hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Gece uykusu olsa biseyler onerirdim ama hic duymadim.gece beraber mi yatiyosunuz ayri yatiyorsaniz gece beraber yatin derim
gece sensiz kaliyorsa gunduz bunu telelafi etmeye calisiyordur.emziriyorsan gogsunde uyumasina izin verebilirsin.bude yarim kundak yapmayi deneyebilirsin..ten tene temas yapabilirsin gunduzleri. Gunduzleri tv sesi falan acikmi aklima bunlar geldi ama bilemedim

Yok cnm cok sukur gece bı sıkıntımız yok..sorunumuz sabah 8,5 itibariyle başlıyor neler denediysem olmadi bugun o kundaklama isini yaptım bıraktım yine uyandı.. Artık dayanamadım gecen gun sade anasonu bile kaynatip verdim yine cin gibi.. Emziği sadece uyuyacağı zaman alıyor ama memede uyumuyor gözler fıldır fıldır emerken.. Gece bizim yatağın yanında beşiğinde uyuyor tabi dizde sallayip uyuttuktan sonra.. Bu arada kimyon rezene herseyi denedim ağlama sorunu yok sadece uyuyunca bırakinca geri uyanıyor.. Suan dizimde 1,5 saattir uyuyor sallanır bı vaziyette de degil neden bırakinca uyanıyor anlamış değilim

Kizlar artık kafayı yemek uzereyim kızım bugun 2,5 aylik oldu ama uzun zamandır gündüzleri uyumuyor sallıyorum bırakinca uykusu oldugu halde uyanıyor hic bı is yapamıyorum saatlerce bıse yiyemiyorumm cunku 2 dk yalnız bırakinca ağlıyor.. Esime yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sallamaktan ayaklarım agriyor artık.. Varmı bı çaresi tecrubeli olanlar ne olur yardım edin.. Gece bı sıkıntımız yok tek sıkıntımız gündüz.. Bu cocuk ne Zaman gündüzleri adam akıllı uyucak.. Cok yorgunum cokkkkk :((
Cnm gece uyuyomus en azindan. Gece uyumamasi daha zor. Bz de cok salladik oglumu gunduzleri uyusun diye. Brz zamn gecip kendini yormaya baslayinca uykusu duzelmeye basliyor. Gece guzel uyuyunca da gunduz az uyur zaten. Allh kolaylk versin zor gercekten

Iyi akşamlar kızlar. .. kusura bakmayın haber veremedim. Ben maalesef pek iyi haberler veremeyecegim. Perşembe günü tahlile gidecektim ama az önce sanırım adet oldum.hayirlisi olsun artık ne diyelim.zaten belirtilerim dün azalmışti.persembe doktora giderim artık. Ya ama benim kafama takıldı bu aksam progestan almama gerek kalmadı dimi.... bilemedim. Tekrar gelirim konuşuruz. Öpüyorum hepinizi...

Iyi akşamlar kızlar. .. kusura bakmayın haber veremedim. Ben maalesef pek iyi haberler veremeyecegim. Perşembe günü tahlile gidecektim ama az önce sanırım adet oldum.hayirlisi olsun artık ne diyelim.zaten belirtilerim dün azalmışti.persembe doktora giderim artık. Ya ama benim kafama takıldı bu aksam progestan almama gerek kalmadı dimi.... bilemedim. Tekrar gelirim konuşuruz. Öpüyorum hepinizi...

Sanırım derken canım sen herşeye rağmen ilacına devam et ve test yap eğer kanama artmazsa belki üstünü görme yaşıyorsun
Test yaptır canım

Naber kızlar nasılsınız ??
Biz bugün kesemizi gördük çok şükür :))

Cemree tam anlamiyla oldunmu adet. .sanirim adet oldum derken nekadar geldiki

meraba rümeysa, ben birşey soracağım. siz burda yazışırken çevrimiçi olarak yazıştığınız bir yer mi var(msn veya skype gibi) yoksa buraya girdikçe yazılanları gördükçe mi yazıyorsunuz birbirinize anlamadım.
birde sana birşey soracağım sen tecrübelisin ya bize göre:) ben 8 haftalık hamileyim kasıklarımda ufak ufak batmalar oluyor sende de olmuş muydu? böyle orda birşey seyiriyor gibi oluyor bazen. bir de sen kalp atışlarını nezaman duymuştun. biz cuma günü gideceğiz inşallah bize de dua et olur mu güzel haberler alalım diye.

meraba rümeysa, ben birşey soracağım. siz burda yazışırken çevrimiçi olarak yazıştığınız bir yer mi var(msn veya skype gibi) yoksa buraya girdikçe yazılanları gördükçe mi yazıyorsunuz birbirinize anlamadım.
birde sana birşey soracağım sen tecrübelisin ya bize göre:) ben 8 haftalık hamileyim kasıklarımda ufak ufak batmalar oluyor sende de olmuş muydu? böyle orda birşey seyiriyor gibi oluyor bazen. bir de sen kalp atışlarını nezaman duymuştun. biz cuma günü gideceğiz inşallah bize de dua et olur mu güzel haberler alalım diye.

