hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300

canim benim iste buldum cevabimi aldimmm heheheyyyyttt beee orkidem hamisss cok cok cokk cok tebrikler ederim arkadasim cok sevindim ben yaaaa:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::32::32::32::32::64::64::64::64::64:
rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin insalllahhhh.....opuyorum seni tattlimmmm

ne zor bir durum yaww 40 gün geçti en son adetimden hiç böyle olmazdı çok umutlanmıştık çokkk,,aynı şekilde bende ağladım eşimde teselli etti yazık

0,36 olmasi lazim sonucunun ... orkide olsaydi cevaplardi hemen.

kizlar bende az once dayanamayip evde olan son testi yaptim. kocaman bir tek cizgi gordum.:14:
esime sarilip agladim bir guzel ..haziranda 1 yil bitecek ..hala olmadi. yine olmadi :14:

sanki erken mi yaptin sen testiniii kac gunun var di canim...harap etme kendini canim bu kadar senin gibi ben de cok yaptim o testleri kendini yipratmaktan baska bir ise yaramiyor....

:64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64: :119: :119: bugün cifte mutluluk yaşıyorum şükürler olsun kızımı gördüm hatta omurilğini bilem gördüm doktorumu cok sevdim bizim orkidenin sarışını yok yok röflelisi :119: :64: :64: :64::64: :64: :64:
oh bide orkidemde hamile yaşasın :119:
demek kizini gordun hiiii ayyy severim ben onuuuu...doktorunu begenmene cok sevindim canimm...omurilik inci gibi duruyordu dimiiii cok hos bir seyy....
Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen :52:

ben ozledim kiz seniiii arada gel boyleee olmuyor ammaaaa....

bende en son çare kist olabileceğini düşündüm artık.pzt hemen gidicem çok teşekkürler yardımcı olduğun için

demek kizini gordun hiiii ayyy severim ben onuuuu...doktorunu begenmene cok sevindim canimm...omurilik inci gibi duruyordu dimiiii cok hos bir seyy....

ben ozledim kiz seniiii arada gel boyleee olmuyor ammaaaa....

Cok guzel bi goruntuydu artik tek ekrana sigmiyo ki basini gogsunu ayri ayri gouyim belki usg den kaynaklaniyorsa olabilir

Back
X