hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bacı ben biş anlamadım sen şimdi kontrole mi gittin istanbula? ankarada başlamadın mı?

Yok kız ne kontrolü
Kaçırmışsın haberleri:1: memoriaaldde başladım tekrar tüp bebeğğe
Geçen haafta laporoskopi oldum şimdi evvde yatıyorum
Mmart. Adeetiylede tüpe başlayacaz baakalım:34::34:

Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaa:52: Bzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik:46: Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi

Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaa:52: Bzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik:46: Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi

Her diş çıkarmaya ateş oluyormu.ayy ilk adimlar yaklasti desene..sen calismaya devam ediyon dimi

Bu aralar tayin gibi bişey var sanirsam boluya tasindilar ahmet i de bebek arabasinda bir resmini gördüm. Yeni arkadas gelince sohbet ortaya cikiverdi :1: benimde cenem düştü sizden bahsettim diger arkadaslarida yazacaktım m kiz uyaninca kisa kestim
Maşallah. İyi olsunlar.bizde duyup mutlu olalım. .Salıham nasıl..neler yapiyor:16:
Pedagog ahmet güneş in kitabini okumaya internette söyleşisi var onlari okuyom dinliyom cokkk zor çocuk yetistirmek.hamileyken en rahat hallerimizmis.bazen hamile olmayi ozluyorum :1:
:1::1:ben hiç özlemiyorum inanırmısın.malum ne kadar zor geçirmişdim.en yakın şahitlerimdiniz..ama bu 7 sene sonra isterim:40:
İnşallah bebek isteyen herkese kısmet olur.
Amin tatlım . inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasin.:16::16:

İnşallah bebek isteyen herkese kısmet olur.
aminnnnn inşallah sizin var mi
Hosgeldinizzz :71: :71:
Maşallah. İyi olsunlar.bizde duyup mutlu olalım. .Salıham nasıl..neler yapiyor:16:

:1::1:ben hiç özlemiyorum inanırmısın.malum ne kadar zor geçirmişdim.en yakın şahitlerimdiniz..ama bu 7 sene sonra isterim:40:

Amin tatlım . inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasin.:16::16:
Evet zor cok zor gecmisti sukurler olsun iyisiniz simdi.ne bileyim bi canlının sorumlulugu cok farkli bisey ve onu buyuturkn sadece kendin istedigin gibi buyutmeye cabalarkn etrafindakileri kirmamak gerekiyor ben bunu galiba yapamiyorum.kizim uyurken onun opulmesinden hoşlanmıyorum ufak bir buseye tamamda boyle boynundan defalarca opmesine sinir oluyorum bi kac kez söyledim yapma dedim ama yok devam ediyor ve birgun buyuzden sesimi yukseltmek zorunda kaldim..

Berceste

Maşallaah caannım ya 11 ayındaysa azı diişidir heralde azı dişinde ateş oluyomuş:1:
Bende. Çocuk doğurmadan bilgi sahibiyim
Bu sefer mart benim ayım. İnşsllaah

Back
X