hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bende bu sayfada yeniyim ben hiç korunmadım ilaç vs almadım hep eşim korundu artık 4 aydır o da korunmuyor ama yinede hamiş kalamadım dr gittik bir sorun yok dedi yeni adetim bitti hamiş olanlar bana bir akıl verin neler yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim anlatın bana ne olursunuz gerekirse özelden yazın bu arada 2.5 yıldır evlyim etrafın cocuk ne zaman baskısından sıkıldım allahım tez zamanda versin kucagıma

3 haftalik oldu cnm bugun. ozelden atabilirsin istersen ama bn yurtdisindayim ayni ilac bulunur mu bilmiyorum
Cnm ozelden sana attim msj gelince bana haber ver ilk defa ozelden attim birine gidip gitmedigini bilmiyorum..sen ilaci bi arastir belki vardir zaten ucuz bise ben 1.5 - 2 tl ye felan aliyordum kizim 1 aylıkken kolik olmustu bu ilacla kurtuldum her aksam yarim tane atıyordum inanirmisin buyuk insan gibi uykusunda gazını cikariyordu 3 aylik olana kadar hergun attim 3 aydan sonra gun asiri attim.. İlaca basladigim ilk günden itibaren sonra gaz nedir bilmedim cok sukur..Simdi ikinci kizimdada gaz oldugunu anladığım an baslicam.. Bide fön ve elektrikli süpürge sesi telefonuma yuklemistim dinledigi anda sızıp uyuyordu:KK76::KK76:

berceste_ berceste_ Canım selam!!!! N'aber? Canım inşallah çok az kaldı. Allah sana çoook ama çok hayırlı bir evlat versin. Yüzü güzel, huyu güzel, annesini babasını çok seven, kaderi güzel bir evlat...

berceste_ berceste_ Canım selam!!!! N'aber? Canım inşallah çok az kaldı. Allah sana çoook ama çok hayırlı bir evlat versin. Yüzü güzel, huyu güzel, annesini babasını çok seven, kaderi güzel bir evlat...
amin biraz önce bende seni gördüm forumda :KK19::KK19: yazayım derken çıkmak zorunda kaldım sen bana yazdın :KK74: sağol güzel duan için bende canı gönülden amiin diyorum arkadaşım sağolasın adeti bekliyorum gelemedi bir türlü:KK48: inşallah bende sizin gibi tadacam bu güzel duyguyu:KK36::KK36::KK36:

• Beğen
Reactions: 9ay
amin biraz önce bende seni gördüm forumda :KK19::KK19: yazayım derken çıkmak zorunda kaldım sen bana yazdın :KK74: sağol güzel duan için bende canı gönülden amiin diyorum arkadaşım sağolasın adeti bekliyorum gelemedi bir türlü:KK48: inşallah bende sizin gibi tadacam bu güzel duyguyu:KK36::KK36::KK36:
İnşallah canım bu ay senin ayın olacak

Nasılsınız kızlar
Nevar neyok?
Biz 10+ 1 olduk bugün , bulantı azaldı ama hala var yani .
Cinsiyeti çook merak ediyorum
Araştırdım burda özel bir klinik var 14+0 da bakılıyormuş cinsiyette :) yani daha 4 haftamız var :))
Bu ayın 27 sindede ensekalınlığı ölçümü yapılacak . Hayırlısı artık sağlıkla gelisinde.
Yaf yinede Meraktan duramıyorum yaf , kızlar sizin tahminlerinizle yetineyim ozamana kadar .. Sizce ne olur ?? Kikikikikikikijiiiii:KK70:

Nasılsınız kızlar
Nevar neyok?
Biz 10+ 1 olduk bugün , bulantı azaldı ama hala var yani .
Cinsiyeti çook merak ediyorum
Araştırdım burda özel bir klinik var 14+0 da bakılıyormuş cinsiyette :) yani daha 4 haftamız var :))
Bu ayın 27 sindede ensekalınlığı ölçümü yapılacak . Hayırlısı artık sağlıkla gelisinde.
Yaf yinede Meraktan duramıyorum yaf , kızlar sizin tahminlerinizle yetineyim ozamana kadar .. Sizce ne olur ?? Kikikikikikikijiiiii:KK70:
Oy oy buyudunuzmu sizzzz saglikla al kucagina insllah ama icimden erkek geciyor toton buyudumu toton.. Buyuduyse kizdir

Oy oy buyudunuzmu sizzzz saglikla al kucagina insllah ama icimden erkek geciyor toton buyudumu toton.. Buyuduyse kizdir

Ayyy kız dur ya ne totosu ...
İçini seveyim senin :KK48: kikiki inş çıkar
Ben yine hızlı kilo alıyorum yaaa:KK61: şimdiden 3 kilo aldım bile :KK61: çokmu yiyorum neyapıyorjm ben

cnm netten baktım da kabızlık içinmiş. Bzmkinde yapma sorunu yok elh.
Ben bu fitille gazdan kokten cozumu buldum valla yakinlarimada tavsiye ettim saatlerce aglayan cocuklari rahatladi. Bunu aksam yatırmaya yakin yada aglamasina yakin kakasini yaptiktan sonra atiyordum yarim saat gecmeden bebegimin yuzu guluyordu sizip uyuyordu

Ayyy kız dur ya ne totosu ...
İçini seveyim senin :KK48: kikiki inş çıkar
Ben yine hızlı kilo alıyorum yaaa:KK61: şimdiden 3 kilo aldım bile :KK61: çokmu yiyorum neyapıyorjm ben
Boşver al bacim ne olacak en keyifli yemek zamanlari bunlar.. Ben gecen ay cok yemedigim halde 1 ayda 5 kilo aldim bu ay bise kismadim 22 gunde yarim kilocuk almisim sadece boşver ye gitsin..ben ilk kizimda toplamda 13 kilo almistim bunda daha 2 ayim var doguma simdiden 13.5 kilom varr olsun kolay veriyorum ben yiyorum simdi ohhhh sefam olsun :KK76::KK76:

Boşver al bacim ne olacak en keyifli yemek zamanlari bunlar.. Ben gecen ay cok yemedigim halde 1 ayda 5 kilo aldim bu ay bise kismadim 22 gunde yarim kilocuk almisim sadece boşver ye gitsin..ben ilk kizimda toplamda 13 kilo almistim bunda daha 2 ayim var doguma simdiden 13.5 kilom varr olsun kolay veriyorum ben yiyorum simdi ohhhh sefam olsun :KK76::KK76:

1 ayda 5 kilo :KK57::KK57:
Ama toplam kilo yine iyi bence
Ben tam 24-25 kiloyla bitirdim her iki gebeliği

1 ayda 5 kilo :KK57::KK57:
Ama toplam kilo yine iyi bence
Ben tam 24-25 kiloyla bitirdim her iki gebeliği
Bende sastim bir ayda nasil 5 kilo alirim diye ama almisim iste ama bu ay 500 gr di bakalim bidahaki gidisime ne olacak 2 hafta sonra gel dedi ama ben 3 hafta sonra gidecem 2 hafta cok erken geldi

Selamlar hanımlar!!!
Ne zamandır dışarıdan sessizce takip ediyordum sonradan adeta bağımlısı oldum buranın, bende dedim artık üye olayım da muhabbet edeyim dedim dert ortaklarımla;) şimdi kızlar 6 aydır evliyim benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarımın karnı burnunda ama bende tık yok artık endişe etmeye başladım sizce ümit var mı??

Back
X