hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sadce beşik alma durumun varsa ortalama fiyatlar 300 500 arası kraft gibi marka alırsanda 300 350 arası.trabzonda değişirmi tam bilemem ama park yataklar cok güzel
verdikleri saate göre oldukca erken calışıyorlar sen 7 demi orda olcan yoksa 7 den önce gel 7 de taransfer mi olcak dediler
7- 7.15 gibi transfer yapacaklar. yumurta toplama için de 7.30 dediler vaktinde aldılar. arı gibi çalışkan bir doktorum var maşallah. :16:ay geçen yumurta toplandıktan sonra anesteziden uyanırken baya saçmalamışım ya. boş boş gülmüşüm. uçuyorum falan demişim. doktoruma sizi çook seviyorum, iyiki varsınız deyip durmuşum:9:eşim gülmekten gebermiş halime:9:
akşam akşam bizim herif beni gene ağlattı.işyerinde bi abi ile birlikte konuşuyorduk beşik içini konuşurken benimki dedi bizimki riskli kaybetme ihtimalımız var bi rahatlayalım o günler bi geçsin bakarız alışverie diye.öyle ağzından cıkınca kelimeler tutamadım kendimi

hıım canım benim erkekler garantici olmayı severler. çünkü onlar üzüldü mü bizden daha zor toparlıyorlar. üzme sen tatlı canını:29: sen o riskli dönemi atlattın çook şükür

ya stresten sabhtan beri mide bulanıyor, kusuyorum yaaa.:31::31: kızlar sarsın kendime getirin beni kendimi stres yapmaktan alıkoyamıyorum.

meltem, canım sosyolopğum, kızlar beni unutmamış çok duygulandım:43::43: ağlamak üzereyim, yoksa ben de mi hamileyim:27::27:

samimi söylüyorum benim de içime doğuyor öyle hissediyorum:52::52::52::52:

:16::16::16::16::16::16::16: ne diyimmm yaaa çok duygulandım rümüşüm benim:16::16: sahi beşiğine karar verdin mi? haa bu arada iyiki unutmamışsınız beni valla yoksam karadenizi ayağa kaldırırdım:1:

:16::16::16::16::16::16::16: :14::14: ayyy halime şaşırıyorum duygusal gitgeller yaşadım aynı dakka içinde ama inşallah en sonunda güleceğiz:16::16:

tatlım benim, bu yükü tek başına sakın üstlenme:20: ben o hatayı yaptım ve neredeyse üç yılıma sebep oldu. ben de durmadan konrtollere gidiyordum, rahim filmi bile çektim bişi çıkmıyo ama sonra maalesef stersten, dakik olan adetlerim sapıttı,ve gittikçe de kilo aldım baktım olacak gibi değil eşimi ağla zırla gönderdim doktora veee eşimde varikosel varmış, bi damar rahatsızlığı diyim kısaca ve ameliyat oldu, bakalım artık, bekliyoruz....

İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 😔

ya stresten sabhtan beri mide bulanıyor, kusuyorum yaaa.:31::31: kızlar sarsın kendime getirin beni kendimi stres yapmaktan alıkoyamıyorum.

gecmişi okudum ama direk sana terlikle girişiyorum ona göree.aaaa ne olmuş bizim olaylara farklı temkinli güzel tarafından bakan doktorumuza.ağzını burnunu yer bizim kücük kediler ona göreee

İnş canim hayırlı haberlerini alırız tatlim, benim işim zor gibi gorunuyo, test yaptirmicam üstume gelme diyo baska bisey demiyoo, 

cemre arkdaşımız gerekeni söylemiş ama bende tutamıycam ağzımı biraz rafa kaldırman lazım bebiş işini eşin evet diyene kadar soran olursada güzel dille eşinin doktora gitmedğini anlatırsın bu yüzden biraz erteledik dersin.cok yıpranırsın cokk tek taraflı olmuyor inan

Dengesizce konuşmuş biraz hödük :57::57:sen takma ya senin bebişin neresi riskli saçmalamasın,doğurduğunda ağızın payını ver kız:1:fişekliyorum gibi olmasında,e kızdım yani:57:

üzülme diye öyle demiştir senin adam..onlar bizim gibi ayrıntıcı değil maalesef..söyleyip geçiyorla düz yoldan..duvar gibi her biri..üzme kendini..senin 5 ay olmadımı daha? risk kalmamıştır artık .. eşine de anlatıp onu da rahatlatabilirsin.

