kuzum sen bize günlük takıl haayatını yaşa derim
gelıorum canım arada ya sorularım falan oluor saolsun arkadaslarda cevaplıyorlar yanıtsız bırakmıyorlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum sen bize günlük takıl haayatını yaşa derim
sen nasilsin ?? kiz sen adami ayda kac kere carpmistin,hangi posizyondaydin ,,bize bi tuyo versene kiz![]()
hakkat geçen ayki kaliteliydi tabi böle dandik değildi.. geçen aya bakarsak tam çift çıktığı günde çarptım bigün ara verdim..bugün olması lasım..geçen ayda tam olması gereken gün bugündü pozitiften sonra silik çıkmıştı yapamamıştım.......anammmmmmmmmmmmmmmmmmm sonrada ne kadar üzülmüştümmmm...ben gidiom len sabahaaaa kadar çarpcam bu adamııııızaten arefe bayram misafir derken yapamıcas bari bugünüde boş geçmiim...
kalk kikicimm kalkkkkkkkk boş durana ekmek yokkk:) biz bu adamları bi çarpakta gelekben çıkıomkıslar kısa süreli çevrimdışıyım sona gelirim vınnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Kızlar bugün kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyim değerim 540mış:))))) allahim hepinize nasip etsin insalah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin
ay ivetttt hadi tüyoyu verde ben hemen gidip uygulayayım zaman geçio kıssssss çabuk çabukkkk![]()
Kızlar bugün kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyim değerim 540mış:))))) allahim hepinize nasip etsin insalah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin
gelıorum canım arada ya sorularım falan oluor saolsun arkadaslarda cevaplıyorlar yanıtsız bırakmıyorlar :)))
sen sweetcanin cevabini beklersen ohoo isin is ,,o allah bilir yine bakkal amcadadirkikikiki
![]()
sen sweetcanin cevabini beklersen ohoo isin is ,,o allah bilir yine bakkal amcadadirkikikiki
![]()
![]()
bnm dusukten sonraki ay oldugu icin erkenden yumurtladim. 10 ve 11 gun akintim gelince 11. gun test yaptim. o gunde adami zorla ikna edip yaptik. ertesi gun ev bakmaya gitcektik negatif cikmisti ama bz sabah yine degerlendirdik. sali gunu gece yaptim tekrar pozitif cikti o gunde yaptik ondan sonrada bir kere daha oldu baskada bisey olmadi o aydan berisen nasilsin ?? kiz sen adami ayda kac kere carpmistin,hangi posizyondaydin ,,bize bi tuyo versene kiz![]()
kizlar belime kuvvet benim gidiyorum ben vinngulu gulu
iyi geceler herkeze
![]()
![]()
ay kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnkıs sweettttt şu bakkal amcaya laf yetiştirdiğin kadar bizede yetiştirsen yaaaaa..kıskanıorum ama bu bakkalı ben
![]()
bnm dusukten sonraki ay oldugu icin erkenden yumurtladim. 10 ve 11 gun akintim gelince 11. gun test yaptim. o gunde adami zorla ikna edip yaptik. ertesi gun ev bakmaya gitcektik negatif cikmisti ama bz sabah yine degerlendirdik. sali gunu gece yaptim tekrar pozitif cikti o gunde yaptik ondan sonrada bir kere daha oldu baskada bisey olmadi o aydan beriayaklarimi da herzamn dikiodum zaten
![]()
anammmmmm hayalim gidiosa bende gidiorummm iş başa düştü yine vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngülü gülüüüüüüüüü görüşürük sona ..nede olsa sweetinde gelmesi uzun sürer
![]()
leyyyynnnnn size aciklama yapmaya calisioduk surda Allah Allah![]()