hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ah yavrucum rüyalar hep gerçek olsaaaa ohooooohooo. bu arada şu 3 hafta bitene kadar lütfen pek eğilip kalkma canım

:17::17:haklısın dukturum
:26::26: 3hafta sonra düşük tehlikesi azalıyormu yani ?? 3hafta derken ?? Dukturum benim :16:

3 ay demek istemiştim kikim meğer 3 hafta yazmışım. yani toplamda 12 haftayı bitirince risk azalıyor

günaydın şekerler bi şey daha sormak istiyorum ikinci bebek doğum sırasında bile bas aşağı dönebiliyormus doğrumu sezeryan olmak istemiyorumda son ana kadar beklesem mi diye soruyorum sağlık ocağındaki ebe öle söledi geçen ay kontrole gittiğimde bebek başı yukarda oturuyordu da aklıma takılıyo bunu düşünmeden duramıyorum

bi doktora görün canım. bir de tansiyonuna baktır.

tansiyonum en fazla 9/6 falan çıkıyo hiç yükselmediaslında dün aksam eşim acile götüreyim dedi de ben bişey yapamazlar diye düşünmüştüm bi çare bulabilirlermiki kızıma bişeyolmaz demi

günaydın kulübün uykucu hatunları :3::3::3::3: oyyyy :52::52::52::52::52::52: nasıl heyecanlıyım:16: pikniğe gideceğiz:52::52::52: yaaa ama gidip gelip güneşe bakıyorum açmaya pek niyeti yok :50: açsın diye cama yapışştım bekliyorum:31::31::31:

:17::17::17: tememmm:17::53::53::53::53::53::53::ilkdefa laf sokmadan konuşmuş benle :53::53::53: tatlım demiş :53:üstelik:53:

Haklısınız rümeysam :16: havalar 2 gündür güzel olunca çoştum ben , evin içinde kendimî dayak yemiş kadar yorgun hissedıyorum , temiz havada iyiydim yane :1:ama oraya çıkıncada şeytan dürtüyor işte :47:şunuda yap :47:şunuda yap diye :47:pis şeytan :58::22::41:evet kız Pazartesi'ye bişey kalmadı :46::46:çok heyecanlıyım :46:
Senin beşiğe gelince bence o çekmeceli olanından daha doğru olur . 1nr resimdekini uzun süre kullanamasın gibi geliyor:26:
kızzz kaşınma geneee:22::22: sevmiyor muyum seni:33::33: güzel laf edemez miyim:35::35::35:

bi kavanozmu nasıl mide varmış onu yiyenlerde :27:
:1::1: bence de yaaa adamın bebeği olacağı varsa da şekerden olmaz bea:53: nasııl yemiş, biz böyle inandık ama bana doktor abartmış gibi geldi:26:

günaydınlar herkese;))))cuma günü kontrolüm vardı.30 haftam doldu.doktorumdan memnunum aslında.hep gittiğimde ayrıntılı bakıyor.kalp atış ritmine bakıyor.bayağı inceliyor.bebeğin genel dış görüşününe bakmıyor yani.yine o şekilde inceledi bebeği.elimde büyümüş halinin pek ultrasonu yok.bak cuma günkü ultrason kağıdını gönderiyorum.
doğum şeklini sordum.bu haftalarda belli olur mu diye.sen normal doğuracaksın dedi.bende normal istiyorum Allahın izniyle.niyeyse içimi korku kapladı.daha bebeğin nasıl durduğunu bile bilmiyorum.doğuma kadar elli kere değişir.sizce normal midir?Eki Görüntüle 702888 Eki Görüntüle 702890 Eki Görüntüle 702888 Eki Görüntüle 702890

sorumu bi cevaplayın yaaaa :)))))))

yaa kızlar yardım edin bana, çene kemiğimle elmacık kemikleri arasında kalan kısımda önce kabarcıklar çıkıyor ve deli gibi kaşınıyor sonra da kocaman sivilce oluyor ama bildiğimiz apseli sivilceler değil bu kabarcık şeklinde:50::50: off yaaa çıldıracam yüzümde bişi yokken bi günde böyle oluyor,görseniz birsürü kocaman kırmızı kırmızı kabarcıklar var. kaç aydır oluyordu sonra geçince doktora felan da gitmedim ama şimdi ciddi ciddi canımı sıkıyor, eşim çağırıyor kaçtım ben

