hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

haklısın bazen heyecan basıyor ama bazen de yok canım olmadı galiba diyorum:1: doğruyu istersen pek umutlu olmadığım için pozitif olursa süpriz olur:52: sahi sen nerelerdesin ben artık uğruyorum:16:

Umutsuz olmak yok ne umutsuzlugu...
hersey hayirlisiyla iyi olacak inşallah.
Ben oglumla ugrasiyorum biraz rahatsizlanmisti ama simdi iyi cani cok şükür. Bende ugrarim artik.bir ara kinse denk gelmiyordu bakip bakip cikiyordum.artik herkes burada olur inşallah.
sosyoloğum:16: şimdiden hayırlı doğumlar, violenin doğurmaya niyeti yok eee o da haklı hayat pahallı bi yedi yıl tutup sonra doğursaydı iyiydi:1:
yaa niye böyle hissettiğimi bilmiyorum açıkçası ama pek umutlu değilim tabiki dileğim tutması inşallah ama ne biliyim bazen belirtilerin alasını yaşıyorum sonra geçiyo olmadı diyorum.:50: 11 günüm kaldı ama o kadar bekler miyim bilmiyorum. daha erken de baktırabilirim.

kızlar violem bugün gelmediğine göre bence doğurdu
inşallah sağlıcakla gelsin bebişiylle topiğe:16::16::16::16:

Hehehe dogurdumu ki kiz. Inşallah hayirlisiyla dogurmustur:))))
Yakinda seni de bekleyecez inşallah buralarda böyle:))))))

Hehehe dogurdumu ki kiz. Inşallah hayirlisiyla dogurmustur:))))
Yakinda seni de bekleyecez inşallah buralarda böyle:))))))

:16::16::16::16::16:

umutlu olmamak da nedemekmiş:20::20: ben umutluyum senin adına
belirti aramama inşallah olacak ve belirti için daha çok erken:48: bekleyelim görelim:49::49::49:

çok sağol inşallah hayal kırıklığına uğratmam, yaa elimde değil ilk günler akıntım vardı ama şimdi tık yok sadece göğüslerim gittikçe şişiyor ama ilaçlardandır diye düşünüyorum offf beklemek ne zormuş...

ya bizim diğer tayfa nerde hiiç sesleri çıkmıyor ... kiki bi gitti pir gitti, deryayla en son ne zaman görüştük hatırlamıyorum bile...

neyse kalkıp kendime icat çıkartayım, makyaj yapacam:40:

hala doğuramadım dün 3 saat yürüyüş yaptık kontrole çağırmıştı doktorum nst de hiç sancı çıkmadı totomuza baka baka geri geldik, çarşamba tekrar çağırdı doktorum açıklık varsa sunni sancı vericek yoksa beklemeye devam :19:

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Slm kizlar nasilsiniz ben kizcemle kavga etmekle mesgulum acayip kucakci ve gunduz uyumayan bi cadim var bazen dermanim kesiliyo agliyo kucak diye kucaklayincada soylenmeye bi sure devam ediyo :9::9::9: telden kk ya girmek zor oluyo 4 haftaya ise basliycam ve hala bakici bulamadim napcam bilmiyom dogum yapacaklara rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin guzel haber bekleyenlerede rabbim tez zamabda tattirsin ins

Selam kıslar ne habersiniz :)) ben cimcimeyle uğrasip duruyorum gündüz beni hic bırakmıyor ne yapacam boyle bilmiyorum yemeği temizliği esım yapıyor ama cok zor oluyor bizim icin..