Hosgeldin..3 4 arkadaş facebook da da ekliyiz birbirimize ama çoğunluk burdan gorusuyoz.bir süre kasikta agri batma gibi şeyler hissetmek normal ama cok cok can yakarsa sirt üstü uzanip yarim saat bir saat dinlediği nde gecmeyen agrin olursa doktora bir sor derler.biz 6 haftalikken doktorum kalbi atiyor ama sesini simdi dinletmek istemiyorm demisti bebeği fazla rahatsiz etmeyelim demisti.9.haftadaydi sanirim ozaman dinletti bize..

kızlar cumartesi günü sabah 9 da doğdu meleğim.. normal olmadığı için ve günüm 5 gün geçtiği için sezeryanla doğum oldu.. kızım 4 kilo 51 cm doğdu adını Mira koyduk ikimiz de iyiyiz çok şükür Allah isteyen herkese tattırsın inşallah :16::16:

kızlar cumartesi günü sabah 9 da doğdu meleğim.. normal olmadığı için ve günüm 5 gün geçtiği için sezeryanla doğum oldu.. kızım 4 kilo 51 cm doğdu adını Mira koyduk ikimiz de iyiyiz çok şükür Allah isteyen herkese tattırsın inşallah :16::16:

allah anali babali büyütsün.darisi bizlere dua et bizlere

Oy Allah analı babalı büyütsün :))) miss kokuyordur o şimdi darısı başımıza :)

Gözünüz aydın canım Allah sıhhatli büyütmek nasip etsin kuzuşunu
Adı güzel kızının boyunada maşallah bak topikteki erkek anaları
Göz koyarlar şimdiden :1: ffoto istiyoruz biz

Ben dün itibariyle adet oldum ve bugün sancı çekiyorum buna sevineceğm hiç aklıma gelmezdi
Çünkü sancı demek yumurtladığımı gösteriyoır inşallah
Birazdan fssh ve e2 ölçümü. Yaptıaacam istenilen düzeydeyse yarın istanbula uçuyorum kızlar:32:
Dua edin demeyecem bile çünküğ dualardayım biliyoırum
Sizi. Sevdiğimide söylemek istedimm :54::54:

Kizlar artık kafayı yemek uzereyim kızım bugun 2,5 aylik oldu ama uzun zamandır gündüzleri uyumuyor sallıyorum bırakinca uykusu oldugu halde uyanıyor hic bı is yapamıyorum saatlerce bıse yiyemiyorumm cunku 2 dk yalnız bırakinca ağlıyor.. Esime yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sallamaktan ayaklarım agriyor artık.. Varmı bı çaresi tecrubeli olanlar ne olur yardım edin.. Gece bı sıkıntımız yok tek sıkıntımız gündüz.. Bu cocuk ne Zaman gündüzleri adam akıllı uyucak.. Cok yorgunum cokkkkk :((
Canim benim sen dua et geceleri uyuyan bir çocuğun var ya benin gibi olsaydin ne gecemiz vardi ne gunduzumuz.ben doktira bile gittim niye uyumuyor diye yapacak birsey yok dedi birde benimle dalga gecti arabayla dolaşmaya devam dedi arabada uyuyordu çünkü. Biraz biraz düzeldi canim sukurlar olsun ama geceleri hala duzene girmedi. Bir de uyutmak icin cok israr etme bu sefer inada biniyor sanki çocuk daha da huysuzlaniyor.akisina birak senin stresinde geciyordur çocuğa.
Canim benim hayirlisi olsun.bizleri habersiz birakma.tam anlamiyla oldun mu simdi hasta.
Oh oh maşallah adiyla büyüsün canım
rabbim sizleri yanindan hiç eksik etmesin.
Sezaryan olmusun hayırlısı olsun.ben de ayni senin gibi olmuştum.
Ben dün itibariyle adet oldum ve bugün sancı çekiyorum buna sevineceğm hiç aklıma gelmezdi
Birazdan fssh ve e2 ölçümü. Yaptıaacam istenilen düzeydeyse yarın istanbula uçuyorum kızlar:32:

Canim benim tabiki de dualarimizdasin.hadi bakalim hayirli haberler Inşallah. ...

Allah evladını biran önce hayırlı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin . . Hepimiz için tüm annr olmak isteyenler için dua ediyorum . .

Back
X