günaydıııınnn hatunlarrr.....

kırmızılar geldi bennn relax

ama gerçekten artık umursamayacam canım isterse kalkar hazırlarım istemezse kalkmam
daha da davosa gelmemmm
(bayat esprimle idare et

)

yarasın.... gez gez eyiiiidiiiirrrrrrrrrrr

geçmiş olsun, sen bütün marketi yeee yeee sonra halsizim yatıyom deee

bahane de hazır hamişim dersin sen şimdi

ayyyyneeen öyleeeee, bak hergün kahvaltıyı ben hazırlardım, hem de sabahın köründe ben adet oldum diye kalkamadım, ehh be adam bi çay koyacaktın, evde poğaça vardı yemiş çıkmışçok haklısın şekerim bugün bi beşik bakmaya gidelim dedim duymadığım laf kalmadı aslında hiç umursamadan kendimizi düşünmeliyiz

Kizlarrr naparsiniz biz bu aksam gene iskender yemege niyetlendik ama olmadi bu sefer yeri bulduk ama bitmis yemek yedik sonra alisveris gunleri diye fuar vardi orayi gezdik.sonra ben soylemesi ayip 3 tane sut misiri yedim ben neye aserdigimi sut misiriymis.eve geldik ama pestilimz cikmisti resmn :)

Günaydın kızlar![]()
Çok kötü miğde bulantılarım vardı bu hafta doktoru aradık emperıal diye bir ilaç verdi, o ve beyaz leblebi yiyerek yaşadım. biraz düzeldi gibi:44: bunun yanı sıra tansiyonum çok düştü benim ,kaç gündür halsiz takatsiz yatıyorumayağa kalktığım gibi başım dönüyordu
şimdi daha iyiyim ve yarın yine doktor randevum var ,tansiyona bakılacak yine ,kan alınacak vitamin eksikliği varmı diye ,usg için yeni randevu verilecek v.s...
Sizler nasılsınız kızlar yeni bir gelişme varmı ?? :26:
Orkidem günleri azalttın kız ,hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız ben buna inanıyorum canım
Rümeysaaaaaa demek beni bir tek merak edip ,özleyen sendin uyyyyy canummmm benummmmmbende seni çok seveyrummmm
Buda geri kalanlara
beni özlemeyenlere gelsin
![]()
kikikikiki

geçmiş olsun, sen bütün marketi yeee yeee sonra halsizim yatıyom deee