sadce beşik alma durumun varsa ortalama fiyatlar 300 500 arası kraft gibi marka alırsanda 300 350 arası.trabzonda değişirmi tam bilemem ama park yataklar cok güzel

7- 7.15 gibi transfer yapacaklar. yumurta toplama için de 7.30 dediler vaktinde aldılar. arı gibi çalışkan bir doktorum var maşallah. :16:ay geçen yumurta toplandıktan sonra anesteziden uyanırken baya saçmalamışım ya. boş boş gülmüşüm. uçuyorum falan demişim. doktoruma sizi çook seviyorum, iyiki varsınız deyip durmuşum:9:eşim gülmekten gebermiş halime:9:

hıım canım benim erkekler garantici olmayı severler. çünkü onlar üzüldü mü bizden daha zor toparlıyorlar. üzme sen tatlı canını:29: sen o riskli dönemi atlattın çook şükür
atlattım dimi hayırlısıyla inşallah bundan sonra güzel güzel gideriz.arada hödüklük yapıyor bu herifler

cemre park yatak dediğimiz bu tür olanlar

Eklentiler

• $park yatak.webp
    $park yatak.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
gecmişi okudum ama direk sana terlikle girişiyorum ona göree.aaaa ne olmuş bizim olaylara farklı temkinli güzel tarafından bakan doktorumuza.ağzını burnunu yer bizim kücük kediler ona göreee

evet ben de terlikle geliyorum arkandan bu orkideye :20:canımcım bak her şey yolunda yarın transferin olucak ve inşallah bebişin gelicek sana:16::34: niye stres yapıyosun döferis seni hee :41:

sen de canını sıkma çünkü canında can var senin kendini böyle şeylerle üzme erkekler biraz düşüncesiz ve duygusuz olabiliyolar bazen biliyosun endişelerini farklı hödüklüklerle ortaya çıkarıyolar boşver hee de geç :16:

evet ben de terlikle geliyorum arkandan bu orkideye :20:canımcım bak her şey yolunda yarın transferin olucak ve inşallah bebişin gelicek sana:16::34: niye stres yapıyosun döferis seni hee :41:

orkide hepimizden kat kat stresler acılar yaşadı gecmişte onun stres yapması cok normal ama yüce rabbim orkidemizin duasını duymak istiyordu ki böyle sınavlarla sınadı inşallah güzel günler bekliyor orkidemi inşallah

Ewet cnm insallah buyumustur :) ewet ayni gun doguracaz heralde :) bide ben ekranda gordugum gibi erkek gibi hissettim ama kizim olmasini cok istiyorum :) benimkide seninki kadar olmustur heralde boyu iki gunde o kadar buyurmu ki :) daha 10 gun oncesine kadar bos bi yuvarlak vardi simdi fasulyelerimiz var icinde cok guzel bi duyguydu esimde bende keske evde ultrason cihazi olsada baksak diyoruz :) son sat neydi senin

benim son bat 19 mart ti hesaplamaya gore 24 aralik cikiyor normalde :26:kk daki takvim 25 aralik diyor:44: ,ama doktor bugun usg ye gore hesap yapti 23 aralik dedi :1: dogrusu usg olmali ,e 2 gun onden giden 2 gun de erken gelir herhalde:1: evet ya keske evde birer tane usg miz olsa arada misir patlatip seyiretsek :60::60::60: canim bende coooookkk oglisim olsun istiyorum ama kiz olacagini dusunuyorum hep :26: belkide daha once kiz dogurdugumdan bana oyle geliyordur,,Allah herkezin gonlunden geceni verir insallah ,tabi once saglik :16:

cemre park yatak dediğimiz bu tür olanlar

kiz rumus hehe biz burda o yataga seyahat yatagi diyoruz ,,yani turkceye cevirdiginde seyahat yatagi demek :1: evet evin o haldeyken bu yatak bencede kulanisli olur :40:

niye agriyor kiz ?? senin bir sonraki randevu nezmandi :26: tr de cinsiyeti kac aylikken acikliyorlar canim ??
ben yaza buyuk ihtimal turkiyedeyimmmmmm :46::46::46:
burda 5 aylik olmadan soylemiyorlar :50:

doktoruna göre ve bebeğe göre değişiyor ben ilk öğrendğimde 17 haftalık falandı.ama kesin bişey diyemediler birinde kordon gelmişti o kısma.türkiyeye geldinde kac aylık olcak,bugün cok ayakta kaldım galiba ondan..ayakta durunca omirlğim baştan aşağıya ağrıyor

Back
X