- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
İyiyim çok şükür kontrolümüz yarın inş dua edin canım hayırlı haberler alayımIrem tebrik ederim kizzz. Allah tamamina erdirsin.kac haftalik.kizce nasil.kac yasina girdi?
Bartekim nasilsin canim.doktora gittinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür kontrolümüz yarın inş dua edin canım hayırlı haberler alayımIrem tebrik ederim kizzz. Allah tamamina erdirsin.kac haftalik.kizce nasil.kac yasina girdi?
Dün gittik canım gördük ufak bi karartı doktor bu dedi ilk defa nasip oldu çok şükür kucağımıza almayı büyüyüp kocaman olduğu günleri görmeyide nasip etsin Rabbim inşallah kızlar ultrason kağıdında 5.4cm 34 Mhz 0.45 cm (4+6)0.34 (4+1) yazıyor doktor 4+1 desiniz dedi sizce büyümesi nasıl ben anlamıyorumIrem tebrik ederim kizzz. Allah tamamina erdirsin.kac haftalik.kizce nasil.kac yasina girdi?
Cok sukur canim.olucak bu sefer in SA Allah.ben o yazilanlari anlamiyorum malesef.orkide olsaydi anlardi kesin.nwrde bu kizlar yaaa. Gitti herkesDün gittik canım gördük ufak bi karartı doktor bu dedi ilk defa nasip oldu çok şükür kucağımıza almayı büyüyüp kocaman olduğu günleri görmeyide nasip etsin Rabbim inşallah kızlar ultrason kağıdında 5.4cm 34 Mhz 0.45 cm (4+6)0.34 (4+1) yazıyor doktor 4+1 desiniz dedi sizce büyümesi nasıl ben anlamıyorum
Canım benim teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah dua et tatlım yarın güzel haberlerle geleyim inşallahbartek canim nasilsin?doktora nw zaman gidiceksin . aklimdasin hep.
Hep dualarimdasin canimCanım benim teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah dua et tatlım yarın güzel haberlerle geleyim inşallah![]()
Ben iyiyim canim sen nasilsin.hamilelik nasil gidiyor.Merhaba kızlar nasılsınız
Dün gittik canım gördük ufak bi karartı doktor bu dedi ilk defa nasip oldu çok şükür kucağımıza almayı büyüyüp kocaman olduğu günleri görmeyide nasip etsin Rabbim inşallah kızlar ultrason kağıdında 5.4cm 34 Mhz 0.45 cm (4+6)0.34 (4+1) yazıyor doktor 4+1 desiniz dedi sizce büyümesi nasıl ben anlamıyorum
slm kızlar bercestem inş. en güzel zamanda gelecek kuzun hayırlısıyla
canım çok sevindim inş. sağlıkla kucağına al bebişini hayırlı olsun , ben tutunmaya faydalı biliyorum kabak çekirdeği yiyebilirsin ,
bir bebişte benden olsun lekelenmem oldu progestan kullanıyorum korkum olsada benimde hayırlısıyla bir kuzum olacak inşallah 2 ay doldu![]()
sealmlar ben yine evime döndüm 15 günlük tedavi sürecinden sonra yine yumurta oluşumu olmadı
çok yoruldum kızlar ve dinlenmek istediğimi söyledim tatilde gelsem olurmu dedim doktora temmuzda gidecez işte hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim Amin kikim seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş sizleri çok özledim kız sanki aileden biri gibiydiniz valla darısı en kısa zamanda berceste ye olsun (Amin)Ayyyyybartekiiiiimmm nekadar sevindim bu yazını görünce anlatamam ayyy tebrik ederim Can'ım
Allah devamına erdirsin inşallah
Alllahım ben bu haberi nasıl kaçırdım inanamıyorum kendimeAmin canım duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
kız tedavim devam sadece yumurta oluşmamıştı iyiyim ben yaniBercestem Can'ım hiç üzme sen kendini
Ben bütün yüreğimle inanıyorum seninde Birgün müjdeli haberle buraya geleceğini
Ümidini sakın yitirme yeterki , Zaman'ı bu Zaman değilmiş demeki üzülme lütfen
Seni Kocaman öpüyorum![]()
Teşekkür ederim Amin kikim seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş sizleri çok özledim kız sanki aileden biri gibiydiniz valla darısı en kısa zamanda berceste ye olsun (Amin)
aminn canım inşallah dua edin kız bu mubarek günlerdeAynen ya aile gibi bişey olduk biz ne güzel :)
Aminnnn darısı bercestemize olsun inşallahhh
aminn canım inşallah dua edin kız bu mubarek günlerde
birde hamilesiniz duble dua olsun![]()
yumi beni bekliyo inşallah bayram sonrası gidecez tekrar canımTransfer nezaman olucak canım?
Yumiler ne durumda ?