Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaar Allah hepinizden tek tek razı olsun. yazdıklarınızı, benim adıma sevinmenizi görünce çook duygulandım. Allah hepimizin gönlündekine göre versin.
bu arada gerçekten ikiz olabilir,aayyy ne güzel olur. Rabbim çift çift aldı belki çift çift verecek
berce bu arada bülent tıraş çook iyi bi doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum.![]()
seni de öpücem...Tu_met hep beraber inşallah..
ama umudum da yok ..sanki olmadı gibi geliyor..hiç belirti falan yok.
kızlar bnde orkideme çok sevndm hayırlsı olsun inşallah allahım hepimze nesaip eder bu mutluluğu..ama bnm bebeğin gelesne epey bi zaman vaar bnce ya bu rahim kalınlığı nye oluyo bi anlasaydık inş hayırlı bi sonucum çıkarda hemen aşılama yapcaz
Allah razı olsun canım. ben de 2 yılı aşkın süredir uğraşıyordum bebek için. 3 düşüğüm oldu. inşallah bu sefer benimle kalırlar
inşallah cnm saol sendende Allah razı olsun inşallah çok sağlıklı bi bebeğin olur
canm bişi sorcam düşüklerinin nedeni bellimiydi
kan pıhtılaşması vardı orkidede
çok geçmiş olsun deryacım, ben de önümüzdeki hafta unutkanlık için gidecem doktora daha doğrusu endokrine ve diyabete gidecem dur bakalımmerhaba kızlar..nasılsınız??herkes iyidir umarım.orkidenin hamişlik haberiyle topic hareketlendi yine..darısı bekleyen tüm arkadaslarımızın basına inşallah..
ben yarenle uğrasmaktan giremiyodum gündüzleri hiç uyumuyordu.bugünlerde düzelmeye basladı çok şükür.ama ben kötüyüm bu seferde.3gündür hastanelerde sürünüyorum.
aşırı unutkanlık vardı bende nörolojiye gittim.tahlil yaptı tiroidlerimde sorun çıktı.hormonlar alt üst olmus.endokrine gittim tahlil ultrason vs derken salı günü sintigrafi çektirmeye gidicem.hiç bilmediğim duymadığım bişeydi öğrenmiş olduk bunu da...
kötü tarafı kızımdan birkaç gün uzak kalmak zorundaymısım.
bugün yarenin kontolü vardı.kızım 5200 gr 64 cm olmus maşallah.dr hanım 3 aylık bebek ölçülerinde dedio kadar mama yerse olacağı buydu
biraz uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepiniziii![]()
canımmmm benimmmm güzel duaların için çoook sağol, ohhh sıra bizde şimdimeltem, cemre, tumet, viole, berce canlarım dün akşam kandilde özellikle sizler için dua ettim. inanıyorum sırayla burda halayları çekeceğiz
yaptın mı yemeğini
ben guya zeytinyağlı fasülye yaptım inşallah pişer diblesini yapcaktım ama cok kart olunca vazgectim
Topik sakinlesmisbu hafta sonunun ayak sesleri
![]()
bikini agdasi yapan kuaforler var. onlara gidebilirsin. baska nasil yapilcakki. eninde sonunda yapman gerekecek.