Bugün hemen başladık canım pekmeziyle... Sabah akşam bir kasik... Inşallah bir ay sonra faydasinida görürüz ameliyat olmadan atlatiriz....
Sen o zaman yok oldugu zamanlar miydi bilmem ama :1: benim esimde de sinirda hareketlilik sikintisi vardi belki sayi da oyledir emin degilim, esim sadece 3 hafta ilac kullandi ve o ay :49::49::49: sen moralinide bozma
Esinide gazla nihayetinde sikintiniz tespit edilmis en onemlisi bu her sekilde yoluna girer hersey rabbimin izniyle :16::16: harekete sikinti yok fiyon ama kabak cekirdegi onada biliyon :34::34:
yaa kızlar yardım edin bana, çene kemiğimle elmacık kemikleri arasında kalan kısımda önce kabarcıklar çıkıyor ve deli gibi kaşınıyor sonra da kocaman sivilce oluyor ama bildiğimiz apseli sivilceler değil bu kabarcık şeklinde:50::50: off yaaa çıldıracam yüzümde bişi yokken bi günde böyle oluyor,görseniz birsürü kocaman kırmızı kırmızı kabarcıklar var. kaç aydır oluyordu sonra geçince doktora felan da gitmedim ama şimdi ciddi ciddi canımı sıkıyor, eşim çağırıyor kaçtım ben

Alerjimi oldun biseye kiz yuz kremini falan degistirdin mi son zamanlar :44:

Gunaydin kizlar :3::3::3:

Ya bende diyorum terlik hatirliyom diye bak terlikte varmis kikiiii , canim saglikla gelsin ali uras bey yerim o pasayi , tatlim hurma son syda yemek kasilmalari arttirip dogumu kolaylastirkyo diye biliyom arastir ama tabi :34::34:

canım bende bi nete gireyim dedim az önce suni sancıyla doum başlatma nasılmış yapanlar deneyimliler ne demiş derken tesadüfen bi sayfada dediğini gördüm . meryem suresini okumak ve hurma yemek doumu kolaylaştırır demişler . Allah hepimizin yardımcısı olsun Kuranda meryem suresinde geçio hakkaten inşallah faydasını görürüm bugün ilk işim dışarı çıkıp hurma almak olcak :) gerçi ben 39+5 im artık ama Allah ne derse o olur canımda çok fena çekti zaten ağzım doldu valla...bide bebek ilk doğduunda ağzına ilk önce hurma verip şöle bi iki emmesini sağlamak lasımmış sünnetmiş ...

İnş canım şehzade anası olmak dileğim benimde , benim içime hep kız doğuyo nedense :1: hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
kız isim çok güzel,çok beğendim ismiyle uzuuuunn sağlıklı seneler yaşasın inşallah .hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Amİn
bugem benim ablamda 4 gün gecikti , stres yapma bugün yarın gelir eli kulağındadır keratanın :1::1:

Allah gönlüne göre versin canımmmmm:) bende şu uras paşayı hayırlısıyla sağlıkla bi kucağıma alayımda çok ara vermeden bi tanede kız istiyorum şöle cimcime bişi :) tabi siparişle olmuyo ama Allah inşallah bi erkek evlat nasip etti bide kız evlat nasip eder tüm isteyenlere banada :nazar: bende bunu dourmadan ikincinin peşindeyim adam çok beklersin dio bana zorla yapmasını bilirim diom bende :1::1::1: demokraside çareler tükenmesss:1::1::1:

bende hamileliğimin ilk aylarında duymuştum uras adını çok sevmiştim sonra gerçi asrın rüzgar kaan bisürü değişti ama son zaman nedense yine içime bu isim düştü hayırlısı adı gibi şanslı mutlu bi çocuk olsun inşallah :emir_bebek:

kıs 7 sinde tam 40 hafta olcas aslında bir hafta daha beklenebilirde dr son kontrolde bebeğin kilosu iri gitmeye başladı dedi kilo alımı maşallah ii gidiomuş ultrasonda 3400 ama çatı muayenesinde bide elle karnıma bişiler yaptı bu bebek en az 3600 var dedi ultrason net sonuç deilmiş. dr da 1 hafta 10 gün fazla beklerim ama bebeğin 4000 kilo ve üstüne çıkmasından korkuyorum dedi bu hafta normal doum şansım var ama çocuk 4000in üstüne çıkarsa sezeryan olcakmış dr da şansımız varken suni sancıyla başlatıp normali deneyelim sezeryan yapmayalım dio suniden korkuyodum zati çok kafam karıştı ve tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmm:43::43::30:

