hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canıım uzun aradan sonra seni gördüğüme çook sevindim. nasılsın? kızın nasıl? büyümüştür bile:16:

bende çıkimde yemek yapim bari ne yapcamıda bilmiyom ya neyse mutfağa bi girim ilham gelir :1::1::1:

seviliyosunuz öpüldünüzzz :54::54::54::54::54: hamişlerin göbüşünden öpüyorum orkinin göbüşü iki defa öpüyorum malummm :16::16::16: hoşçakalınnnnn :3::3::3::3::3:

meltem, cemre, tumet, viole, berce canlarım dün akşam kandilde özellikle sizler için dua ettim. inanıyorum sırayla burda halayları çekeceğiz

kızlaaaaaaar Allah hepinizden tek tek razı olsun. yazdıklarınızı, benim adıma sevinmenizi görünce çook duygulandım. Allah hepimizin gönlündekine göre versin.

bu arada gerçekten ikiz olabilir, :33::33::33:aayyy ne güzel olur. Rabbim çift çift aldı belki çift çift verecek:16:

berce bu arada bülent tıraş çook iyi bi doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum.:54::54::54:

amanda aman amanda aminn kimler gelmiş kimlerrr ikiz anamız gelmişş taze hamişimiz gelmişş gelmişte gelmişşşş maşallah maşallah rabbim sağlıklı gine sana bağışlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh heyecandan bugün dükkanda hahayt doktorumuz hamileymiş dedim iyiki müşteri yoktu :1:

seni de öpücem...Tu_met hep beraber inşallah..:34::54::54::54:
ama umudum da yok ..sanki olmadı gibi geliyor..hiç belirti falan yok.

kızım ben de her ay belirti var da ne oluyor sanki... kime sorsam aynı şeyi söylüyorlar, hatta ikinciye hamile bi arkadaşım var, tek belirti adetimin gelmemesiydi diyor:1: az daha sık dişini... bak bu hamilelerimizin hepsi olmayacak diyordu ama baaakk hepsi hamiş:16:

kızlarrr irem bana hediye gönderdi takip eden ay hamile kaldım orkideye gönderdi gene hamile kaldı mübarek ne kadar temiz yürekli bi arkdaşımız var :71:

kızlar bnde orkideme çok sevndm hayırlsı olsun inşallah allahım hepimze nesaip eder bu mutluluğu..ama bnm bebeğin gelesne epey bi zaman vaar bnce ya bu rahim kalınlığı nye oluyo bi anlasaydık inş hayırlı bi sonucum çıkarda hemen aşılama yapcaz

kızlar bnde orkideme çok sevndm hayırlsı olsun inşallah allahım hepimze nesaip eder bu mutluluğu..ama bnm bebeğin gelesne epey bi zaman vaar bnce ya bu rahim kalınlığı nye oluyo bi anlasaydık inş hayırlı bi sonucum çıkarda hemen aşılama yapcaz

Allah razı olsun canım. ben de 2 yılı aşkın süredir uğraşıyordum bebek için. 3 düşüğüm oldu. inşallah bu sefer benimle kalırlar

bi arkadaş icin sorunu olmadığı halde kürler yapılır mi onu araştıracaktım.kimdi unuttum kusura bakmayın.
araştırdım kesin bişey yok yapılmaz diye.topikte bi kişi sanırsam şahsi düşüncesiydi sorununuz yokken yapmayın diye,yumurtlama problemi olmayan kişi örneğin incir kürünü yaparsa yumurtalıklar aşırı uyarıldğı icin kist yapabilir diye düşünmüş,bende şöyle düşündüm ortasını bulalım

merhaba kızlar..nasılsınız??herkes iyidir umarım.orkidenin hamişlik haberiyle topic hareketlendi yine..darısı bekleyen tüm arkadaslarımızın basına inşallah..
ben yarenle uğrasmaktan giremiyodum gündüzleri hiç uyumuyordu.bugünlerde düzelmeye basladı çok şükür.ama ben kötüyüm bu seferde.3gündür hastanelerde sürünüyorum.
aşırı unutkanlık vardı bende nörolojiye gittim.tahlil yaptı tiroidlerimde sorun çıktı.hormonlar alt üst olmus.endokrine gittim tahlil ultrason vs derken salı günü sintigrafi çektirmeye gidicem.hiç bilmediğim duymadığım bişeydi öğrenmiş olduk bunu da...
kötü tarafı kızımdan birkaç gün uzak kalmak zorundaymısım.
bugün yarenin kontolü vardı.kızım 5200 gr 64 cm olmus maşallah.dr hanım 3 aylık bebek ölçülerinde dedi:1::1: o kadar mama yerse olacağı buydu:1::1::1:
biraz uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepiniziii:54::54::54::54:
çok geçmiş olsun deryacım, ben de önümüzdeki hafta unutkanlık için gidecem doktora daha doğrusu endokrine ve diyabete gidecem dur bakalım:31::31::31:
meltem, cemre, tumet, viole, berce canlarım dün akşam kandilde özellikle sizler için dua ettim. inanıyorum sırayla burda halayları çekeceğiz
canımmmm benimmmm güzel duaların için çoook sağol, ohhh sıra bizde şimdi:21::21::21:

Back
X