hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayırdır inşallah diyelim, oofff noluyo bana yaaa yine ağlayasım var:14::14: ben de babaannemi çoook özlüyorum ama hayatta değil:14: şu adet gelse de kurtulsam bu işkenceden. neyseee:50::50: senin bir haftan kaldı dimi test için?

yok kız..daha teste 12 gün var..:10: bende senin gibi olurum adetim yaklaştıkça..dramatik bir hal alıyorum..ama geçecek..

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun, çabuk dönersin inşllah fabrika ayarlarına :9::9::9::9:

çekinmek falan ne canım ya, biz burda destek için buluşuyoruz , sen bizi etkilemeycen zaten biz seni etkileycez :9::9::9: Ya hani örgüye başlıyodun o seni gerçekten rahatlatır düz mü ters mi ne kadar oldu az mı kaldı demekten vakit bulamıyorsun , birde ayıptır sorması kuran okumayı biliyormusun, biliyorsan oku o beni hep rahatlatmıştır :16::16::16::16:[/QUOTE

yaa sorma örgüye başlayacaktım ama hevesim geçti, ama başlayacam çevremde çok hamile var onlara hediye ederim:16:
ben telefondayım dönerim birazdan...

tatlım benim tsh yüksek çıkmıştı troidlerim yavaş çalışıyomuş o değeri düşürmeye çalışıyolar:16:

anladım canım..bende troidlerimden şüphelenmiştim ama sorun çıkmamıştı..doktor sorun çıksaydı bile kolay bir tedavidir demişti..hemen kurtulursun merak etme..hem gebe kalsan bile troid önemliydi..o yüzden iyi olmuş erken teşhis edilmesi.:15:

Ben 2 tane bebek battaniyesi modeli beğendim biri basit , ama diğeri motifli böyle papatyalı bişey ama nasıl yapılır bilmiyom bir bilen bulmalıyım :31::31::31: Gel 24 mayıs gelllll :106::106::106:

Dün ultrasona girdim 5 yumurtam var çarşamba aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin.allahım umutlarımızı boşa çıkarma rabbim...

ben de aynı şeyler valla. geri sayım yapıyorum işte tuttu mu tutmadı mı diye:44:

canımcım ben de bu ay senden umutluyum. Allah'ın izni ile olacak bu ay gibi hissediyorum:16:
ben bu sene birşeyi çok iyi anladım Allah kimseyi vasıfsız bırakmasın, çalışmadan oturmak ne zormuş nasıl tırlatmadım hayret ediyorum:1::1: tırlatmış halim nasıl olur kim bilir:27::27: oyalayacak bişiler bul kendine yoksam bak benim gibi olursun:37:

valla yaa Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın işte bugünküne çok kanım kaynadı mesela belli ki işini severek yapıyodu öncekine uysam şimdi o yumurtlama ilaçlarıyla şişmiş kafama göre çatlatma iğnesi olmuştum iyi ki farkettim de :27: yalnız bunları bilmeyen kişileri nasıl yanlış tedavi yapıyolardır demi orkidem yazık insanlara yaa :5: yine diyorum Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi:16: senin gibi sevimli doktorlar olunca biz de çabuk iyileşiriz hem :54:

canım bi yerlere gitsen bi kaç arkadaşınla buluşsan belki iyi gelebilir bence :31:
geçmiş olsun tatlım, ya pek yalnız kalmıyorum aslında sürekli bişiler yapıyorum ama bu aralar canım hiiç bişi yapmak istemiyor sorun bu. istesem yapacak çok şey var aslında, kendimi bu gün kişel bakıma alacam:52:
yok kız..daha teste 12 gün var..:10: bende senin gibi olurum adetim yaklaştıkça..dramatik bir hal alıyorum..ama geçecek..
:1::1: çok komiğiz söyeliyoruz söyleniyoruz sonra acımadıkiiiiiii:52: diyoruz geçecek diyoruz:1::1: böyle düşünmek bile güzel, hala umut var demektir:1: yaa bana nedense bir hafta geçmiş gibi geldi:26:12 diyince şaşırdım ama olsun bu süre de geçer:1::1:
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz :16:
:3::3: gülüüü gülüüüü
Dün ultrasona girdim 5 yumurtam var çarşamba aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin.allahım umutlarımızı boşa çıkarma rabbim...
tabikiiii dua ederiz tatlım benim:16:
sen de güzel haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah

:1::1: çok komiğiz söyeliyoruz söyleniyoruz sonra acımadıkiiiiiii:52: diyoruz geçecek diyoruz:1::1: böyle düşünmek bile güzel, hala umut var demektir:1: yaa bana nedense bir hafta geçmiş gibi geldi:26:12 diyince şaşırdım ama olsun bu süre de geçer:1::1:

çatlatma iğnesi pazartesi yapılmıştı tatlım..daha çarpışmalar bitmedi..:27:

günaydınn :16::16:
ben doktora gidiyorum canlar endokrinolojiye :18:
doktoruna isinabilmek cok onemli ya dedigin gibi allahim iyi doktorlarla karsilastirsin bizim orkide gibi mesela.

:1::1: evet yaa dün neydi halim öyle, sağol canım biraz daha iyiyim. bu sabah toparlanabildim anca tabi toparlanmak denirse:26: gece dön dön dön uyuyamadım:27::27: kafayı yiyecektim uyuyamadıkça daha çok sinirleniyordum. sen nasılsın?
senin simdi canin cok sikiliyor ya bunu da biseyler yaparak gecirmeye calisiyon ya diyom ki bu sefer tersini yap tembellik yap belki iyi gelir farkli gelir sen hic tembellik yapmamisindir bu zamana kadar

gunaydin a dostlar! !! dunku carpismadan sonra sabaha kadar bekledim. sabah girdim dusa :17: daha fazla napilir bilmiyorum. bu aya cok umut bagladim. olmazsa cok uzulcem.
ruyamda da anneannemi gordum.kendisi cok yaslandi vebakicisi var simdilerde ...annemlerim evinde banyo yapmis sacini tariyordu ...nene iyi yikanamamissin deyip kendim yikiyorum. cok ozledim. galiba ondan gordum.nerdeyse 7 ay oldu gormeyeli.bu ay bebis olmazsa atlayip gidicem fethiyeye :10:
buyuklerimizi ihmall etmeyek

bugün hasretlerden bahsetme günü mü ya ben temmuzda anneme gidecem tabi doktorum gidemezsin demezsse gidebilirsem yıl dolmuş olacak yoksaaaa kasıma kaldı bizim vuslat :106::106::106:
Bence dokktorun izin veriri gibi geliyor bana masallah rahat bi hamileleik geciriyosun annenlerin gellme lhtamili yokmu
insallah guzel haberlerl donersin

bakalım bi resim cekebilmişimym :)

Eklentiler

• $rumn.webp
    $rumn.webp
    10 KB · Görüntüleme: 37
  • $rn.webp
    $rn.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 27
Back
X