• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Irem tebrik ederim kizzz. Allah tamamina erdirsin.kac haftalik.kizce nasil.kac yasina girdi?

Bartekim nasilsin canim.doktora gittinmi?
Dün gittik canım gördük ufak bi karartı doktor bu dedi ilk defa nasip oldu çok şükür kucağımıza almayı büyüyüp kocaman olduğu günleri görmeyide nasip etsin Rabbim inşallah kızlar ultrason kağıdında 5.4cm 34 Mhz 0.45 cm (4+6)0.34 (4+1) yazıyor doktor 4+1 desiniz dedi sizce büyümesi nasıl ben anlamıyorum

Dün gittik canım gördük ufak bi karartı doktor bu dedi ilk defa nasip oldu çok şükür kucağımıza almayı büyüyüp kocaman olduğu günleri görmeyide nasip etsin Rabbim inşallah kızlar ultrason kağıdında 5.4cm 34 Mhz 0.45 cm (4+6)0.34 (4+1) yazıyor doktor 4+1 desiniz dedi sizce büyümesi nasıl ben anlamıyorum
Cok sukur canim.olucak bu sefer in SA Allah.ben o yazilanlari anlamiyorum malesef.orkide olsaydi anlardi kesin.nwrde bu kizlar yaaa. Gitti herkes

Bizde iyiyiz çok şükür elhamdülillah iyi gidiyor yok bi sıkıntımız canım darısı Berceste ye inşallah Amin

Ayyyyy :halay::KK9::KK9:bartekiiiiimmm nekadar sevindim bu yazını görünce anlatamam ayyy tebrik ederim Can'ım :KK71: Allah devamına erdirsin inşallah

slm kızlar bercestem inş. en güzel zamanda gelecek kuzun hayırlısıyla

canım çok sevindim inş. sağlıkla kucağına al bebişini hayırlı olsun , ben tutunmaya faydalı biliyorum kabak çekirdeği yiyebilirsin ,

bir bebişte benden olsun lekelenmem oldu progestan kullanıyorum korkum olsada benimde hayırlısıyla bir kuzum olacak inşallah 2 ay doldu :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ooo hemşoya bak sen ikilemiş bebişide haberimiz yokmuş hemde 2 ay olmuş :))
Tebrik ederim ,sağlıkla doğsunlar inş

sealmlar ben yine evime döndüm 15 günlük tedavi sürecinden sonra yine yumurta oluşumu olmadı
çok yoruldum kızlar ve dinlenmek istediğimi söyledim tatilde gelsem olurmu dedim doktora temmuzda gidecez işte hayırlısı bakalım

Bercestem Can'ım hiç üzme sen kendini
Ben bütün yüreğimle inanıyorum seninde Birgün müjdeli haberle buraya geleceğini
Ümidini sakın yitirme yeterki , Zaman'ı bu Zaman değilmiş demeki üzülme lütfen
Seni Kocaman öpüyorum :KK74:

Ayyyyy :halay::KK9::KK9:bartekiiiiimmm nekadar sevindim bu yazını görünce anlatamam ayyy tebrik ederim Can'ım :KK71: Allah devamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim Amin kikim seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş sizleri çok özledim kız sanki aileden biri gibiydiniz valla darısı en kısa zamanda berceste ye olsun (Amin)

Amin canım duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Alllahım ben bu haberi nasıl kaçırdım inanamıyorum kendime:mad::mad: canııııımmm çok mutlu oldum
haberi duyunca maşallah canım inşallah sıradayım artık :KK68::KK68: bu yaz devam tedaviye inşallah
Allahım sorunsuz bir hamilelik sonrasındada bebişini kucağına almayı nasip etsin :anne::anne::anne:

Bercestem Can'ım hiç üzme sen kendini
Ben bütün yüreğimle inanıyorum seninde Birgün müjdeli haberle buraya geleceğini
Ümidini sakın yitirme yeterki , Zaman'ı bu Zaman değilmiş demeki üzülme lütfen
Seni Kocaman öpüyorum :KK74:
kız tedavim devam sadece yumurta oluşmamıştı iyiyim ben yani:KK66::KK66:
transfer olmadı daha biriktiriyoz yumileri olacak ALLAHIMIN izniyle:KK73::KK73:

Teşekkür ederim Amin kikim seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş sizleri çok özledim kız sanki aileden biri gibiydiniz valla darısı en kısa zamanda berceste ye olsun (Amin)

Aynen ya aile gibi bişey olduk biz ne güzel :)
Aminnnn darısı bercestemize olsun inşallahhh

Back
X