:16::16: Selamm kızlar nasılsınızzzzzzz :16::16::16:
uzuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar sizlerleyimmmm müjdemmmle geldimm sizleree:36::36:
ne var ne yookkk kimler burdaaa :52::52::52:

Son düzenleme:
selam kızlar. uzun zaman oldu giremiyordum herkes burdaymış buldum sizi.nasılsınız bakayım ?
hoş geldin bizler iyiyiz sen nasılsın.
hala doğuramadım dün 3 saat yürüyüş yaptık kontrole çağırmıştı doktorum nst de hiç sancı çıkmadı totomuza baka baka geri geldik, çarşamba tekrar çağırdı doktorum açıklık varsa sunni sancı vericek yoksa beklemeye devam :19:
canım benim yaaa yok anacım inatçı seninkide kısa sürede gelir inşallah tatlım hayırlısıyla
Slm kizlar nasilsiniz ben kizcemle kavga etmekle mesgulum acayip kucakci ve gunduz uyumayan bi cadim var bazen dermanim kesiliyo agliyo kucak diye kucaklayincada soylenmeye bi sure devam ediyo :9::9::9: telden kk ya girmek zor oluyo 4 haftaya ise basliycam ve hala bakici bulamadim napcam bilmiyom dogum yapacaklara rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin guzel haber bekleyenlerede rabbim tez zamabda tattirsin ins
kızzz kayboldun ya sen.ay bakıcı işi zor be anam.inşallah güvenilir iyi bir bakıca bulursun.15 güne bul da bari sen evdeyken 15 gün beraber durun.benimkide uyumuyor tatlım yaaa ne yapacaz bu uyku sorununu bilmem.
Selam kıslar ne habersiniz :)) ben cimcimeyle uğrasip duruyorum gündüz beni hic bırakmıyor ne yapacam boyle bilmiyorum yemeği temizliği esım yapıyor ama cok zor oluyor bizim icin..
allah kolaylık versin canım.yakında girersiniz inşallah düzene.
:16::16: Selamm kızlar nasılsınızzzzzzz :16::16::16:
uzuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar sizlerleyimmmm müjdemmmle geldimm sizleree:36::36:
ne var ne yookkk kimler burdaaa :52::52::52:

ben burdayım:3::3:hoşgeldinnn.....

günaydın:3: ben hala doğurmadım yarın doğum günüm belki kızım bana bi süpriz yapıcaktır diye kendimi avutuyorum veee çok sıkılıyorum evde kimse de yok eşimin annemin iş yeri yürüyerek 5 dakka arasam hemen koşar gelirler ama kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım yoksa bu belirsizlik beni çok yoruyo :37:

kızlaarrr hoşgeldiniz....arada çene çalmaya gelin.

ben aşılamanın 5. günündeyim ama belirti anlamında tık yok:50: sadece göğüslerim şişti ama ilaçtanıd diye düşündüm. bu arada akıntım vardı ama kalmadı gibi um utlanmıştım bian:50: hamileliğin ilk haftalarınta hepiniz akıntı yaşadınız mı?

canlarım güzel arkadaşlarım düşükten tam 1 sene sonra aynı ayda hamileyimmmm şükürler olsun Rabbim'e inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıcakla gider ve sağ sağlim kavuşturur Rabbim:16::16::16:
ilk aşılamamda tuttu binlerce şükür....
Rabbim olmayan bütün topik arkadaşlarıma ve herkese en kısa zamanda hayırllısıyla nasip eylesin inşallah:16::16:

canlarım güzel arkadaşlarım düşükten tam 1 sene sonra aynı ayda hamileyimmmm şükürler olsun Rabbim'e inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıcakla gider ve sağ sağlim kavuşturur Rabbim:16::16::16:
Rabbim olmayan bütün topik arkadaşlarıma ve herkese en kısa zamanda hayırllısıyla nasip eylesin inşallah cok sevindim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim

Rabbim olmayan bütün topik arkadaşlarıma ve herkese en kısa zamanda hayırllısıyla nasip eylesin inşallah:16::16:

Amaninnnn tebrik ederim canim cancagazim:)))
Rabbim tamamina erdirsin Inşallah. Saglikla al bebisini kucagina aminnnn.......

Back
X