- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
amin inşallah canım zaten bu dert ya imanımı artıracaktı yada isyan ettirecekti
çok şükürki birçok şey öğrendim en önemlisi Allaha yaklaştım bu dertle
inşallah mükafatımı alırım güzel dileklerin için sağol canım
Ay canim benim gozumuz aydin.dualarimiz senjnle guzel haberler bekliyoruz senden.guzel bir halay cekicez topik olarak in sa Allah.Aminnnnnnnnnhaber vereyim cuma kontrolüm vardı rahim kalınlığı idealmiş
çarşamba transfer olacakmış inşallah
sağol inşallah bu halay çekilmeli bu seferAy canim benim gozumuz aydin.dualarimiz senjnle guzel haberler bekliyoruz senden.guzel bir halay cekicez topik olarak in sa Allah.Aminnnnnnnnn
Hafhaber vereyim cuma kontrolüm vardı rahim kalınlığı idealmiş
Hayirli haberlerle gel insallahhaber vereyim cuma kontrolüm vardı rahim kalınlığı idealmiş
sağol inşallah bu halay çekilmeli bu seferAllah nasip eder inşalah
Ben de merak ediyorum bercesteyi daha bir haber yok ama insallh yolundadir hersey
Iyi çok şükür yaa 2 aylık olduk çok şükür ikinci çocukta daha deneyimli oluyor insan çocukların sevimli yanlarini daha iyi görüyorsun keyifli oluyor yani:)
Senin nasıl gidiyor bebiş le hayat
çok kötü transfer sonrasından sonra beklenen negatifimi aldım arkadaşlar
transfer sonrası acayip bir karın ağrısı sonucu hastanede yattım 10 evime yeni geldim
kanda iltihap var dendi
hiç beklemiyordum böyle bir durum canımı kurtardığıma sevindim gerçekten
benim için tüp işi bitmiştir artık
herkese iyi bayramlar
canim benim nasilsin.senin öyle düsünmen üzdü beni.in sa Allah Seninde bebegin gelecek.ben cok inananiyorum.sende inan.tedavi aliyormusun?bu arada bende herkesi cok özledim.ben bu topiği açarken ne umutlar ne hayaallaer kurarak açmıştım şimdi bakıyorum hiç ilerlemedim aksine daha gerilere gittim ama tek sevindiğim burada birçok yeğnim oldu sizlerle harika hissettim gerçekten
hepinizi çook seviyorum ve özlüyorum
ne umutlu heyecanlı günlerdi o günler sanki üstünden 30 yıl geçmiş gibi
neyse herkese hayırlı ramazanlar
Canim cok sevindim iyi olduguna. Cok sükür.yeni doktorun vesile olur Sana.haberlerini yazarsin Canim. En yakin zamanda hayirli haberler verirsin. Aminnnnselamlar arkadaşlar
en son haziranda yazmışım ve gerçekten çok zor günler atlattım
yeni bir doktor buldum nöralterapi yaptırıyorum resmen yeniden doğdum
doktorum önce ağrıları geçirdi bir dahaki aya rahimdeki sıkıntıları tedaviye başlayacak
çok mutluyum resmen yaa
amin canım sağol çok zor günler atlattım son bir yıldır artık vücut iflas ediyordu neredeyseCanim cok sevindim iyi olduguna. Cok sükür.yeni doktorun vesile olur Sana.haberlerini yazarsin Canim. En yakin zamanda hayirli haberler verirsin. Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?