hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

:64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64: :119: :119: bugün cifte mutluluk yaşıyorum şükürler olsun kızımı gördüm hatta omurilğini bilem gördüm doktorumu cok sevdim bizim orkidenin sarışını yok yok röflelisi :119: :64: :64: :64::64: :64: :64:
oh bide orkidemde hamile yaşasın :119:

Son düzenleme:
:64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64: :119: :119: bugün cifte mutluluk yaşıyorum şükürler olsun kızımı gördüm hatta omurilğini bilem gördüm doktorumu cok sevdim bizim orkidenin sarışını yok yok röflelisi :119: :64: :64: :64::64: :64: :64:
oh bide orkidemde hamile yaşasın :119:

bende tam seni sorcaktim doktor nasil gecti diye:53::53: kizce mizmi geliyor :46::46::46::46: bu sefer kesinmi kiz :46::46:

Allah annali babali buyutsun insallahhh:16:

canim seni cok merak ediyoruz nerelerdeydin nasilsin ?? ozledik kiz cok ara koyma bee

Canlarım benim
Biraz kafamı dinledim bu arada tedavi sırasında ertelediğim işleri yaptım çoğunuda bitirdim
Yeni ev almıştım ya ev görmeye gelenler oldu derken
Bu ayda pas geçti dr yumurtaya göre

Havuz uygulanacak inşallah yumurta. TOplanıp dondurulacak
Bu sefer istanbula bülent traşa gitmmeyi düşünüyorum
Benden bu kadar.
Bu günde amasyaya gidiyorum kiraz toplamaya
Hamişlerin canı çeker mi acaba:52:

bende tam seni sorcaktim doktor nasil gecti diye:53::53: kizce mizmi geliyor :46::46::46::46: bu sefer kesinmi kiz :46::46:

Allah annali babali buyutsun insallahhh:16:
amin canım sağolasın

rumeysa prenses geliyor demekki..:16: sans, sevgi ve ask dolu bir omru olsun insallah

inşallahh
bugün gittim doktora,doktorumuz biraz gec geldi ama iceri girerken bi tatlı gülümsemesi vardı.sonra sıram geldi girdim iceri.bizim orkidenin küt saclısı ve röflelisi :1: usg masasına aldı sonra kendi geldi baktı eyledi.omiriliğni bilem gördüm onu görünce kendi dediki seni ilk kez görüyürum ben dimi dedi işte bittğim ona hayran oldgum andı :71: ya usg cihazı yatağıma doğru biraz dönüktü o yüzden rahat rahat izledim.kafasının cevresini karnının cevresini ölctü.cinsiyetini sorunca tekrar sordu ilk gebelğin mi diye evet dedi ozman rahat rahat bakar söylerim dedi :1: şurası bacağı deyip gösterdi bu kız dedi,resmini verebilirmsnz dedi ben resim vermeyi cok severim ama dedi usg cihazının cıktısı arızalı dedi ama olsun onun tatlı gülümsemesi konuşması yetti bana sonra ayrıntılı icin randevuya gönderdi carşamba saat 10/50 de randevumuz varrrr,böyle oldu bugünümüz işte,hemşiresi ilk başta gıcık birine benziyordu ama masaya yatarken konuşması falan yardımcı olması yanıldğımı gösterdi.rahatım inşallah hep böyle olur.

Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen :52:

benim bebiş sata göre 21 haftalık baş ve karın cevresi ölcümlerine göre 20artı3 crl ydi sanırsam ona görede 19artı3 ortaya karışığız yani :8: boyumuz 20 cm kilomuz 300 gr plasentamız olması gereken yerdeymiş.2 haftadan fazla olsaymış hafta ölcümleri ozman sıkıntı olurmuş onun haricinde herşey yolunda dedi.yürüyüş yapabilirimym diye sorcaktım unuttum ama ilişki yasak değil dediğine göre yapabilirim hrehalde :9: cenem düştü yaza yaza bitiremedim
bugün hastahane cıkışı aldım bitane