Bugun hava tekrar bozdu ama ben yinede usenmedim ben bile hayretlerdeyim :1::1: yazliklari cikarttim giyebileceklerimi cikartiyom tabiki denemeler sirasinda birde gobus durumumu cektim sizle paylasmak icin ama telden yuklenmiyo p.tesi hal caresine bakarim artik :31::31::31:

canım bende bi nete gireyim dedim az önce suni sancıyla doum başlatma nasılmış yapanlar deneyimliler ne demiş derken tesadüfen bi sayfada dediğini gördüm . meryem suresini okumak ve hurma yemek doumu kolaylaştırır demişler . Allah hepimizin yardımcısı olsun Kuranda meryem suresinde geçio hakkaten inşallah faydasını görürüm bugün ilk işim dışarı çıkıp hurma almak olcak :) gerçi ben 39+5 im artık ama Allah ne derse o olur canımda çok fena çekti zaten ağzım doldu valla...bide bebek ilk doğduunda ağzına ilk önce hurma verip şöle bi iki emmesini sağlamak lasımmış sünnetmiş ...

Canim benim arjadasin bata gore gunu 26 nisandi carsamba gunune kadar hic acilmasi yokttu onada suni sanci falan diyorlardi ama bir hafta gecikmeyke bir anda baslamis sancilar ve dogdu pasamiz doktorun risk var baslayalim demedikce 10 gune kadar bekleniyo galiba dayan gelir bir avazda pasan yuruyus yap birde :34:

Allah gönlüne göre versin canımmmmm:) bende şu uras paşayı hayırlısıyla sağlıkla bi kucağıma alayımda çok ara vermeden bi tanede kız istiyorum şöle cimcime bişi :) tabi siparişle olmuyo ama Allah inşallah bi erkek evlat nasip etti bide kız evlat nasip eder tüm isteyenlere banada :nazar: bende bunu dourmadan ikincinin peşindeyim adam çok beklersin dio bana zorla yapmasını bilirim diom bende :1::1::1: demokraside çareler tükenmesss:1::1::1:

bende hamileliğimin ilk aylarında duymuştum uras adını çok sevmiştim sonra gerçi asrın rüzgar kaan bisürü değişti ama son zaman nedense yine içime bu isim düştü hayırlısı adı gibi şanslı mutlu bi çocuk olsun inşallah :emir_bebek:

kıs 7 sinde tam 40 hafta olcas aslında bir hafta daha beklenebilirde dr son kontrolde bebeğin kilosu iri gitmeye başladı dedi kilo alımı maşallah ii gidiomuş ultrasonda 3400 ama çatı muayenesinde bide elle karnıma bişiler yaptı bu bebek en az 3600 var dedi ultrason net sonuç deilmiş. dr da 1 hafta 10 gün fazla beklerim ama bebeğin 4000 kilo ve üstüne çıkmasından korkuyorum dedi bu hafta normal doum şansım var ama çocuk 4000in üstüne çıkarsa sezeryan olcakmış dr da şansımız varken suni sancıyla başlatıp normali deneyelim sezeryan yapmayalım dio suniden korkuyodum zati çok kafam karıştı ve tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmm:43::43::30:

Zorla yaparsin ha :60::60::60: bayiliyom kiz ben sana , benim cinsiyet siparisim yok ama bende karnimdaki yasini doldursun saltanatini yikma calismalarina basliycam :9::9::9: rabbim her isteyene versin insallah :16::16::16:

kızlar merhaba....cuma günü kontrolüm vardı.30 haftam doldu.doktorumdan memnunum aslında.hep gittiğimde ayrıntılı bakıyor.kalp atış ritmine bakıyor.bayağı inceliyor.bebeğin genel dış görüşününe bakmıyor yani.yine o şekilde inceledi bebeği.elimde büyümüş halinin pek ultrasonu yok.bak cuma günkü ultrason kağıdını gönderiyorum.
doğum şeklini sordum.bu haftalarda belli olur mu diye.sen normal doğuracaksın dedi.bende normal istiyorum Allahın izniyle.niyeyse içimi korku kapladı.daha bebeğin nasıl durduğunu bile bilmiyorum.doğuma kadar elli kere değişir.sizce normal midir?

