paylaşıyorum, çok sıcak bakıyor ve senin atanmaya niyetin yok açalım diyor. ciddi ciddi düşünüyorum.

canım naaptın, gidecen mi dokrora?

mutfak işinden bu kadar zevk alıyorsan bence denemelisin senin elinin tadı da süperdir eminim

bilgim yok şeker

kız senin doğurma vaktin gelmişş

benim öncedende göbeğim vardı birazcık ondan ta ayırt edemiyordum ama şimdi bayağı farklı yni hamile göbeği var
ilk kez bu kadar gecikiyorsa bi baktr derim ama arad olduysa 3 4 gün gecikme biraz daha bekle derim

büyümezler mi analarıyla sığamıyorlar yataklarına sabah baktım anası yatağın yannda yatıyor yavrular yatakta

ben göbekli değildim ama karnım da dar demekki sığamadı küccücük uşak pırtladı :9::9::9:

Back
X