Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar! 32. Gun ve hala kirmizilar yok.agri falanda yok.korkmaya basladim.sizce bugun mu gideyim doktora? Birgun dahami bekleyeyim?
kız yavruların büyümüş, özgüvenlerinin gelişmesi için artık yatakları ayırma zamanı gelmişEki Görüntüle 690158 Eki Görüntüle 690159 benim yaramaz yavrularım
hayalet kaçar
![]()
haklısın ben çıkayım yavastan inşallah uyur kızçem de adamın gönlü olur birazcıkhadi iyi gecelerrr öpüldünüzz şekerlerrr
bilgim yok şekerkizlar faceteki grup kapandimi? yeni farketti:26:m
kız senin doğurma vaktin gelmişşanammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmııııııııııııııııııııııııııyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü
![]()
benim öncedende göbeğim vardı birazcık ondan ta ayırt edemiyordum ama şimdi bayağı farklı yni hamile göbeği varkız rümüş bu arada senin karnın yeni mi çıkmaya başladı benim resmen 10. haftadan beri bir çıkıntım var küççük ama benim![]()
ilk kez bu kadar gecikiyorsa bi baktr derim ama arad olduysa 3 4 gün gecikme biraz daha bekle derimgunaydin kizlar! 32. gun ve hala kirmizilar yok.agri falanda yok.korkmaya basladim.sizce bugun mu gideyim doktora? birgun dahami bekleyeyim?
büyümezler mi analarıyla sığamıyorlar yataklarına sabah baktım anası yatağın yannda yatıyor yavrular yataktakız yavruların büyümüş, özgüvenlerinin gelişmesi için artık yatakları ayırma zamanı gelmişhatta odaları ayırın
![]()
evet hecanlanman normal gelecek yıl bu zamanlar kucağında bi bücürüğün olacağını düşünmek insana bunu yapıyoooinşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum
gel kız açalım valla, ayy mutfağı çok severim zaten... nasıl zevkli bişidirbenim hayalimdeki pastanede ben kendi yaptığım o mis kokulu kurabiyeleri, ev limonatasını, kızılcık şerbetini satmak istiyorum.aaay düşününce bile mutlu oluyorum. kız ben valla günün birinde işimi bırakıp bu işe geçeceğim
![]()
ogleden sonrayi beklicem. hafif sancilandim.
![]()
evet hecanlanman normal gelecek yıl bu zamanlar kucağında bi bücürüğün olacağını düşünmek insana bunu yapıyoooçıkmadı mı tahlillerin daha:26:
gel kız açalım valla, ayy mutfağı çok severim zaten... nasıl zevkli bişidirben bazen hayal kurup kocişimle paylaşıyorum, çok sıcak bakıyor ve senin atanmaya niyetin yok açalım diyor. ciddi ciddi düşünüyorum.
canım naaptın, gidecen mi dokrora?
bilgim yok şeker
kız senin doğurma vaktin gelmişş
benim öncedende göbeğim vardı birazcık ondan ta ayırt edemiyordum ama şimdi bayağı farklı yni hamile göbeği var
ilk kez bu kadar gecikiyorsa bi baktr derim ama arad olduysa 3 4 gün gecikme biraz daha bekle derim
büyümezler mi analarıyla sığamıyorlar yataklarına sabah baktım anası yatağın yannda yatıyor yavrular yatakta
ben göbekli değildim ama karnım da dar demekki sığamadı küccücük uşak pırtladı![]()
karındaki yaramazlıklar 9 ayla sınırlı hatta 8 ay , bakalım dünyaya gelince neler olacak babasına çekerse çok dayak yiyecek benden onu biliyomdatütütüt maşallah tek yaramazlığı o olsunn rabbim nazarlardan saklasın sizi cok uslu bebişin var
canım naaptın, gidecen mi dokrora?
denedin mi karbonat kahve falan hoşuna giden daha ağır bir koku koy bari dolaba, türk kahvesi koy diycem kokusuda çabuk gider onunyok ya bu buzdolabı bana sırf özel kokuyor ya
neynnn şiddede hayırrrrrrrrrrrrrrrrrkarındaki yaramazlıklar 9 ayla sınırlı hatta 8 ay , bakalım dünyaya gelince neler olacak babasına çekerse çok dayak yiyecek benden onu biliyomda![]()
bekliyom canım.kırmızılar gelcek gibi..hareket edince ağrım oluyo![]()
neynnn şiddede hayırrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
4 gözle bekliyorz glecekmi gelmeyecek mi