rumeysa benim ovular hep silik cikiyordu ki :) 14.gunden sonrada elimde test kalmadigi icin yapamiyordum
anladım,hayalim söyleyince aklıma geldi sen gec yumurtulyorsan acaba hani yumurtalamadan sonraki dönem normal süreindemi neydi o ya fsh uzunlgumuydu neydi 14 le 16 gün olması normal sayılıyor ya o günlerden bahsediyorum umarım anlatabildim

:17::17::17: tememmm:17::53::53::53::53::53::53::ilkdefa laf sokmadan konuşmuş benle :53::53::53: tatlım demiş :53:üstelik:53:

Haklısınız rümeysam :16: havalar 2 gündür güzel olunca çoştum ben , evin içinde kendimî dayak yemiş kadar yorgun hissedıyorum , temiz havada iyiydim yane :1:ama oraya çıkıncada şeytan dürtüyor işte :47:şunuda yap :47:şunuda yap diye :47:pis şeytan :58::22::41:evet kız Pazartesi'ye bişey kalmadı :46::46:çok heyecanlıyım :46:
Senin beşiğe gelince bence o çekmeceli olanından daha doğru olur . 1nr resimdekini uzun süre kullanamasın gibi geliyor:26:

Ulennn meltem :57::57::57: ulenn:57: ovu testine başladığın ilk ay neredeyse bütün ay denemelisin o günü öğrenebilmek için , madem 14 güne kadar silik çıkıyordu , bir daha alıp devam etseydin ya ahh ,belki çookk geç yumoşluyorsun her ay , ve hep kaçırıyordun belki :50::50::50:

:26::26:kaç günde bir adet oluyorsunki sen ??:26: merak ettim :26:
kikimmmm dikkat et ne olur ya senden cok ben korkmaya başladım azcık hakim olmaya calış kendine.

günaydın kulübün uykucu hatunları :3::3::3::3: oyyyy :52::52::52::52::52::52: nasıl heyecanlıyım:16: pikniğe gideceğiz:52::52::52: yaaa ama gidip gelip güneşe bakıyorum açmaya pek niyeti yok :50: açsın diye cama yapışştım bekliyorum:31::31::31:
ah ahhh benimde planlarım vardı ev ile ilgili ama havalar kapadı :1: kaldım boş boş

Sen o zaman yok oldugu zamanlar miydi bilmem ama :1: benim esimde de sinirda hareketlilik sikintisi vardi belki sayi da oyledir emin degilim, esim sadece 3 hafta ilac kullandi ve o ay :49::49::49: sen moralinide bozma
Esinide gazla nihayetinde sikintiniz tespit edilmis en onemlisi bu her sekilde yoluna girer hersey rabbimin izniyle :16::16: harekete sikinti yok fiyon ama kabak cekirdegi onada biliyon :34::34:

Alerjimi oldun biseye kiz yuz kremini falan degistirdin mi son zamanlar :44:

Gunaydin kizlar :3::3::3:
komşimmm senin hamişlik durumları nasıl iyimi bulantı falan ne durumda halen tık yok mu

anamm kız sen doğuma gidcn nerederyse hurma falan yemeye başladın mı inşallah bi avazda sağlıklı gine kucağına almak nasip olur inşallahhhhhhh
kızlar merhaba....cuma günü kontrolüm vardı.30 haftam doldu.doktorumdan memnunum aslında.hep gittiğimde ayrıntılı bakıyor.kalp atış ritmine bakıyor.bayağı inceliyor.bebeğin genel dış görüşününe bakmıyor yani.yine o şekilde inceledi bebeği.elimde büyümüş halinin pek ultrasonu yok.bak cuma günkü ultrason kağıdını gönderiyorum.
doğum şeklini sordum.bu haftalarda belli olur mu diye.sen normal doğuracaksın dedi.bende normal istiyorum Allahın izniyle.niyeyse içimi korku kapladı.daha bebeğin nasıl durduğunu bile bilmiyorum.doğuma kadar elli kere değişir.sizce normal midir?
doktoruna güveniyormuş gerisini boşver bildğim kadarıyla kafası yukarda olanlarınki aşağıya dönebiliyor ama aşağıda olanlarınki yukarı cıkıyor mu bilmiyorum

Back
X