hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ne güzel canım
Derdi veren dermanınıda verir elbet inşallah
Sen sabrını koru , inancını yitirme yeter
Senin ikizler geldiği gün
Ben çoook halaylar çekicem çok inş

Iyi çok şükür yaa 2 aylık olduk çok şükür ikinci çocukta daha deneyimli oluyor insan çocukların sevimli yanlarini daha iyi görüyorsun keyifli oluyor yani:)
Senin nasıl gidiyor bebiş le hayat

Iyi çok şükür yaa 2 aylık olduk çok şükür ikinci çocukta daha deneyimli oluyor insan çocukların sevimli yanlarini daha iyi görüyorsun keyifli oluyor yani:)
Senin nasıl gidiyor bebiş le hayat

Maşallah size
Bizde 1 aylık olduk
Allahtan bu 3 numara çok rahat bir Bebek
Benim ortanca kolikti çok zordu ama bu çok rahat
Anca yiyip yatıyor :)
Allah herkeze böyle bir Bebek nasip etsin diyorum :)

çok kötü transfer sonrasından sonra beklenen negatifimi aldım arkadaşlar
transfer sonrası acayip bir karın ağrısı sonucu hastanede yattım 10 evime yeni geldim
kanda iltihap var dendi
hiç beklemiyordum böyle bir durum canımı kurtardığıma sevindim gerçekten
benim için tüp işi bitmiştir artık
herkese iyi bayramlar

Ayyy (
Ben pek anlamadım bercem ya
Neden iltihap varmış kanda ? Belkide bu yüzden tutmuyordu bunca Zaman .
Çaresi yokmu
Neden tüp işi bitti diyorsun yapma gülüm ya pes etme ne olur
Ben inanıyorum Birgün beklediğin haberi alacağına

ben bu topiği açarken ne umutlar ne hayaallaer kurarak açmıştım şimdi bakıyorum hiç ilerlemedim aksine daha gerilere gittim ama tek sevindiğim burada birçok yeğnim oldu sizlerle harika hissettim gerçekten
hepinizi çook seviyorum ve özlüyorum
ne umutlu heyecanlı günlerdi o günler sanki üstünden 30 yıl geçmiş gibi
neyse herkese hayırlı ramazanlar

canim benim nasilsin.senin öyle düsünmen üzdü beni.in sa Allah Seninde bebegin gelecek.ben cok inananiyorum.sende inan.tedavi aliyormusun?bu arada bende herkesi cok özledim.

yok canım tedavileri bıraktım çok fazla sağlık sıkıntıları çekiyorum onların tedavileriyle uğraşıyorum
bebek gelir gelmez bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun dedim hep hayırlısı değildi demekki olmadı üzülmüyorum artık
çünkü çok ağrılarım var 7 yılın diyetini ödüyorum resmen eşimde bende yorulduk
gerçi Allah daha büyük dert vermesin inşalah

selamlar arkadaşlar
en son haziranda yazmışım ve gerçekten çok zor günler atlattım
yeni bir doktor buldum nöralterapi yaptırıyorum resmen yeniden doğdum
doktorum önce ağrıları geçirdi bir dahaki aya rahimdeki sıkıntıları tedaviye başlayacak
çok mutluyum resmen yaa

Canim cok sevindim iyi olduguna. Cok sükür.yeni doktorun vesile olur Sana.haberlerini yazarsin Canim. En yakin zamanda hayirli haberler verirsin. Aminnnn

Canim cok sevindim iyi olduguna. Cok sükür.yeni doktorun vesile olur Sana.haberlerini yazarsin Canim. En yakin zamanda hayirli haberler verirsin. Aminnnn
amin canım sağol çok zor günler atlattım son bir yıldır artık vücut iflas ediyordu neredeyse
neyseki her geçen gün daha iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…