Eklentiler

• $ciciler2n.webp
    $ciciler2n.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $cicler3.webp
    $cicler3.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $kızımın cicileri.webp
    $kızımın cicileri.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 28
hoşgeldin sefa geldinnnnnnnnnnnnnnn :71: nezmandır düşünüyrsnz belli bi sorununuz var mı doktora gittin mi dök bakam taşlarını :1:

hosbuldum canım cok tşkler...daha cok yeniyiz...3 buçuk aylık evliyiz...ama yasımız geldi artık...3 senedir birliteyz zaten....bebek düşünüyoruz...daha yeni baslıcaz çalışmalara inş:17::17:gebelik öncesi testler muayene yapıldı...hiçbir sorun yok cok şükür...hazırım aneliğe Allahım kısmet ederse:16::16:diş hekimine de gitmeliyim en acilinden...sonra sorun yasamamak adına:31::31:

hosbuldum canım cok tşkler...daha cok yeniyiz...3 buçuk aylık evliyiz...ama yasımız geldi artık...3 senedir birliteyz zaten....bebek düşünüyoruz...daha yeni baslıcaz çalışmalara inş:17::17:gebelik öncesi testler muayene yapıldı...hiçbir sorun yok cok şükür...hazırım aneliğe Allahım kısmet ederse:16::16:diş hekimine de gitmeliyim en acilinden...sonra sorun yasamamak adına:31::31:

aman da amann daha yeni evliymişler :8: yumurta günlerini ne ile takip etmeye karar verdin

valla daha karar vermedim...cok yeniyim dediğim gibi...sizlerden öğrenebilmek için yazdım buraya...:31::31:

ama bi siteden hesapladım sanırım bu ayın 20 -24 arası:31::31:

bana sorarsın ateş ölcme yöntemi :1: bi ay kullandım ben cok eğlenceli geliyordu bat günü de hasta olup olmayacağını öğrenebiliyorsun gerci bazı nadir arkdaşlar yüksek ateşde adet olabiliyr.dil altından ölcebilen bi dijital ateş ölcer alıyorsun sonra sabah yataktan kalkmadan saat 6 ile 8 arası öölcüyürsun günlük notunu tutuyorsun eğer azcık inglizcen varsa bi site var ordan grafik yapabilyrsun sonra öyle işte
ben şimdi azck dinlencem sen takıl bize bi cok şeyi öğrenirisn ben buraya ilk takıldğımda hecccc bişeycik bilmiyrmuş tek bilğdim eşimle mac yapmakmış ama neler öğrendim neler

bana sorarsın ateş ölcme yöntemi :1: bi ay kullandım ben cok eğlenceli geliyordu bat günü de hasta olup olmayacağını öğrenebiliyorsun gerci bazı nadir arkdaşlar yüksek ateşde adet olabiliyr.dil altından ölcebilen bi dijital ateş ölcer alıyorsun sonra sabah yataktan kalkmadan saat 6 ile 8 arası öölcüyürsun günlük notunu tutuyorsun eğer azcık inglizcen varsa bi site var ordan grafik yapabilyrsun sonra öyle işte
ben şimdi azck dinlencem sen takıl bize bi cok şeyi öğrenirisn ben buraya ilk takıldğımda hecccc bişeycik bilmiyrmuş tek bilğdim eşimle mac yapmakmış ama neler öğrendim neler

tamam canım benim...cok teşekkür ederimm :1:

Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen :52:

bizde seni sewiyoruz tatlımmmm... :21::21: topik anamız :16::16::16: ama çok boşlama bizi özletme :54::54::54::54:

benim bebiş sata göre 21 haftalık baş ve karın cevresi ölcümlerine göre 20artı3 crl ydi sanırsam ona görede 19artı3 ortaya karışığız yani :8: boyumuz 20 cm kilomuz 300 gr plasentamız olması gereken yerdeymiş.2 haftadan fazla olsaymış hafta ölcümleri ozman sıkıntı olurmuş onun haricinde herşey yolunda dedi.yürüyüş yapabilirimym diye sorcaktım unuttum ama ilişki yasak değil dediğine göre yapabilirim hrehalde :9: cenem düştü yaza yaza bitiremedim
bugün hastahane cıkışı aldım bitane

enaaammmm çok tatlı bunlarrr... yirmi santimlik kızçen var öyle mi şimdiiii:16::16::16: allahımmmm banada yaşat bu güzellikleriiii :43::43::43: bide isteyen herkeze tabi :21::21::16::16:

valla daha karar vermedim...cok yeniyim dediğim gibi...sizlerden öğrenebilmek için yazdım buraya...:31::31:

ama bi siteden hesapladım sanırım bu ayın 20 -24 arası:31::31:

ilk olarak hoşgeldin canım sefa geldin....
ben buraya ilk girdiğimdeki yorumları okuyomda çok saftirikmişim :1::1::1: azamızda kalsın çocuk düşünene kadar yumurtlama günü olduğunu bile bilmiyodum yeminle o kadar yani :37::37::37: ama bu topikte usta oldik :1::1::1: benmde tawsiyem ateş ölçme ben hiç ölçmedim eşimde bi problem war onun tedavisi oluyo o biter bitmez ilk ay bende ateş ölçmeyle dewam etcem... herkez onu öneriyo en garantisi, şaşmazı o sanırım :8::8::8: :51::51::51:

Back
X